facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Zuiderzand

Restaurant Zuiderzand
"Wij zijn Bob en Cynthia, de gastheer en gastvrouw van Zuiderzand. Wij heten u van harte welkom in de rust en ruimte die deze mooie omgeving te bieden heeft. Bij Zuiderzand delen wij onze passie voor gastvrijheid, lekker eten en gezelligheid met onze gasten. Wij werken uitsluitend met verse en bij voorkeur huisgemaakte producten. Zoals onze naam al doet vermoeden, vindt u Zuiderzand aan de zuidkant van het Lorkenbos. Als u het zandpad naast de heide volgt en tussen de groene vlaggen doorgaat, vindt u Zuiderzand aan uw rechterzijde. Het restaurant heeft naast een gezellige binnenruimte met bar ook een overdekt terras met openhaard."
Adres: Mosselsepad 70 , Otterlo 6731 SM, NL
Telefoonnummer: 0318 592 267
Stad: Otterlo
Route: Mosselsepad 70
Postcode: 6731 SM



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Otterlo, Vegetarisch restaurant Otterlo, Restaurant Cèpes Otterlo, Chinees restaurant Otterlo, MICHELIN restaurant Otterlo, Restaurant Kruller Müller Otterlo, Restaurant in het bos Veluwe, Hotel restaurant Otterlo
Recensies
We zijn hier tijdens onze fietstocht gestopt voor een koffie’tje. Het was vrij rustig en plaatsen onze fiets naast het terras. Er werd ons gevraagd om de fiets te verplaatsen naar het fietsenrek. Geen punt. We plaatsten de fietsen tegen het fietsenrek aan gezien de bepakking op de fiets en het niet hebben van een standaard, de fiets niet in een fietsenrek kan worden geplaatst. Gezien het rustig was, zou dit geen probleem zijn. Hoe we daarna zijn bejegend door de eigenaar, was voor ons niet acceptabel. We zijn vertrokken, zonder koffie. Achteraf hebben we nog gepraat met een werknemer ? die ons die situatie heeft uitgelegd. Prima vent echter is mijn ervaring hier slecht.
Wat een heerlijke huiselijke sfeer, met spelletjes voor de kinderen en gezellig ingericht. De service was ook top en zeer vriendelijk. Kleine keuken, maar leuke gerechten. Als er iets meer glutenvrije mogelijkheden worden toegevoegd, kunnen we vaker komen eten. Kindvriendelijkheid: Veel leuke spelletjes en een klein keukentje.
Een aantal dagen hier gegeten. Veel eigen recepten. Bijzonder maar heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit was keurig. Erg goede gastvrijheid. Hond vriendelijk. We komen graag weer terug!!
We hebben gebruik gemaakt van het afhaal menu. Het zat keurig verpakt. Helaas waren de loempia’s lauw. De vis en saté waren wel warm. De smaken van alle Gerechten waren goed!
Wie verwacht in een veredelde camping/park kantine zo'n goede keuken. Alle gerechten en bijgerechten waren voortreffelijk bereid. Afhalen is zonde gewoon boeken en smullenEten: 5/5
Ontspannen sfeer en fijne ontvangst. Aardig personeel en heerlijk eten.Eten: 5/5
We hebben hier heerlijk gegeten….zelfs 2 dagen achter elkaar….stop met zoeken! De gerechten zijn heerlijk en de bediening is fantastisch!! Ligging is super en je kunt van hieruit mooie wandelingen maken. Een aanrader en we komen zéker nog eens terug!!
Heerlijk geluncht. Alles vers gemaakt. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. De hond was welkom en kreeg een bakwater, een koekje en een knuffel. We komen zeker nog een keer terug.
Verborgen pareltje. Lijkt eerst gewoon een eetchalet op een camping, maar is verrassend leuk ingericht en bood ons het lekkerste eten in Otterlo! Te voet bereikbaar op 20 minuten van het centrum. Uiterst vriendelijke bediening!
Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit eten en super vriendelijke eigenaren! Algeheel een hele prettige ervaring. Komen hier zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid