facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Result Mediation

"Sinds 1998 hebben onze mediators meer dan 10.000 conflicten door heel Nederland opgelost en hebben wij voor meer dan 2.500 mensen de basisopleiding tot mediator mogen geven. Betrouwbaar, veilig en resultaatgericht met meer dan 90% slagingspercentage.Provider of English-language mediations."
Adres: Leeuwenveldseweg 3 N , Weesp 1382 LV, NL
Telefoonnummer: 020 205 0239
Stad: Weesp
Route: Leeuwenveldseweg 3 N
Postcode: 1382 LV



op zoek naar gerelateerd: Arbeidsmediator, Arbeidsmediation, Marjanne van Loon, MfN mediator opleiding
Recensies
Prima ervaring met Result Mediation gehad. Prettige omgeving/sfeer. Gedegen kennis van zaken. Fijne ondersteuning. Altijd snelle reactie op mails. Zelfs 's avonds.
Een echte aanrader. Er wordt meegedacht naar oplossingen en gehoor gegeven aan je eigen situatie. Vragen die ik had werden binnen een half uur beantwoordt. Het maakte niet uit hoe laat! Inge was erg professioneel en behulpzaam.
Zeer bekwaam personeel. Geen negatieve ervaring!
Goede mediation. Goede duidelijke afspraken voor beiden partijen, er ook aan houden, kaders aanzetten en niet van afwijken. Goede voorwaarden opgesteld, duidelijke spelregels en direct to the point. Ook in de voorbespreking interesse voor de verschillende zaken en zonder direct advies te geven wel de gaten en valkuilen en de verschillende mogelijkheden laten zien. Top
Goede ervaring, met professionele mediator Astrid Kraag van Result Mediation, welke helaas door de Coronacrisis online afgehandeld moest worden, maar desalniettemin tot tevredenheid is opgelost.
Ik werk hier en ben elke dag weer trots dat wij met respect voor alle mensen alles uit de kast halen om conflicten op te lossen, ook al is dat moeilijk en lukt het ook niet altijd.
Prettige, persoonlijke benadering. Professioneel begeleid door Charles Luijten. Luistert goed en handelt adequaat. Helder Proces. Zeer resultaatgerichte aanpak. Zeer tevreden over deze begeleiding.
Robert Jan en Diederik hebben ons een van een goede, interactieve training voorzien. De training is ook direct in de praktijk toepasbaar.
Goede begeleiding, je issues worden serieus genomen en het wordt professioneel aangepakt. Dit zorgde voor een adequate oplossing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid