facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reynholt auto's

Reynholt auto's

Info

al meer dan 40 jaar het adres voor in en verkoop van gebruikte occasions

alle auto's worden afgeleverd incl nieuwe apk en afleveringsbeurt

Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar het vertrouwd adres van in- en verkoop van gebruikte occasions goede service en kwaliteit staat bij ons bovenaan. al onze auto's worden verkocht met gegarandeerde kilometerstanden.
Alle auto's worden afgeleverd inclusief nieuwe apk plus afleveringsbeurt.

Kom gerust eens langs aan het Hoendiep 175/9745 EB te groningen of u kunt contact met ons opnemen op.
Telefoon: 050-5565221 bgg 06-22774748.

Adres: hoendiep, 9745eb Groningen
Telefoonnummer: 0505565221
Stad: Groningen
Route: hoendiep
Postcode: 9745eb


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Leek auto, Garage in Leek, Auto deals, Auto Noord, Auto De Poort, FZ Auto's, Garage Noord Groningen, Auto Egberts
Recensies
2 jaar geleden een mk5 Gti gekocht bij reijnholt. Na lang zoeken en wegen kwam ik steeds weer bij dit bedrijf uit. Nadat ik een proefrit had gemaakt was ik er over uit, deze golf moest ik hebben. Tot vandaag de dag geen spijt van gehad een 100% goeie auto gekocht. Zonder mankementen en nog steeds geen dure kosten aan gehad bij de keuringen. Voor de volgende auto kijk ik sws bij dit bedrijf naar hun vooraad.
Auto gekocht was perfect. Bleek niet te zijn voor remmen moesten vervangen worden na 4000 km. Motorsteun was vervangen helaas ook niet het geval. Nieuwe schijfrem achter moest ook vervangen worden . Gaskabel stond niet juist. Velg krom . Kortom geen eerlijke handel.
Vorig jaar maart een auto gekocht. Prima inruil voor oude auto gekregen, en nette prijs voor de nieuwe. Rijden er nog steeds met plezier in. Enige minpunt was dat er geen pinapparaat was.
Wilde een proefrit maken en de auto even laten checken bij mijn eigen garage, omdat ik zelf geen verstand van auto's heb. Maar dat mocht niet. Ik moest er zo op vertrouwen. Is hem dus niet geworden.
Auto gekocht. Eenmaal thuis aangekomen bleek er toch iets niet goed te zijn. Reijnholt heeft dit nadien nog opgelost. Volgende keer zou ik hier weer met een goed gevoel een auto kopen.
Geweldige service En hebben altijd mooie auto's staan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid