facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reünie Bar Discotheek T olle Stee & Piep 'm Lao

Reünie Bar Discotheek T olle Stee & Piep 'm Lao

Geschiedenis

Bar



"Midden in het gezellige centrum van Zuidlaren vind je het Olle Stee. Strijk neer op ons ruime terras met uitzicht op de levendige brink of ga voor een tafeltje in ons historische restaurant in Zuidlaren. Of je nu zin hebt in een bak koffie, uitgebreide lunch of diner of wilt borrelen, het Olle Stee is de perfecte locatie!"
Adres: Weerdingerkanaal nz 162, 7831hl Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0615171444
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal nz 162
Postcode: 7831hl


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hele fijne plek. Goed meubilair binnen Prettige sfeer. Vriendelijk personeel. Niet opdringerig, toch oplettend genoeg. Bestellen ging makkelijk en het eten was er super snel. Mooi gepresenteerd. Netjes verzorgd en alles lekker. De gehaktbal van het huis is zeker een aanrader. Nog net geen 20,- kwijt. Hoofdmenu met een cola zero. Echt een dikke top voor de kwaliteit, zeker icm de snelheid dat de bestelling op tafel kwam. Blij verrrast!
Leuke locatie t.o.v. marktplein in Zuidlaren. Veel reuring en gezellig terras. Goede service. Prima kaart en uitgebreide keuze bieren.Eten: 4/5
Na het Pieterpad lopen hier een drankje en hapje gedaan. Erg vriendelijk personeel en leuke plek in het dorp. Diverse malen gegeten en een drankje gedaan.
Heel lekker gegeten! Grote porties en een ruim assortiment aan gerechten en drankjes. Grote speciaalbier kaart. Wij hebben hier gegeten met een kind van 1. Dit is goed bevallen!
Top plek en de salade met reepjes ossehaas fantastisch. En nu de maaltijdsalade carpacio gehad heerlijk weer top plekEten: 5/5
Vanmiddag genoten van een heerlijke chef’s lunch ook in een vega variant verkrijgbaar. Ook het koekje bij de thee van de plaatselijke bakker verdient een pluim Voor ons de eerste keer hier maar zeker voor herhaling vatbaar! Gezellige sfeer en erg vriendelijk personeel P.s. volgende keer ham en kaas op de uitsmijter?
Ik had vooraf gereserveerd en werd hartelijk welkom geheten. Tentje zelf ligt aan het centrale plein en ziet er vanaf buiten gezellig en sfeervol uit. Algemene hygiëne is goed. Prijzen zijn normaal en van de menukaart is voldoende te kiezen. Ik had als voorafje een broodplankje en als hoofdgerecht de boerenschnitzel met warme bloemkool groenten en frietjes. Eten was lekker en ruim voldoende! Al met al kan ik dit restaurant zeker aanbevelen!
We zijn vandaag aan het toeren gegaan, routes voor mijn werk leren en deden daar langer over dan gedacht, eenmaal klaar was het al 18.30 en we waren nog niet thuis. Even naar de supermarkt voor wat eten voor de hondjes en op zoek naar een restaurant. Even bellen of hondjes mee mogen en dat was volgens de vriendelijke dame aan de telefoon geen enkel probleem. Eenmaal binnen zaten we al snel. Er werd meteen een bak water voor de hondjes gebracht. De bediening was ook snel, vakkundig en vriendelijk. Het eten was ook prima. De soep goed warm en smaakvol, een perfect gebakken biefstuk en ook het toetje was uitstekend. Een prima plek voor goed eten.
Vriendelijk personeel, mooie menukaart. Wij gingen voor vegetarisch en hoewel sommige dingen voorgerecht er niet waren heeft de kok voor ons een heerlijk voorgerecht klaargemaakt buiten de kaart om. De vegetarische schnitzels met champignons/groentjes en champignonsaus waren ook voortreffelijk. Enige puntje... er zaten perongeluk wat stukjes spek door het groentenmengsel op de schnitzels. Ik snap dat dat perongeluk erop is gekomen maar wel een belangrijk aandachtspuntje, vandaar 4 ipv 5 sterren. Ik heb een varkensvlees-intolerantie en kan hier heel ziek van worden Verder... toetje was ook heerlijk en zo ook de cocktails. Vooral zo doorgaan.
We maakten gebruik van het terras voor een kopje koffie, alvorens te starten met een etappe van Het Pieterpad. Een blik op de lunchkaart was zo uitnodigend dat we zeker terugkomen. Dan gaan we ook even naar de naastgelegen bakkerswinkel. Zelden zo'n mooie winkel gezien met veel delicatessen. Die wilden we nu niet meenemen in de rugzak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid