facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reus Maatinterieurs

Reus Maatinterieurs

Info

Uw adres voor kasten op maat, meubels op maat, raamdecoratie, vloeren en traprenovatie.

Geschiedenis

Wij stellen ons graag op Facebook aan u voor. Wij, de broers Jim & Dave Reus, zijn de oprichters van Reus Maatinterieurs. Door onze gezamenlijke passie voor het op maat maken van interieurs en maatwerk kasten, is deze onderneming tot bloei gekomen.

Samen beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om al uw maatwerk wensen te realiseren. Jim is met zijn MBO diploma All-Round scheepsinterieurbouw zijn interieurcarrière begonnen bij een erkend jachtbouwer. Hier maakte hij zich de fijne kneepjes van het vak eigen. Deze kennis en vaardigheden kunnen nu perfect worden toegepast op onze maatwerk producten.

Dave koos meer de commerciële kant. Na zijn HBO studie commerciële economie vielen alle puzzelstukken op zijn plaats en begonnen wij samen Reus Maatinterieurs.

Op deze manier kunnen wij u het best van dienst zijn. Reus Maatinterieurs.
Uw adres voor kasten op maat, meubels op maat, raamdecoratie, vloeren en traprenovatie.

Heeft u vragen of ideeën?
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen

Adres: Oosterwijzend 44c, 1616 LD Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0228-769030
Stad: Hoogkarspel
Route: Oosterwijzend 44c
Postcode: 1616 LD



op zoek naar gerelateerd: Reus kasten Hoogkarspel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgmeijer's Bouwbedrijf Burgmeijer's Bouwbedrijf 2 km "Burgmeijer's Bouwbedrijf heeft zijn stempel op de Hoogkarspelse en Westwoud...
Recensies
Wij hebben door Reus een maatwerk inloopkast laten ontwerpen en plaatsen. Wat een vakwerk! Goede service en wij zijn 100% tevreden met het resultaat.
Eerst een puike traprenovatie laten doen, en daarna een glazen wand met schuifdeuren bij de aangebouwde serre. Bijzonder mooi en vakkundig gedaan. Het huis heeft gewoon een metamorfose ondergaan.
Kwaliteit en perfectie, wat een vakmensen. Niet goedkoop maar wel grote klasse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid