facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ReviconBarosta

ReviconBarosta

Info

ReviconBarosta produceert onderdelen en samengestelde componenten in uitsluitend roestvast staal en realiseert complete installaties. Service, aandacht en zeer hoge kwaliteit staan ten alle tijden centraal.

Geschiedenis

Sterk verbonden
ReviconBarosta produceert onderdelen en samengestelde componenten in uitsluitend roestvast staal en realiseert complete installaties. Dit doen wij in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, de chemie, de farmacie, de energie- en milieutechnologie en overige markten. Uitsluitend RVS, waarbij aandacht, service en een zeer hoge kwaliteit altijd centraal staan. ReviconBarosta is het resultaat van de fusie tussen Revicon B.V. en Barosta B.V. en is de grootste onafhankelijke RVS componenten leverancier van Nederland. Op onze state-of-the-art productielocatie in Woerden werken wij met een team van zo’n 100 hoog gekwalificeerde vakmensen.

Onze slogan is Sterk Verbonden, wat voor u betekent dat wij vanuit de verbinding met u de werkelijke behoeften van onze klanten kennen en daarop anticiperen. Ons ervaren team van engineers en RVS specialisten zijn in staat uw organisatie verregaand te ondersteunen en denken graag met uw uitdagingen mee. Dit kan ver gaan, tot aan assemblage en ondersteuning on-site. Alles is zo ingericht dat u de vruchten kunt plukken van onze expertise en ervaring.

De komende jaren bouwen wij onze specialismes nog verder uit, zowel in de breedte als in de diepte.

Adres: klompenmakersweg 9, 3449 JB Woerden
Telefoonnummer: +31348457040
Stad: Woerden
Route: klompenmakersweg 9
Postcode: 3449 JB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Klompenmakersweg 9 Woerden, Revicon padverharding, Metaalbedrijf Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandsigns B.V. Brandsigns B.V. 570 meter Brandsigns B.V. services include innovation, engineering, prototyping, (serial) produ...
Parts Supply Worldwide BV Parts Supply Worldwide BV 2 km Betrouwbaar bedrijf! Tevreden met de bestelling
Hegro Holland BV Hegro Holland BV 2 km Een paar keer contact gehad, iedere keer snel en vakkundig geholpen!
RvW Milieu RvW Milieu 4 km RvW Milieu staat voor Rik van Wijk Milieu en is een dynamisch bedrijf wat zich richt ...
Recensies
Zeer mooi bedrijf. Was erg mooi om het productieproces te zien en hoe dingen ontworpen worden. Bedankt voor de gastvrijheid!
Heb er voor mijn studie WTB een snuffelstage gedaan. Erg vriendelijk personeel, indrukwekkende machines en mooie producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid