facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reto Internetburo

Reto Internetburo

Info

Het Internet met een uitgebalanceerde strategie...

Geschiedenis

Reto is de totaalleverancier en technologieradar voor internetoplossingen voor het MKB(+) en (semi) overheid. Alles draait om communicatie en beleving, om u te onderscheiden leveren wij maatwerkoplossingen, toegespitst op uw organisatie. Van elke opdracht is iets unieks te maken. Het internet in de breedste zin van het woord met een uitgebalanceerde strategie voor u laten werken, daar zijn wij sterk in!



"Reto is de totaalleverancier en technologieradar voor internetoplossingen voor het MKB+ en de semi overheid. Alles draait om communicatie en beleving. Om te kunnen onderscheiden, leveren wij maatwerkoplossingen, toegespitst op de organisatie. Van elke opdracht is iets unieks te maken. Het internet in de breedste zin van het woord met een uitgebalanceerde strategie voor je laten werken, daar zijn wij sterk in!"
Adres: Nieuwegracht 13, 3763 LP Soest (Nederland)
Telefoonnummer: +31 35-603 23 05
Stad: Soest
Route: Nieuwegracht 13
Postcode: 3763 LP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2xCeed 2xCeed 206 meter Enorm blij met 2xCeed, Online Marketing compleet als strategisch én hands-on partner....
Blue Avocado Blue Avocado 989 meter Met veel plezier ontwerpen en maken wij responsive websites en webshops. Daarnaast ve...
Intocolor Webdesign Intocolor Webdesign 2 km Zoek je een betrouwbare partner die voor jou een website bouwt? Bij Intocolor Webdesi...
Recensies
Reto heeft onze website, Hiernumaals Afscheidszorg, gebouwd. We zijn erg blij met het resultaat en erg fijne collega's om mee samen te werken!
Reto kan je gerust de hofleverancier van de automatisering voor het MKB en grootbedrijf in de regio Soest noemen. Veel kennis, kunde en expertise in de 'silicon valley' aan de Nieuwegracht in Soest. Ik werk met mijn bedrijf Woordvaardig en ook namens voetbalvereniging SO Soest veel samen met Reto. Het door hun ontwikkelde Buildix-systeem is gebruikersvriendelijk en zorgt voor prima websites. Met onder meer Woordvaardig, SO Soest, Zakelijk Soest en Uitgeverij Peles merk ik dagelijks het gemak van Buildix. Het is niet alleen de kennis van automatisering maar ook de creativiteit en het gevoel voor marketing dat Reto een unieke speler in deze markt maakt. Eigenaar Remco de Hiep is bovendien een stevige rots in de branding bij het aansturen van zijn team.
De door hun gemaakte website is helemaal naar wens. Ze denken fantastisch mee en blijven de website voor ons door ontwikkelen! We zijn dan ook super tevreden met RETO!
Mijn nieuwe website is geheel volgens wens, budget en in kort tijdsbestek door Reto opgeleverd. Over het Buildix systeem ben ik heel enthousiast. Ik kan nu redelijk eenvoudig zelf tekst wijzigen en foto's en video's uploaden. Voor mij is Reto het ideale Internetburo.
Inspirerende omgeving, iedereen is dedicated voor de klant!
Specialisten pur sang
Doen niet wat opgedragen wordt.
Leuke hip bedrijf!
Top werklocatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid