facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reunie Gertrudis - St. Michel

Reunie Gertrudis - St. Michel

Info

Reunie ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van het Gertrudiscollege, het (St.) Gertrudislyceum, De St. Michel Mulo en de St. Michelmavo.

Adres: Bovendonk 115, 4707ZH Roosendaal
Telefoonnummer: 0165792200
Stad: Roosendaal
Route: Bovendonk 115
Postcode: 4707ZH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gertrudiscollege Roosendaal Gertrudiscollege Roosendaal 0 meter School voor VMBO GL, MAVO, HAVO, VWO en GYMNASIUM met VWO-TOP klassen (AlphaTop & Bèt...
Da Vinci College Da Vinci College 672 meter Het lijkt me een leuke school en ik ga daar ook volgend jaar en daarnaartoe dus ik ho...
JTC JTC 867 meter Heel mooi gebouw, ruim. Open dag wel wat druk. Heel veel trappen.
100% JTC 100% JTC 932 meter Heel leuk hoor
Norbertuscollege Norbertuscollege 2 km Havo/ vwo middelbare school
Recensies
Ik geef deze school een 1. De school is zeer conservatief. Geen individuele aanpak. Ze maken niet waar wat ze pretenderen te zijn. Het hoogbegaafdheids profiel lijkt nergens op. Kortom een ronduit slechte school. Klacht na klacht ingediend.. Wordt niets mee gedaan. Mensen stuur je kinderen hier niet heen. Een zeer ontevreden ouder.
dieptepunt van depressie, meerdere docenten zijn extreem onaardig en zouden niet in de buurt van kinderen mogen komen. “maak vooral een planning, dat helpt zeker met je mentale gezondheid & en slechte thuis situatie ” - school net iets te veel onnuttige dingen geleerd, wat is VOP nou weer??? Alle mensen zijn hier clones van elkaar, geen een heeft er een personaliteit. en als je wel een personaliteit hebt; wordt je verrot gescholden. het stinkt. geen airconditioner. extreem smerige wc’s alsof ze niet worden schoongemaakt. verplaatsing naar een nieuw tijdelijk gebouw? zal wel goed zijn toch? nee. die is net zo smerig en verrot als deze.
Mooie afsluiting 6 jaar VWO van mijn dochter. Hopelijk blijven de mooie karakteristieke eigenschappen van deze school over na de verbouwing
Er wordt echt nooit iets georganiseerd op deze school, zoals leuke excursies. Geen alternatieve activiteiten, omdat de reisweek niet door is gegaan, terwijl docenten wel op zeilkamp zijn. Het JTC houdt een kapot groot feest met Ronnie Flex en om de haverklap zie je Facebook posts van leerzame excursies van klassen. Maar nee hoor leerlingen van het lyceum krijgen nog even 3 deadlines voor de meivakantie voor hun kiezen en moeten op de dag voor de meivakantie gewoon lekker tot 16:00 naar school. Ben echt heel teleurgesteld in deze school dat er zo schrikbarend weinig wordt georganiseerd.
Top school! Gelukkig niet enorm hysterisch met de corona aanpak, leerlingen mochten in -2 lekker verplicht buiten staan, terwijl zij in de lessen ook naast elkaar zaten. De communicatie wordt heel optijd doorgegeven!
prima school niks mis mee alleen vind ik het wel een beetje jammer dat mijn kluisje helemaal in het tuinhuisje is. Ik moet hele marathons moet lopen om daar te komen. Dan maken ze daar een extra kantine word die overspoelt met brugklassers ja lekker dan. Update: de A-lokalen stinken echt heel erg. Niet leuk dit :
Mooie school waar ik 27 jaar met plezier heb mogen werken !! Goed onderwijs en vakleerkrachten !!
Geen mooie vlag aan de voorkant wolleh. Ik niet houden van regenboog. Leraren niet goed uitleg geven.
Top leraren, sinds 2014 waardeloze directie. Plaatsen als kantine zijn te klein voor het aantal leerlingen. Mooie voorzieningen zoals een koepel met grote telescoop.
Hele goede school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid