facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reunited praktijk voor paranormale geneeswijzen en energetisch werk

Reunited praktijk voor paranormale geneeswijzen en energetisch werk

Info

Reunited praktijk voor paranormale geneeswijzen, channeling, transformatie en verschillende diensten op energetisch gebied.

Geschiedenis

Hallo lieve mensen, welkom op de Facebook pagina van Reunited Prakijk voor paranormale genezing en meer.

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Debby Crietee. Ik ben geboren in 1962 in Amsterdam en van Indische (Indonesische) afkomst.

Van nature heb ik de gave om genezende energieën door te geven via mijn handen en ben ik helderziend, helderhorend en heldervoelend.


Sinds ongeveer mijn 22e jaar (vanaf 1984) ben ik begonnen met het gebruiken van mijn gaves om mensen te steunen en sinds 1999 ben ik met liefde en plezier, fulltime werkzaam in mijn praktijk 'Reunited Praktijk'.

Graag wil ik je het één en ander uitleggen over het geen ik voor je kan betekenen. Ik heb alle onderwerpen in aparte stukjes ingedeeld en helemaal onderaan, vind je een uitgebreide uitleg over energiebehandelingen met als laatste mijn gegevens om contact met me op te kunnen nemen.

Laat ik beginnen met...


WAARVOOR KUN JE BIJ ME TERECHT?

Je kunt bij me terecht voor energiebehandelingen d.m.v. magnetiseren/handoplegging voor het weghalen van pijnen en verlichting bij psyische en emotionele klachten en als het zo mag zijn, voor genezing. Dit evt. ook op afstand. Verder kun je bij me terecht voor het weghalen van entiteiten en het reinigen van huizen van negatieve energieën.

Verder ben ik een medium voor het contact leggen met overledenen en het doorgeven van inzichten in bv je situatie of antwoorden op je vragen. Echter doe ik geen toekomstvoorspellingen.


VOOR WIE & WAAR

Bij mij komen mensen van alle leeftijden van (huil) baby's, kinderen tot en met mensen op hoge leeftijd maar ook heb ik geregeld dieren onder behandeling.

Over het algemeen ben ik werkzaam in mijn praktijk in HEESCH (N.B) en bij uitzondering bezoek ik mensen aan huis, in het ziekenhuis of in een psychiatrische instelling.


VOOR WELKE KLACHTEN OF WENSEN?

In mijn praktijk komen mensen met verschillende klachten. Deze variëren van stress, oververmoeidheid, depressie, burn out, slapeloosheid, concentratieproblemen, het even niet meer weten, het moeilijk kunnen opkomen voor jezelf, te veel last hebben van energieën van anderen (hsp), het moeilijk kunnen verwerken van emoties tot een verlangen naar ontspanning en rust in het hoofd en verlichting van psychische en lichamelijke klachten of pijnen.


DE ENERGIEBEHANDELINGEN & IK

Ik geef de genezende energie door via mijn handen en mijn handen gaan automatisch naar de plekken waar je deze energie nodig hebt.

Indien nodig, geef ik je ook inzicht en tips mee waar je zelf mee aan de slag kunt.


HOE GAAT EEN ENERGIEBEHANDELING IN ZIJN WERK?

Ik doe de energiebehandelingen op een behandeltafel waar je op kunt liggen of zittend op een kruk.

Zodra ik me op je instel, begint al direkt de energie uit mijn handen te stromen en ontstaat er een wisselwerking tussen jouw energie en de energie die ik doorgeef. Ik spoor de blokkades in je energiestroom op die klachten veroorzaken en tril deze met de energie uit mijn handen los waardoor je energie weer kan doorstromen en je klachten kunt loslaten.

Dit kun je ervaren als warmte, tintelingen, energiestromen door je lichaam of een gevoel van zwaarte. Een energiebehandeling werkt altijd ontspannend en geeft vooral rust in het hoofd.

De duur er van is ongeveer drie kwartier.

De energiebehandelingen doe ik in stilte en als ik 'boodschappen' of inzichten voor je heb doorgekregen, dan geef ik je die na afloop door.


HOE VAAK IS HET RAADZAAM TE KOMEN?

Van 1 behandeling kun je al een heel stuk opknappen maar over het algemeen is mijn advies om 3x te komen. Dan kun je je vooruitgang al beter zelf vasthouden en heb je minder kans op terugval. Natuurlijk is het aantal behandelingen ook afhankelijk van de klacht waar je voor komt en hoe lang je er al mee rond loopt.

Veel mensen komen regelmatig terug voor onderhoud van hun energieveld of je kunt ook af en toe terug komen als je er behoefte aan hebt.

De meeste mensen zijn zich er niet bewust van maar een gezond energieveld is net zo belangrijk voor je welzijn en gezondheid als goede voeding en beweging. Nóg sterker: als je energieveld/aura gezond en sterk is dan hebben we geen klachten en zitten we lekker in ons vel en is het veel gemakkelijker om werkelijk je zèlf te zijn en je gelukkig te voelen.


KINDEREN / JEUGD EN ENERGIEBEHANDELINGEN

In mijn praktijk komen veel kinderen die moeite hebben om staande te blijven in alle drukte en eisen van de maatschappij waarin we leven. Deze kinderen worden ook wel hoogsensitieve kinderen genoemd.

Bij deze gevoelige kinderen zijn de zintuigen veel sterker ontwikkeld dan bij de gemiddelde mens. Dat wil zeggen dat alles wat ze zien en voelen, in één keer bij hen binnen komt en dat ze ook geluiden veel intenser ervaren.

Daarnaast pikken deze kinderen ook energiën van anderen op, waardoor ze snel uitgeput kunnen raken. Dit gebeurd vooral op plekken waar veel mensen zijn zoals b.v. op school, feestjes en in pretparken of als ze moe zijn.

Ouders van deze kinderen kiezen liever voor een natuurlijke manier van hulp dan voor medicatie of combineren deze twee.


KLACHTEN VAN DEZE KINDEREN

Gevoelige kinderen reageren hier allemaal anders op en kunnen klachten krijgen als concentratieproblemen, faalangst, onzekerheid, slaapproblemen, zich in zichzelf keren, oververmoeidheid, huilbuien, depressie, hyperactiviteit en zelfs agressief gedrag.

Door ook bij hen het energieveld te helen en sterker te maken, hebben deze kinderen minder last van de energieën van anderen of hun omgeving en komen ze sterker in hun schoenen te staan waardoor ze de dag beter aankunnen. Ook gaan ze zich weer veel blijer voelen.

Mijn ervaring is dat kinderen het erg fijn vinden om een energiebehandeling te ondergaan waardoor ze net als bij volwassenen, in hun vaak te volle hoofd, weer tot rust kunnen komen.

Kinderen staan zelfs meer open dan volwassenen om de genezende energie op te nemen, waardoor het genezingsproces sneller verloopt.


ENERGETISCHE MASSAGE HOOFD, NEK, SCHOUDERS EN RUG

Een energetische massage is een mooie combinatie van Indonesische Pitjit met een energiebehandeling. Pitjit is een stevige massage waar de meeste mensen van Indonesische afkomst, met de rijstlepel mee opgroeien en dus van jongs van aan al gebruiken. Het mooie van de combinatie met een energiebehandeling, is dat onder mijn handen vanwege de genezende energie die ik doorgeef, gespannen spieren of knopen sneller ontspannen en ook je hoofd wordt leeggemaakt van teveel gedachten. De duur hiervan is een half uur.


READINGS VOOR INFORMATIE OF HET CONTACT LEGGEN MET OVERLEDENEN

Dit doe ik d.m.v. een naam of een foto en hierbij gebruik ik mijn andere gaves zoals helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid. Je kunt bij me terecht voor meer inzicht in je situatie, adviezen en antwoorden op vragen of voor contact met een dierbare overledene. De duur van een reading is een uur.


HUISKAMERSESSIES

Bij een groepje van min. 6 en max. 8 personen kom ik voor korte readings bij je thuis of komen jullie naar mij, afhankelijk van de afstand. Je mag een foto v jezelf, je (klein) kind of een overledene meebrengen.


ENTITEITEN OF NARE ENERGIEËN VERWIJDEREN

Hiermee bedoel ik het verwijderen van 'personen' vanuit de geesteswereld of energieën waar je last van hebt, die je met je mee draagt en jou negatief beïnvloeden.



HUIZEN REINIGEN

Hiervoor kom ik naar het huis waar het om gaat. Ik zet de energieën in het huis om in een hogere trilling waardoor alles wat niet in je huis thuishoort en niet prettig voor je is, weg gaat.


ENERGIEBEHANDELINGEN OP AFSTAND

Deze worden door de meeste mensen gevraagd als hulp voor ontspanning of voor bv examens.


UITGEBREIDE UITLEG OVER HET ENERGIEVELD - ONZE AURA en wat er nou precies gebeurd tijdens een energiebehandeling?

Mijn eigen visie is dat alles energie is. Wij bestaan uit energie en alles om ons heen ook.

Bij de mens stroomt de (universele) levensenergie bij de kruin naar binnen en doorstroomt zo je lichaam naar beneden, door je voeten de aarde in.

Via je voeten voer je energieën af die niet goed voor je zijn en uit de aarde halen we ook weer levensenergie voor kracht en om stevig in je schoenen te staan.

Daarnaast hebben we ook een soort van energiewielen in ons lichaam, die zorgen voor de uitwisseling tussen jou en de buitenwereld. Deze worden chakra's genoemd en ook deze kunnen uit balans zijn geraakt. Elke chakra staat in verbinding met bepaalde organen maar ze hebben ook te maken met je psychische of emotionele toestand. Verder hebben we ook nog verschillende lagen van energieën om ons heen waarvan de conditie ook effect heeft op ons welzijn.

We bestaan dus uit een heel energiesysteem. Als dit energiesysteem optimaal werkt en dus je energieveld in tact is en sterk, dan zit je lekker in je vel en ben je gezond.

Vertoont je energieveld mankementen dan kunnen er klachten ontstaan. Dit kan zijn omdat er zich opéénhopingen van energieën bevinden (blokkades) in je energieveld, waardoor je levensenergie niet goed kan doorstromen. Het kan ook zijn dat je energie op bepaalde plekken te zwak is.

Wat ik doe is dus je energieveld voor zover mogelijk is, terug brengen naar de oorspronkelijke staat. Een soort van reset, waardoor je klachten verdwijnen en je je weer prettig zult voelen.


VOOR VRAGEN OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Ik hoop dat ik je voldoende op de hoogte heb kunnen brengen van hetgeen ik doe. Als je iets niet duidelijk is of je hebt een vraag, stuur me gerust een berichtje via Facebook of Messenger / mail naar [email protected] of bel me via tel. 0412-880791

Ben je al meteen geInteresseerd en wil je een afspraak maken dan kun je me ook via deze weg bereiken.

Ik hoop dat ik, als je dat nodig hebt, voor jou een steuntje in de rug mag betekenen voor verbetering, verlichting of genezing.

Met een hartelijke groet,
Debby Crietee

De gerst 18
5384 XJ Heesch (N.B)

Tel. 0412-880791

Kamer van Koophandel inschr. nr 17 22 94 18
BTW nummer NL1503 88 068. B.01





Adres: De gerst 18, 5384 XJ Heesch
Telefoonnummer: 0653584925
Stad: Heesch
Route: De gerst 18
Postcode: 5384 XJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:30
Dinsdag: 10:00 - 20:30
Woensdag: 10:00 - 20:30
Donderdag: 10:00 - 20:30
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NH Experience NH Experience 706 meter Vind nu onze pagina leuk en we houden je op de hoogte van de volgende NH Experience(s...
RO Connect RO Connect 1 km Zoekt u iemand met brede kennis van Ro-zaken en net dat beetje meer? Dan bent u bij R...
Hoppenbrouwers Techniek Heesch Hoppenbrouwers Techniek Heesch 1 km Onlangs 8 st. zonnepanelen geplaatst c.q. geïnstalleerd door Hoppenbrouwers Techniek....
Thomvorm Design Thomvorm Design 1 km Thomvorm Design is een ambitieus,enthousiast en betrokken ontwerpbureau voor ideeontw...
Ries Willems Bedrijfsmakelaardij Ries Willems Bedrijfsmakelaardij 2 km Strategisch adviespartner voor huurzaken, aan- en verkoop van een onderneming met of ...
strijk en herstel service strijk en herstel service 3 km Op zich goed ontvangen en meneer verstaat zijn vak. 1 minpuntje: Ik vind het erg duur...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid