facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RF Tweewielers Huizen

RF Tweewielers Huizen

Info

Fiets reparatie, Nieuwe en 2e hands fietsen.
Mooiste prijzen Gooi en Vechtstreek!
Klantgericht en vakbekwaam, altijd lachend de deur uit!



"RF TweewielersDegelijke en eigentijdse merkfietsen voor de leukste prijzen bij vind je bij RF Tweewielers. Ook voor reparaties en onderhoud kunt u bij RF Tweewielers prima terecht.Erkend Leerbedrijf Innovam en reeds 25 jaar ervaring!RF Tweewielers werkt samen met de Repair Factory en ondersteunt zo mensen die moeite hebben bij het vinden van werk, door ze kennis te laten maken met bijvoorbeeld techniek en logistiek werk. Zo kunnen ze erachter komen waar hun hart ligt en waar ze goed in zijn als het om werk gaat. RF Tweewielers is hierdoor bijzonder omdat het niet alleen een fietsenwinkel en fietsenmaker, maar dus ook een werkleer bedrijf is.Win-Win:Met uw opdrachten en aankopen bij RF Tweewielers steunt u een bijzondere groep mensen"
Adres: De Regentesse 96, 1273JZ Huizen
Telefoonnummer: 0355337290
Stad: Huizen
Route: De Regentesse 96
Postcode: 1273JZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fietsenwinkel Huizen De Fietsenwinkel Huizen 2 km Iemand met verstand van zaken als de fiets de reparatie niet waard is word je dat ver...
Recensies
Wat een geweldige service weer. Moest achterband binnen en buiten vervangen. Ik beetje mopperen dat het financieel zo rot uit kwam. Hij gezocht naar een iets goedkoper alternatief én mijn ketting gesteld, mijn remmen gesteld, mijn standaard vast gezet en weet ik allemaal…. Kortom; geweldig weer
Mijn linker rem van mijn fiets deed het niet meer, en ik ben naar de Tweewielers Huizen gegaan om dit te laten repareren. Ik kwam aan en werd direkt geholpen. Binnen 5 minuten stond ik weer buiten met de gerepareerde rem en hoefde daarvoor niets te betalen. Geweldige service!
Breng men fiets hier jaarlijks voor onderhoud doen ze erg netje voor een goed prijsje. Leuke mensen en altijd vriendelijk.
Vandaag de nieuwe fiets van mijn dochter opgehaald. Hij was daar niet gekocht maar moest nog wat bijgesteld worden en er zat een kleine slag in het voorwiel. Wat een ongelooflijk serviceniveau! De fiets is nu helemaal klaar voor gebruik en dat voor een klein prijsje. Als er in de toekomst nog eens wat met onze fietsen is dan hebben ze er een vaste klant bij. In één woord, geweldig!
Beleefd, snel, goede prijs en hebben een luisterend oor geven veel uitleg.
Bij RF Tweewielers een prima tweedehands fiets gekocht voor een schappelijk bedrag. 1 x binnen en een keer net buiten de garantieperiode terug geweest voor vervanging van onderdelen. In beide gevallen zonder kosten gedaan. Top service !
Mijn elektrische bakfiets gekocht bij een andere fietsenmaker viel nog onder de garantie, maar omdat de andere fietsenmaker te ver weg was heeft Jeroen deze voor mij gemaakt. Incl contact met vogue. Echt super service!
Zojuist bijna 10 minuten in de winkel staan wachten om te proberen om een afspraak te maken. Op mijn groet bij binnenkomst kwam geen reactie en vervolgens lieten de heren me gewoon staan zonder iets te zeggen. Geen 'goedemiddag' of ík kom zo bij u' of wat dan ook. Kennelijk is er geen behoefte aan meer klanten dus ik ben uiteindelijk maar weggegaan. Ik ga wel naar een fietsenmaker die dan misschien wel iets verder weg is, maar waar ik als klant gewaardeerd wordt. Mijn nieuwe fiets wordt niet bij RF Tweewielers gekocht!
Super fijne fietsenwinkel!! Niet twijfelen maar gewoon hierheen gaan als je een reparatie of iets nieuws nodig hebt. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen!!
Wat een goed bedrijf! Ik heb mijn fiets ter controle, onderhoud en eventuele reparaties bij RF Tweewielers laten ophalen en weer thuis laten brengen aangezien dat een van de services was die zij aanbieden Mijn fiets kwam weer thuis vandaag en ben helemaal tevreden! Nieuwe bel, werkende verlichting etc.! En ze doen het ook nog voor een top prijs i.s.m. Repair Factory! Fiets voelde als nieuw! Zeker een goede aanbeveling!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar RF Tweewielers Huizen met het openbaar vervoer


Huizen, De Regentesse 70 meter
108
200
320
Huizen, Oostermeent 100 meter
100
Huizen, Oostermeent 100 meter
100
N32
Huizen, De Regentesse 170 meter
100
108
200
320
Huizen, Fauna 330 meter
108
320

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid