facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Revive_interiorarchitecture

Info

Kwalitatieve en duurzame interieurarchitectuur voor particulieren en bedrijven. Onderzoek&concept, ontwerp, management.



"WIJ ONTWERPEN UNIEKE HOOGWAARDIGE RUIMTESRevive ontwerpt interieurs voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden waarbij de gebruiker van de ruimte centraal staat. Het doel is om de fysieke omgeving af te stemmen op de behoeften en/of het verhaal dat uitdragen moet worden. Zo creëren we unieke plekken om te wonen, werken, ontspannen en ontmoeten.Met ons professionele team zorgen we voor een kloppende indeling en creëren we een interieur dat zowel praktisch is in gebruik als comfortabel en prettig aanvoelt. Hierbij zijn wij betrokken bij het gehele proces; van onderzoek en conceptvorming tot realisatie en nazorg.Wij staan voor een moderne uitstraling van hoge kwaliteit en duurzame oplossingen. Voor nu, maar ook voor later."
Adres: Berberisstraat 21, 3442 GL Woerden, Nederland, 3442 GL Woerden
Telefoonnummer: +31616560266
Stad: Woerden
Route: Berberisstraat 21, 3442 GL Woerden, Nederland
Postcode: 3442 GL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nu Art & Design Nu Art & Design 927 meter Ziet er echt heel mooi uit.
H.F.N.interieur H.F.N.interieur 936 meter Alles op maat, voor binnen en buiten
Studio Steigerhout Studio Steigerhout 1 km www.studiosteigerhout.nl
dAttic dAttic 3 km Conceptontwikkeling, ontwerp & realisatie waar merkidentiteit ruimtelijk wordt. Brand...
Recensies
Bij de Suite in Moordrecht hebben we een ontwerp laten maken voor onze slaapkamer. Voor de verlichting zaten we te denken aan Modular Lightning en we zochten vervolgens iemand die ons daarin zou kunnen adviseren. We kwamen bij Revive in Woerden terecht. We werden uitermate vriendelijk ontvangen. Rekening houdende met ons budgetr werden we uitermate goed geadviseerd en uiteindelijk hebben we daar ook de verlichting aangeschaft. De vele vragen die ik had over het installeren werden iedere keer weer snel en vakkundig beantwoord. Zeer tevreden met het advies en de aankoop.
Erik-Jan Verwij heeft ons geholpen met een integraal plan voor onze nieuwbouwwoning. Hij heeft ons ook geholpen om de afbouw te begeleiden. Het concept is origineel en individueel aangepast aan onze behoeften. Hij besteedt veel aandacht aan details en luistert heel goed naar wat wij nodig hebben, zonder het doel uit ogen te verliezen. Onderdeel van het plan waren maatwerk inbouwmeubels, een maatwerk keuken, alsook de gehele afbouw, inrichting en aankleding van het huis. Er is ook rekening gehouden met akoestiek. Erik-Jan heeft een uitstekend oog voor licht en kleuren en zijn aanbevelingen voor wandafwerking, vloeren, lampen en meubels zijn van een exclusief niveau. Wij hadden echt het gevoel dat we een vertrouwde adviseur aan onze zijde hadden. Dankzij Erik-Jan wonen wij nu in een huis in onze eigen interpretatie van de Kinfolk stijl. Het resultaat is een rustgevende mix van moderne elementen en Japanse/Skandinavische invloeden met veel open ruimte en natuurlijke, warme materialen. Onze buren waren zo enthousiast dat ze ook direct met hem aan de slag gingen om hun woonkamer en entree mooier te maken.
Revive heeft onze verbouwing zoveel makkelijker gemaakt. Ze hebben a.d.h.v. een intake gesprek en vragenlijst het ontwerp van een woonkamer/-keuken, slaapkamer en kantoor ontworpen. Dit was op een kleine kleurwijziging na meteen een schot in de roos. Nadat alles super realistisch in 3D was ingetekend kwam het ontwerp echt tot leven. Hun team kwam met voorstellen voor extra zichtlijnen welke onze opkamer bij de lager gelegen woonkeuken trokken. Ook is er een mooi lichtplan ontwikkeld wat héél goed is uitgepakt. En onze slaapkamer noemen wij onze 'hotelkamer', zo tof is deze geworden. Doordat alles zo getailleerd en realistisch was ingetekend hadden de vakmannen een goed beeld van hoe iets moest worden. De tekeningen en het eindresultaat zijn hierdoor echt identiek aan elkaar. Ik raad Revive ten zeerste aan!!
Wij zijn heel erg blij dat we Erik-Jan hebben ingeschakeld om een plan te maken voor de renovatie van onze woning. Vanaf het begin af aan zijn wij heel enthousiast geweest over het ontwerp en Erik-Jan zijn aanpak. Het ontwerp paste heel goed bij ons en heeft onze wensen en smaak samen gebracht. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en de begeleiding die Erik-Jan tijdens de bouw op zich heeft genomen. Hierdoor wonen wij nu met heel veel plezier en trots in onze verbouwde woning!
Erik Jan heeft mij supergoed geholpen met een interieurontwerp en lichtplan voor mijn nieuwe huis. Door het inventieve ontwerp met een lichtkoof, een spiegelradiator en een daglichtbuis boven mijn zithoek heb ik nu altijd een fijne lichte en mooi ingerichte woonkamer. Heel blij mee!
We zijn super blij met het uiteindelijk resultaat van onze woning. Zonder revive hadden we dit nooit kunnen bereiken. Klantgericht ontwerp en hulp bij het stijlen en inrichten .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid