facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reuring Wehl

Reuring Wehl

Info

Openingstijden café:
Ma en din: GESLOTEN
Woe, don en zon: 18.00 - 01.00
Vrij en zat: 18.00 - 03.00

Openingstijden ijssalon/terras:
Ma: GESLOTEN
Din t/m zon: 12.00 - zonsondergang.
Juni, juli en aug ook op maandag geopend!

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Reuring Smaak & Vermaak! Wij gaan samen met jou voor wat Reuring zorgen! Bij ons is er altijd wat te doen!

Reuring Smaak & Vermaak is de verzamelnaam voor een diversiteit aan activiteiten. Kijk voor deze activiteiten op de website.

Adres: Kerkplein 14, 7031 AD Wehl
Telefoonnummer: 0623426569
Stad: Wehl
Route: Kerkplein 14
Postcode: 7031 AD



op zoek naar gerelateerd: Reuring Wehl Facebook, Eigenaar Reuring Wehl, Café Wehl, High tea Wehl, IJssalon Wehl, Restaurant Didam, Restaurant Zeddam, Restaurant Beek Montferland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Van Uhm Café Van Uhm 68 meter Geweldige Blues avond met Bokbier specials.
Cafe Bon-Bini Cafe Bon-Bini 141 meter Gezellige kroeg met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Bon-Bini Cafe-Zaal Bon-Bini Cafe-Zaal 142 meter Altijd gezellig!
De Quizzerd De Quizzerd 569 meter Prima avond gehad. Heel gastvrij ontvangen.
Olde Beth Olde Beth 2 km Kleine zaal is echt enorm mooi! Ook hele lieve meiden die serveren. Zou de kleine zaa...
Oldebeth Weddings Oldebeth Weddings 2 km Was super mooi aangekleed en t eten was ook top verzorgd. De bruiloft van mijn liefst...
Recensies
vriendelijke man achter de bar, die heerlijke frikandellen maakte en friet met kroket
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance, vlotte en leuke bediening. Het eten is heerlijk. Ik vond de voorgerechten echt wel aan de prijs, maar je krijgt wel waar voor je geld. De hoofdgerechten waren top en alles zag er ook nog eens heel mooi uit. Een aanrader voor een gezellig etentje, een hapje en drankje of een ijsje! Het is een aanwinst voor Wehl.
Lekkere aardbeien ijscoupe en broodje met brie gegeten. Was prima in orde.!Eten: 4/5
Leuk ingericht, heel goed eten. Hartelijk onthaal door de eigenaar, kortom perfect voor een gezellig uitjeEten: 5/5
Geweldig gegeten met fijne bediening. Prachtig restaurant met ongedwongen sfeer. Echt een aanrader.
Ondanks dat er weinig gasten waren, werd er alle zorg besteed aan het eten. Gastvrijheid is hier nog gewoon. Het eten was weer voortreffelijk. Jammer dat - met name door de drankprijzen- uit eten gaan niet voor iedereen lijkt weggelegd. Eigenaar stelde vast dat de mensen kennelijk minder te besteden hebben of de hand op de knip houden. De sfeer krijgt net geen 5 sterren door de leegte in de zaal. Verder blijft Reuring een aanrader. Zeer vriendelijk en belangstellend personeel. Dat zal ook wel iets te maken hebben met dat het rustig was. Men kon en wilde de tijd voor je nemen!
Heerlijk gegeten, vriendelijk en relaxed personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding, borden zijn mooi opgemaakt. Zeker een aanwinst voor Wehl en absoluut een aanrader. Aankleding in de het restaurant is sfeervol, met oa kunst van lokale kunstenaar, gerechten van lokale ondernemers.
Gisteren lekker gegeten bij het nieuw geopende Restaurant Reuring in Wehl! Het was top! Zo lekker dat helemaal vergeten ben een foto van m`n 500 grams Zeetong te maken! Gelukkig was ik nog wel op tijd voor het toetje! Een aanrader voor iedereen!
Een bijzonder positieve ervaring. Uiterst welkom geheten door eigenaar en vriendelijke bediening. Keukenpersoneel en het eten van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft men de ruimte gezellig ingericht. Natuurlijk liggen de prijzen aan de hoge kant in de Horeca. Dat is bekend. Toch een compliment aan dit team dat ze je een gezellige avond bezorgen met heerlijk eten. Leuke bijkomstigheid was dat het dessert gratis werd aangeboden. Dit was een welkom n.a.v. de opening van de zaak, geruime tijd terug. Waardebon bleek onbeperkt geldig en op het dessert werd niet bezuinigd. Het zag er allemaal smakelijk uit èn het was het ook! Succes verder en tot ziens.
Een ogenschijnlijk random cafeetje in het centrum van een dorpje. Niets blijkt minder waar, de atmosfeer is goed, het personeel vriendelijk en snel, het eten is zeer goed. We hebben er een 3 gangen menu genuttigd en met name het hoofdgerecht en het desert waren soms bijkans Michelin ster waardig. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid