facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant ZIN Roggel

Restaurant ZIN Roggel

Info

Welkom in ons restaurant waar gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten hoog in het vaandel staan.

Adres: Heldensedijk 5, 6088 NT Roggel
Telefoonnummer: 0475 491181
Stad: Roggel
Route: Heldensedijk 5
Postcode: 6088 NT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria De Oude Post Cafetaria De Oude Post 1 km - Bestelling raakte kwijt. -- Nieuwe bestelling werd onjuist gegeven. --- Ook bij de ...
Café -bar - zaal Bie Briels Café -bar - zaal Bie Briels 1 km Goede bediening en fijne muziek.
Cafe Cafe "Goeden" Dennenoord 2 km Leuk eetcafé binnen ademt het nog de sfeer van vroeger, maar je kunt ook in de serre ...
Recensies
Op de "Leistert" in Roggel wezen kijken voor evt Campingplaats volgend seizoen. Na afloop lekker gegeten in restaurant De Buitenhof. Airbruscher Trendy Funware stond er ook, en hebben een t-shirt laten spuiten.
Eten zelf smaakt goed. Personeel is erg traag: hadden om 17.30 gereserveerd en ons voorgerecht was er pas om 18.30. Om 20.15 kwamen ze pas een keer aan met het toetje. Wat ik recht overeind naar binnen heb geduwd omdat mijn zoontje al lang op bed had moeten liggen. Als je een allergie hebt is het niet aan te raden om daar te gaan eten. Mijn zoontje met koemelk allergie kon alleen kiezen uit fruit cocktail, met friet en een snackhad net zo goed naar de friettent kunnen gaan. Ze hadden niet eens een toetje voor hem, al is het maar een water ijsje. Beetje jammer aangezien ik van te voren gebeld heb om te vragen of ze daar rekening mee konden houden en of we dus konden komen eten....
Met 4 pers gegeten.Groentensoep heel erg zout.Hoofdgerecht duurde erg lang.Varkenshaas te doorbakken!.2 de keer drinken ook te lang wachten.Loopt veel personeel maar hebben alleen oog voor het terras bij de playground.Binnen wordt vergeten.Moest elke keer vragen voor iets.Heb 5 verschillende bedienden aan de tafel gehad.Er zit geen systeem in.Eten bij La Selva was echt beter! Ook de service.
Restaurant in de Plaza bij park/camping De Leistert. Ze serveren 3 gangen menus, en op sommige dagen is het nodig om te reserveren. Het eten is prima, alleen de pannekoek bij het kindermenu was dik en niet echt smakelijk. Verder blijkt dat de keuken en de bar niet goed samen kunnen werken. Bij het dessert kwam eerst de irish coffee, en toen die op was kregen de tafelgenoten hun desserts pas.
Wat een dramatische service!!! Om 17.15 gearriveerd op het terras,We waren de eerste gasten,gelijk besteld,want de kids wilde nog graag naar de mini-disco. Het terras stroomde vol en iedereen zat al te eten,kwam er een grietje ons vertellen,dat ons bonnetje kwijt was. Zitten wij daar met 2 kleine kinderen en inmiddels te laat voor de disco. Dus ik mijn beklacht gedaan bij de manager,maar geen respons,alleen een sorry. Wij dus onze biezen gepakt en de drankjes,zonder eten!!!! Betaald,totaal geen compensatie of iets dergelijks,schandalig. Wij komen hier nooit meer en zijn zwaar teleurgesteld in de service naar de toch betalende klanten!!!! Mvg Niels uit Zevenaar.
Gisteren hier geweest en op zich goed gegeten. Behalve een brutale bedienster die dacht dat ik een cappuccino niet had betaald. Had ik ook niet, want heb deze nooit besteld en gekregen ???. Er kwam nog wel een sorry achteraan. Flink wat centen achter gelaten inclusief een hele redelijke fooi. Vandaag komen we hier om een biertje te drinken en moet ik vooraf betalen. Okay, bestellen, brengen en betalen... Kan ik nog wel begrijpen. Tja. Ben op eenvoudigere campings geweest en heb daar zeker veel meer genoten van de gezelligheid en goede sfeer in menig een restaurant. Ik denk dat wij deze plek in de toekomst overslaan. Sorry.
Weinig tot geen smaak aan het eten. Tafel 5 personen wordt niet in 1x uitgeserveerd, 1 persoon moest 10min wachten. Smaakloze flauwe soep en de groente leek uit de vriezer te komen. Taaie biefstuk. Kortom geen aanrader. De drukte op het terras komt waarschijnlijk door het feit dat dit het enige restaurant op het recreatiepark 'De Leistert' is en dat je daar nog enigszins gezellig kan zitten.
Kerstdiner: om 18.30 uur reservering. Tafel niet klaar en gedekt en eigenlijk voor minder personen geschikt dan ons gezelschap. Groot deel van het buffet al op dus zag er wat troosteloos uit. Bediening doet wel erg hun best, maar voor kerstdiner valt dit behoorlijk tegen.
Vorig jaar gegeten en dat was niet best. Dit jaar, vandaag een nieuwe poging. Wederom niet best, voorgerecht ging wel, die hadden we binnen 5 min. Hoofdgerecht, beenham ontzettend droog. Echt vlees uit een zakje, het water lag nog op het bord, sausje was oké maar uit een zakje. Roodbaars, bah niet lekker, droog. Zelfs de kipnuggets van mijn zoon zagen er niet lekker uit en waren dat ook niet, droge dingen. Toetjes was lekker maar wederom niet vers gemaakt alleen de aardbeien waren vers. Duurde ook allemaal heel erg lang, zelf moeten vragen om drinken, we stonden al een tijdje droog. Geen aanrader, zonde van je geld.
op de dag van aankomst hier met het gezin gegeten, mijn man en ik kozen het drie gangen menu en voor de kinderen een kindermenu. Voorgerecht was wel oké met kip, kerriemayonaise, appel en bleekselderij Hoofdgerecht was helaas niet zo lekker als gehoopt. De pindasaus was waterig en smaakloos, de groenten waren op zich wel oké, maar zonder smaak, het toetje dame blanche was ook een beetje teleurstellend was wel met warme chocoladesaus, maar volgens mij was dat chocolade Tova uit een flesje, bah!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid