facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhienderoord, Stichting Sportkompas

Rhienderoord, Stichting Sportkompas

Info

Bij Rhienderoord kom je zwemmen, bewegen en plezier maken!
Rhienderoord in Brummen is meer dan een zwembad en sportzaal.

Geschiedenis

Bij Rhienderoord kom je zwemmen, bewegen en plezier maken!
Rhienderoord in Brummen is meer dan een zwembad en sportzaal. Bij ons kom je zwemmen, maar ook ontspannen, bewegen, genieten en plezier maken!
Zeven dagen per week kun je in onze accommodatie terecht voor banen zwemmen, recreatief zwemmen, maar wij bieden ook aquasporten, zwemlessen, wellness en diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud!



"Kom zwemmen, bewegen en plezier maken bij Rhienderoord."
Adres: L.R. Beijnenlaan 20, 6971 LE Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0575 - 561 544
Stad: Brummen
Route: L.R. Beijnenlaan 20
Postcode: 6971 LE



op zoek naar gerelateerd: Rhienderoord Brummen, Zwembad brummen tarieven, Zwembad Brummen corona, Zwembad Brummen openingstijden, Babyzwemmen Brummen, Zwemles Brummen, Zeemeermin zwemmen Brummen, Sporthal Brummen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Hippmann Brummen Sportcentrum Hippmann Brummen 55 meter Twan doet het super goed. Kijkt echt wat voor jou haalbaar is.
Sportclub Brummen Sportclub Brummen 204 meter Voetbal vereniging in Brummen
Dartvereniging Brummen Dartvereniging Brummen 508 meter Leuke club met gezellig mensen en veel gelach!
Beckson Tennis Club Brummen - BTCB Beckson Tennis Club Brummen - BTCB 554 meter Mooi park. Goed onderhouden door vrijwilligers. Petje af!!
Dave darts Dave darts 2 km Leuke club met gezellig mensen en veel gelach!
Recensies
Veel te dure consumpties. Op mijn vraag waarom werd gezegd, vanwege het statiegeld. Dus ik lever keurig mijn flesjes weer in. Daarna wordt er doodleuk gezegd dat ik het statiegeld niet terug krijg omdat jullie daar niet aan mee doen... emo is sarcastisch bedoeld!! Hier koop ik dus nooit meer wat. Wat een blamage....
Zeer, ZEER ontevreden over de werkwijze van het zwemlessengedeelte van Rienderoord. Mijn dochter van 5 jaar zit inmiddels een jaar op zwemles en zit in “badje 2”. Nou is dat op zichzelf helemaal geen probleem, het ene kind gaat nou eenmaal sneller dan het ander en Lynn had het lang naar haar zin. Echter gaan er inmiddels tijdens de zwemlessen op maandag meer dingen fout dan goed. Ten eerste zijn er 2 leraressen voor de maandag, die afwisselend les geven. Hierdoor weten ze vaak niet over welke kinderen ze het hebben en geven ze verschillend maar vooral ook minimaal aanwijzingen tijdens het zwemmen. Het leerlingvolgsysteem is sinds september slechts 1x bijgewerkt waardoor voortgang niet te controleren is, Ja in januari werd het trouwens bijgewerkt. Maar alle prestaties op de lijst waren precies hetzelfde. Oftewel mijn kind zou letterlijk niks geleerd hebben in 5 maanden. Wellicht is ze geen natuurtalent maar het ook geen halve zool hoor. Persoonlijk kan je de leraressen overigens ook nauwelijks spreken door de drukke, snel afwisselende, klassen. Ik heb inmiddels 2x gevraagd of ik over de voortgang gebeld kan worden, maar dit wordt simpelweg niet gedaan. 0,0 service en wel de kosten van de lessen verhogen. Gaat echt helemaal nergens over. Voor Lynn geldt ook nog dat we voor onze zomervakantie hadden gevraagd wat Lynn beter kon doen om naar het volgende badje te kunnen. Het duurde allemaal toch best lang in onze ogen. Lerares 1 gaf aan dat ze op de rug drijven nog wat beter moest doen, maar gaf ook een compliment dat ze zo goed is met “kikkervoeten” maken. Tijdens onze zomervakantie maakte Lynn in een week tijd veel meer stappen dan tijdens de vele maanden zwemles, terwijl we ons hier niet eens veel voor hoefden te inspannen. Dat was opvallend. Toen we in september vroegen hoe het ervoor stond vertelde lerares 2 doodleuk dat Lynn het “kikkervoeten” maken niet goed beheerst, maar dat ze wel goed op haar rug kan drijven. Compleet het tegenovergestelde van wat lerares 1 meldde dus. Veel betalen voor matige zwemles, slechte begeleiding en 0,0 communicatie. Voor ons hoeft het niet meer!
Was er om naar het afzwemmen van kleinzoon te kijken. Het werd erg leuk gedaan. Later in de kantine nog het nodige plezier gehad
Heel vriendelijk personeel erg lief voor kinderen
Fijn zwembad behulpzaam en vriendelijk personeel.
Mijn kleindochter zwemt er voor haar diploma. Mijn aandacht gaat naar haar prestaties, niet zozeer naar de accomodatie. Toch oogt het een prettig zwembad met vooral ook vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel. En ze hebben gemiddeld 2 a 3 keer per jaar een gezellige avond Disco zwemmen.
Geweldige plek. Personeel buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Kinderen die genieten van de zwemlessen die ze krijgen. Een speciaal compliment voor Ester van de administratie die bijzonder veel moeite deed om een probleem opgelost te krijgen binnen hele korte tijd. Super bedankt daarvoor. Jullie zijn allemaal echt super.
Zwemles waar de kinderen elke dag naartoe willen. Spelenderwijs zwemmen onze kinderen elke les beter.
Heerlijk kunnen zwemmen. Complimenten de laatste weken wordt er super zorgvuldig schoongemaakt!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid