facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Zusters

Restaurant Zusters

Info

restaurant Zusters staat voor lekker eten uitstekende bediening en een heerlijke relaxte ambiance

Adres: Breelaan26 , Bergen 1861 GE, NL
Telefoonnummer: 072 581 4429
Stad: Bergen
Route: Breelaan26
Postcode: 1861 GE



op zoek naar gerelateerd: restaurant bergen, fabels bergen, restaurant julie bergen, restaurant bergen binnen, zusters ursulinen bergen, fabbrica bergen, loetje bergen, wonders bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Restaurant het Huis MET de Pilaren Café Restaurant het Huis MET de Pilaren 341 meter Vrijdagavond 23/6 asperges met gepocheerde zalm besteld…..ik kreeg 2 asperges!! bij...
Gasterij 't Woud Gasterij 't Woud 4 km Heerlijk wild gegeten. Gezellige plek om te eten, leuke bediening.
Lekker Puh Lekker Puh 6 km Gezellig sfeervol restaurantje in het mooi gelegen Hargen. De bediening is vriendelij...
Recensies
Heerlijk buiten op het terras in de zon gezeten. Vriendelijke bediening. Eten was erg lekker. We hebben kalfskroketten op brood en Club Zusters foto's gehad. Lekker vers bereide salade er bij. Zou hier zeker weer komen.
Geen eens een hallo bij het betreden van het terras, wat overigens nodig schoongemaakt moest worden net als de WC. Uiteindelijk wat drinken kunnen bestellen en de lunchkaart ontvangen, vervolgens na 15 min geen bediening meer gezien, ook de andere mensen op het terras niet. Toen besloten maar weg te gaan en ergens anders wat te gaan lunchen. Wilde deze plek graag eens proberen, maar dit was eenmalig.
Ik lees een paar berichten met minder goed nieuws, maar dan snap je dit restaurant niet. Of de humor van de gastheer niet. Je moet ook een beetje snappen hoe de Noord-Hollander in elkaar zit. Die zijn recht door zee. En zeggen alles. Dat is ff wennen voor buitenstaanders. Ergo: mooi zonnig terras met een beetje verkeer, heerlijk eten. Echt een aanrader, maar eigenlijk is er niets slecht in Bergen.
Helaas geen goede recensie voor Zusters. Het was niet druk en toch duurde het 20 minuten om überhaupt een drankje te mogen bestellen. Ik bestelde de Mixed Grill en de spies was héérlijk, maar aan de spare ribs zat helaas weinig smaak. Het nagerecht vergde het uiterste van mijn smaakpapillen, in de negatieve zin van het woord. Dit was een avontuur om snel te vergeten.
Wat een vreselijk arrogante ober. Hij dacht zelf dat hij erg leuk was, maar in werkelijkheid was hij onbeschoft en respectloos. Aan 2 oudere dames vragen of hij de bitterballen maar ff in de blender moest gooien, zodat ze niet zo hard hoefden te kauwen. Man man man
Heerlijk plekje voor een gezellige middagborrel op het zonnige terras, goeie keuken, leuke vlotte bediening. Zeker een aanrader! Wij van Villa Beau Lieu in Bergen sturen onze gasten graag hier naartoe!
Hier geluncht en vond het weinig bijzonders. Het enige personeelslid had geen tijd of zin om alle gebruikte borden op te ruimen en stapelde die binnen op. Toiletten waren niet fris.
We hebben heerlijk gegeten en het personeel was zeer vriendelijk. Een aanrader!
Goed eten en zeer vriendelijke bediening. Als ik bergen bezoek ga ik hier iedere keer weer eten.
Vlees was heerlijk, de bijlagen aan groente was karig. Dat kan beter. Op de bediening totaal niets aan te merken, zeer vriendelijk en snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid