facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Zeyn

Restaurant Zeyn

Info

Inspireren | Ontmoeten | Genieten.

Zeyn staat voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten. Voor elk moment van de dag!

Adres: Jaarbeursplein 4, 3521 AL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302955665
Stad: Utrecht
Route: Jaarbeursplein 4
Postcode: 3521 AL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Ganspoort Camping Ganspoort 2 km Eten is simpel maar lekker. Kindvriendelijk restaurant. Kinderkaart, speelgoed bij zi...
Brasserie De Steiger Utrecht Brasserie De Steiger Utrecht 3 km Even lekker uit eten om de hoek. Heerlijke bonbon van gerookte zalm, varkensrollade m...
Recensies
Het restaurant ligt westelijk van het Centraal Station, dus aan de Jaarbeurszijde. Het staat in verbinding met het Beatrix Theater. Het is modern, dus strak, maar zeker smaakvol ingericht. De naam is in diverse ludieke spreuken op de wanden rondom verwerkt. Al moet je de Nederlandse taal in sommige daarvan met enige dichterlijke vrijheid nemen. Want in: "Ik, jullie, wij Zeyn" neemt men het met de regels niet zo nauw. We hebben er geluncht met een heerlijke carpaccio en een glas lekkere wijn erbij. Het bedienend personeel was vriendelijk en attent. Overigens was het er, ondanks dat het zaterdag was, helemaal niet druk.
Eten was goed ... maar de bediening had iets beter gekund. Volgens mij had ze er niet zoveel zin in.
Leuke eetgelegenheid. Jammer van de bouwput rondom, maar dat heb je vaker in een stad. Personeel zou wat harder kunnen lopen, zien niet dat een glas of bord leeg is. Wel lekker bier en gerechten. Het wachten waard.
Heerlijke clubsandwich en leuke vlotte bediening, goed geprijsd
We hebben alleen koffie met een cheescake op. En beide waren overheerlijke.
Ik was er vorige week vrijdag met m'n ouders voordat we naar Mamma Mia gingen. We waren expres vroeg gegaan om de drukte te voorkomen. We zaten eerst buiten en we hadden eten besteld om binnen te laten serveren voor als het later in de avond koud werd. Een uur later gingen we naar binnen en kwamen we erachter dat de serveerster had het niet goed had ingevoerd en dat onze bestelling niet door was in het systeem, dus het werd toen pas ingevoerd. Het was inmiddels helemaal vol. We hebben uiteindelijk 2 uur ! op ons eten moeten wachten, wat enorm frustrerend was, want er kwamen constant borden met eten voorbij voor mensen die veel later dan ons binnen kwamen. We werden "achteraan in de rij" gezet, terwijl ze, toen ze doorhadden dat het fout was gegaan, ze ons eerder "in de rij" hadden moeten zetten. Het personeel was vriendelijk maar ze zeiden bijna een uur lang dat het "nog 2 minuten" zou duren wat onzin was. Aan het einde werd de drank wel van de rekening gehaald, wat we waardeerden., maar ze boden ook nog aan om bij een volgend bezoek ons een gratis maaltijd te geven, want onzin is - waarom ons dan nog wel laten betalen voor de rekening die avond? Waarom kregen we die maaltijd niet gratis? Wij zijn vaak uit eten geweest, maar zo lang wachten als deze avond hebben we nog nooit meegemaakt. En het was ook heel vervelend dat het personeel ons op het verkeerde spoor bleef houden dat "het eten er zo aan zou komen" terwijl het nog steeds ruim een uur wachten was. Het was echt schandalig en het had bijna onze avond verpest. Het eten was uiteindelijk best lekker, maar door deze ervaring zouden wij er nooit meer naar teruggaan.
Zo dicht op de Jaarbeurs en het station zou je verwachten dat ze premium prijzen zouden vragen voor hun drankjes, dit viel enorm mee! Tuurlijk, nog steeds duurder dan een locale kroeg, maar respectabele prijzen gezien de locatie. Bediening zou iets sneller mogen, we moesten bijna 20min. wachten op onze drankjes.
We hadden een alleraardigtste serveerster die dressing voor de salade bij ging halen omdat er nauwlijks iets bij zat. De vegetarische quiche was heerlijk alleen was het weinig met veel salade. Genoeg voor een lunchgerecht maar niet als diner. De kalfsantrecote was heerlijk. De bijgerechten, stukjes aardappel en wat schijfjes groenten, mogen geen naam hebben. De prijs/hoeveelheid is zeker niet in verhouding. Jammer dat we ook nog een muisje zien lopen.
Lang moeten wachten ondanks voldoende personeel. de vega club en paprikasoep besteld met verse jus. De jus was waterig. Brood was niet vers en de verkeerde soep werd gebracht. Toen ik vertelde dat ik geen kippensoep had besteld zei de sdserveerder: de andere is op. Alsof dat betekend dat ik dan maar kip moet eten...
Anderhalf gewacht op eten gevraagd wanneer ons bestelde eten zou komen werd gezegd 5 a 10 min, uiteindelijk na nog langer wachten besloten weg te gaan omdat we anders de musical niet gingen halen waar we heen zouden. De schuld werd neer gelegd bij de keuken, die zouden niet goed luisteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid