facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rheemu Verhuizers Ede

Adres: Max Planckstraat 12 , Ede 6716 BE, NL
Telefoonnummer: 0318 694 422
Stad: Ede
Route: Max Planckstraat 12
Postcode: 6716 BE


Recensies
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Rheemu verhuizers top klantvriendelijkheid en professionele medewerkers zijn goed georganiseerd. Jan en zijn mannen bedankt voor de goede service.
Juist omdat deze verhuizer op de website meldt voor oudere mensen te verhuizen, contact gezocht i.v.m. het verhuizen van mijn bejaarde ouders naar een zorglocatie. Plezierig intake gesprek. Nadat een betere plek recent beschikbaar kwam vanuit één van de wachtlijsten waar mijn ouders op vermeld stonden direct gemaild en dit gemeld. Met het verzoek om een - drie weken latere - datum te prikken. Een narrige reactie was het antwoord. Naast de matige telefonische bereikbaarheid middelen we de hoge eerste score 4 sterren met de lage score van de narrigheid en matige bereikbaarheid 2 sterren en komen zo op 3 sterren uit.
Zij hebben voor ons de piano verhuisd. Compleet verzorgd; zorgvuldig verpakkingsmateriaal ter beschermming en uiterst voorzichtig. Communicatie heel goed en erg vriendelijke, beleefde medewerkers. Ik beveel hen echt van harte aan. Top!
Jan van Rhee met zijn team hebben ons op goede en zorgvuldige wijze verhuisd. Prettig in de omgang en voorzichtig met onze spullen. Aanrader!
Prima verhuizers! Goed en snel, leuk team. Aan te bevelen.
Fantastische verhuizers ze staan bij ons op nummer 1
Zeer behulpzaam en snel schakelen. Top!
Uitstekende verhuizers
Top bedrijf, denken heel goed mee. Zeer vriendelijke mensen, aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid