facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhino Products Europe

Rhino Products Europe

Info

Rhino Products are Europe’s leading manufacturers and suppliers of roof racks, bars, steps and accessories for the commercial vehicle market.

Adres: Orionpoort 3, 5971 LZ Grubbenvorst
Telefoonnummer: +31 77 351 01 33
Stad: Grubbenvorst
Route: Orionpoort 3
Postcode: 5971 LZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boomkappenbaltussen Boomkappenbaltussen 928 meter Zeer professioneel bedrijf. Eindelijk een bedrijf die doet wat hij afspreek. We hadde...
Recensies
Had via kofferopdak.nl de rhino delta kammbar alu besteld maar was een onderdeel kwijt geraakt en door privé omstandigheden bij kofferopdak.nl en daarnaast weekend was ik genoodzaakt om rhino product techteeejs te benaderen omdat ik een onderdeel kwijt was geraakt en tot mijn verbazing waren ze in noodgevallen bereikbaar en stuurde me kosteloos de onderdeel toe. Bij deze ben ik ook super tevreden met de dakdragers van rhino kammbar en een pluim voor de service die ze hebben geleverd. Ook kofferopdak.nl een pluim verdiend hun service is ook heel goed.
Vertaald door Google Fijn gezelschap. Zeer vriendelijk personeel. Snel lossen. Origineel Świetna firma. Bardzo miły personel. Szybki rozładunek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid