facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rho Toneel Hoeksche Waard

Rho Toneel Hoeksche Waard

Info

RHO Toneel is dé plek waar cultuurliefhebbers uit de Hoeksche Waard terecht kunnen voor toneellessen.



"Rho Toneel is een gezellig wijktheater in Numansdorp, gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Numansdorp. Oprichter Frieda Vollaard-de Rhoter theaterdocent/regisseur geeft hier toneellessen. Daarnaast wil zij een aantrekkelijke programmering bieden voor kunst- en cultuurliefhebbers in de Hoeksche Waard.De theaterschuur van Rho Toneel is geschikt voor kleinschalige theatervoorstellingen, concerten en filmvertoningen. Daarnaast is de ruimte te gebruiken en te huur voor workshops, lezingen, fotoshoots, cursussen en trainingen."
Adres: Havenstraat 47, 3281 XD Numansdorp
Telefoonnummer: +31 6 20682983
Stad: Numansdorp
Route: Havenstraat 47
Postcode: 3281 XD


Recensies
Aan het einde van het jaar kijken wij terug op een fantastisch feest dat we hebben mogen vieren bij Rho Toneel. De geweldige mogelijkheden om er zelf muziek te maken, de heerlijke tuin, de ongedwongen sfeer en alle liefdevolle ondersteuning van Frieda en Jaap die je maar kunt wensen. Prachtplek en een vette aanrader! Ook om een mooie voorstelling te beleven in dit vestzaktheater!
Gemakkelijke online kaartverkoop. Ter plaatse een persoonlijk ontvangst en toelichting, heel fijn! We hebben genoten van een jeugdtheater voorstelling. Genoeg ruimte voor de kinderen om te zitten en interactie te hebben. Volwassenen op stoelen of ruime tribune. Wat een fijne plek!!
Een plek waar je lekker iemand anders mag zijn, maar toch jezelf! Bij Frieda, de toneeljuf van Rho Toneel voelen mijn kinderen zich fijn en zitten ze vanaf minuut 1 in het verhaal en doen ze heerlijk mee. Wij hebben ook het kinderfeestje van onze oudste hier gedaan en dat was fantastisch. Alle kinderen waren gebiologeerd aan het luisteren en deden stuk voor stuk mee. Kortom, een echte aanrader!
Rhotoneel wat is het een heerlijke mooie plaats om een feestje te geven. Alles is in overleg mogelijk en kan anders evt geregeld worden. Bedankt voor deze onvergetelijke 2⃣1⃣ste verjaardag van onze dochter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid