facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resto Quick

Adres: Dorpsstraat 63, 2841 BH Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-374855
Stad: Moordrecht
Route: Dorpsstraat 63
Postcode: 2841 BH


Recensies
Vandaag een broodje gyros hier gegeten. We konden binnen zitten aan een ruime tafel. Bestellen doe je bij de balie waar ze netjes een scherm voor hebben ivm de Corona regels. Je besteld door een microfoontje. Het broodje was snel klaar en erg lekker. Vriendelijk personeel.
Leuk voor fietsers, die hier een stop willen maken. Erg voordelig en zeer vriendelijke bediening. Buiten maar twee tafeltjes, maar binnen genoeg plaats en alles netjes en schoon. Hier komen we terug.
Erg vriendelijk personeel en de snacks waren zeer smaakvol
Een aantal jaar geleden is Resto-quick overgenomen door een Aziatisch stel. Sindsdien maakt de cafetaria alleen maar positieve stappen. Wij bestellen standaard elke donderdagavond bij Resto-quick voor meerdere mensen, de cafetaria stelt ons zover nooit teleur. Het nieuwe stel is zeer vriendelijk en staan altijd open voor een praatje. Heb je zin in een snelle snack of maaltijd waar kwaliteit voorop staat, ga dan naar Resto-quick!
Naast de overheerlijke snack kun je hier ook maaltijden krijgen welke vers en heerlijk zijn. Vriendelijke bediening! Je kunt binnen eten of meenemen.
Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door het personeel. De ruime keuze van de keuken en het zorgvuldig bereiden van het eten zorgen er voor dat je altijd aan je trekken komt en met een tevreden gevoel weer vertrekt.
Heerlijk gegeten en gedronkenEten: 5/5
Vriendelijke mensen. Lekkere patat.
Super aardig zijn ze en het eten is heerlijk. Ook de maaltijden zijn een aanrader. En als toetje het heeeerlijke zelfgemaakte ijs. Top !!
Eten is goed.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid