facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurantbuitengewoon

Restaurantbuitengewoon
Adres: Meent 24, 3984 jj Odijk
Telefoonnummer: 030- 6570800
Stad: Odijk
Route: Meent 24
Postcode: 3984 jj


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wapen van Odijk Wapen van Odijk 128 meter We hadden Rundercapacio als vooraf gekozen, en die was goed en daarna Ossenhaas spies...
Recensies
Top kwaliteit. Wederom gebruik gemaakt van de service om de fijnproeverij van Jaap en Netty in huis te halen! En heb je een zwangere in de groep, geen probleem. Hij kan hier rekening mee houden. De foto's zeggen genoeg... oh ja... inclusief gebruik van amusebakjes en terracottapotjes...wel even beetje schoon terugbrengen, is wel zo netjes!
Mooi concept met Kerst gehad. 5 gangen met keuze uit 3 menu's Met liefde bereidt én geserveerd, dat was te proeven. Het mooie was dat iedereen "tegelijk" kon eten. Wat ook mooi was vonden wij dat ná het diner de kok zich liet zien, ik had de neiging om applaus te geven. Waarom 4 sterren zult u zich afvragen, nou omdat het toilet boven is, het zal misschien niet anders kunnen maar wel jammer.
Hier blijf je terugkomen! Uitstekende kaart, echte klassiekers afgewisseld met seizoen gerechtjes. De sfeer is hartelijk, er is oprecht interesse in de gast en er wordt rekening gehouden met je wensen. Prijs kwaliteit verhouding is prima, ik zou dit restaurant aan iedereen aanraden!
Porties erg klein, niet in verhouding met de prijs. We hadden allen na het eten nog trek. Je krijgt weinig naast het stukje vlees. Bijv. 2 kipspiesjes van 3 stukjes, 1 mini rösti van 1 hap, 3 kroepoekjes en wat atjar. 1 pistoletje voor 2x kaasfondue. Daarnaast was het qua bereiding ook niet geweldig. Kip was net gaar. Kroepoek taai en oud. Kaasfondue lauw. De helft van de kaart was niet beschikbaar. Bediening was wel goed en vriendelijk. Het restaurant ziet er gezellig uit.
Vegetarisch staat niet op de kaart maar is altijd beschikbaar. Mijn 2 vegetarische gerechten waren van sterrenkwaliteit. Jaap is heel eerlijk 1 vd beste koks die ik ken in Nederland.
Afgelopen weekend met vrienden weer heerlijk gegeten bij Jaap en Netty, top kwaliteit eten en goede service. Echt een topkok. Echt een aanrader.
echt een aanrader ! Super snel conform, de afspraak, werd onze bestelling goed heet thuisbezorgd. We hebben echt genoten van oa spareribs een hele kluif en mooie zachte ossenhaas Bedankt Jaap en Netty t is Buitengewoon
Heerlijk gegeten met mijn dochter vispannetje. Super eerlijke keuken met echt vers gebruikte producten!! Netty en Jaap zijn ook erg leuke mensen. Graag tot de volgende keer!
Ik heb mijn verjaardag bij restaurant BUITEN GEWOON gevierd. En dit was in 1 woord GEWELDIG!!!! Het eten was heerlijk...de bedoening top. Wij gaan regelmatig daar een hapje eten...dat is een feestje!!
Heel gezellig restaurant met juist weer een nieuwe kaart. Geen wapas maar wel bijvoorbeeld heerlijke ceviche, en super mooie visgerechten op de kaart! Echt een aanrader voor hele nette prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid