facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurante pyramide scheemda

Info

Welkom bij de enige echte facebookpagina van Restaurante Pyramide in Scheemda. Hier kunt u alles zien omtrend ons restaurant.

Label

horeca

Producten

pizza, grill, schotels, steakhouse

Adres: stationsstraat 26, 9679ED Scheemda
Telefoonnummer: 0597593640
Stad: Scheemda
Route: stationsstraat 26
Postcode: 9679ED


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: kyriakos scheemda, chinees scheemda, sahara winschoten, piramide maassluis, shalom winschoten, pyramide ter apel, pyramide buitenpost, piramide opende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fabriek De Toekomst Fabriek De Toekomst 2 km Ambiance , sfeer omgeving 8+ -Graduation Minerva 2023 -
Recensies
Laatste keer dat we hier besteld hebben. Jullie zijn een vaste wekelijke klant kwijt. Jullie liegen alles bij elkaar. Eerst zeggen jullie laptop kapot. Daarna is er geen bezorger. Geld kwijt. Kan ik 7 dagen op wachten nu. Is al de 3de keer in 1 maand dat jullie ineens niet kunnen brengen. Wat een bende . Bah. Jullie zijn een hele goede klant kwijt. En ik ga dit melden bij thuisbezorgd. Zo gaan jullie met klanten om. Waardeloos.
We komen hier samen als een gezin. Het eten was geweldig en vers. De service was geweldig en iedereen was erg aardig. Graag weer op elk moment!Eten: 5/5
3 uur gewacht op de bestelling. Shoarma droop het vet van af tot het punt dat er een gat in de tas zat. Verkeerde pastas gekregen die overgens niet te eten waren. Pizza koud. We gaan in vervolg een deurtje verder.
Vanavond een bestelling gedaan.een lamshoarma schotel. Het vlees was zo fijn gesneden dat je het met een lepel kon eten.met aardappel schijfjes .maar geen saus en salade .en daar betaal je €36.25 voor .nooit weer.
Goed eten en erg klantvriendelijk. Vroegen om een bambino Hawaii pizza. Ondanks dat dit niet op de kaart staat was dit toch geen probleem. Misschien een tip om voor een aantal pizzas ook een kleine versie mogelijk te maken De spareribs waren heerlijk. De pizza was, bij thuiskomst 10 minuten later, al vrij afgekoeld. Dat was wel jammer maar was wel erg lekker.
2 Döner kebab schotels besteld, en 2 Kabab schotels gekregen. De aardappelschijfjes dreven in het sap/vet van het vlees. Dus aardappelschijfjes waren bij thuiskomst puree geworden. En 2 pizza's besteld, waarbij 1 zonder champignons. Maar zaten gewoon champignons op. Tevens waren de pizza's koud, en niet gaar. Deeg was nog rauw, en vlees nog rauw, en koud. Is nu 3e keer dat we er iets weg hadden wat niet goed was, en ook de laatste keer. 1x kan gebeuren, 2x is vervelend, maar de 3e keer waren we er klaar mee.
Dit bedrijf is ongelovelijk asociaal. Hebben er onlangs iets besteld en daar de opmerking bijgevoegd dat er bij mijn vriendin geen paprika op moest en bij mij geen ui. Krijg je als nog paprika en ui. Dus wij bellen er naartoe van hé dit hadden we niet besteld. Had je de opmerking niet gelezen? Ja,haal het er maar vanaf met een vork. Of breng het hierheen en dan halen wij het eraf met een vork.. Erg onbeschoft. Dit was de laatste keer dat wij hier bestellen! En thuisbezorgd doet er verder ook niks aan! Bij deze dan een negatieve recensie.
Meest simpele bestelling ooit. Patat met kipnuggets stokbrood kruidenboter en kapsalon en het nog voor dat geld voor elkaar krijgen om het te vergallen. Kruidenboter was compleet gesmolten en de rest niet te eten. Ook nog even een uurtje te laat terwijl ik expliciet om een reden heb aangegeven om het aub enigzins op tijd te brengen omdat ik nog weg moet. Een uur te laat is echt niet nodig voor simpel eten.
Je besteld 4 pizza’s. Na 3,5 uur !!!!!! komen ze aan met 3 pizza’s die vervolgens ook nog eens koud zijn. Uiteraard niet aangenomen. Mochten we ons geld terug willen, moesten we maar contact opnemen met thuisbezorgd en vervolgens hangt hij de telefoon op. NOOIT WEER!! Tip voor het restaurant. Communiceren kun je leren & klantvriendelijkheid is bij jullie heel ver te zoeken!!
Zelfs als je al ruim op tijd je eten besteld krijgen zei het nog voor elkaar om je eten 3 kwartier te laat bezorgen dat was 1 maling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid