facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Wijnbar Ons

Restaurant Wijnbar Ons

Info

• High Tea • Wijnbar met 40 Open Wijnen • Borrelhapjes • Taste Menu €30 • a la Carte Menu • Catering • Slapen • VinoVan • VET... • CarneVan

Geschiedenis

Kwaliteit, Service en Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk en dat ziet u terug in de inrichting van onze Wijnbar-Eetgelegenheid en de producten die wij gebruiken.
Eerlijke, pure en dagverse ingrediënten voor de bereiding van met passie bereide gerechten. Onze menukaart wisselt regelmatig. Zodat ieder bezoek weer een nieuwe smaaksensatie wordt.

Restaurant-Wijnbar Ons… is geopend voor een heerlijk kopje koffie ,lunch, High Tea, High Wine en natuurlijk diner. Wij kunnen u ook meer dan 40 wijnen per glas aanbieden.

Wij bieden plaats voor 42 personen en hebben ook een multifunctionele ruimte beschikbaar voor 20 personen voor o.a. Vergaderingen, proeverijen en private dining.

Ook zijn wij zeer trots op Ons.. mooie terras buiten wat plaats biedt aan 50 personen die tot nu toe nog elk jaar hoog in de Terras Top 100 van Nederland heeft gestaan.

Producten

De keuken van Ons... is zeer gevarieerd. U kunt bij ons terecht voor diverse appetizers/wappaz hapjes zoals oosters gemarineerde kippendij, spaanse sausijsjes en hollandse garnalen kroketten, maar natuurlijk ook voor diverse voor en tussen gerechten zoals friese biologische geitenkaas, sashimi en steaktartaar. Wij hebben altijd verse vis in huis voor de heerlijkste visgerechten, maar ook voor super mals vleesgerechten kunt u bij Ons.. terecht.

Adres: Voorstraat 73 , Harlingen 8861 BH, NL
Telefoonnummer: 0517 430 087
ln.negnilrahsno@ofni
Stad: Harlingen
Route: Voorstraat 73
Postcode: 8861 BH


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant harlingen, restaurant harlingen aan het water, nieuw restaurant harlingen, jasmijn harlingen, noorderke harlingen, nooitgedagt harlingen, high tea harlingen, levels harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe 't Noorderke Cafe 't Noorderke 382 meter Kleine diner kaart . Ziet er wel verzorgt uit . Eten was koud uitgeserveerd maar is p...
Recensies
We kwamen binnen voor een borrel; een visplank met een wijnproeverij. Deze was zo goed dat we besloten te blijven voor het diner. Goede wijnkeuze, lekker eten voor een eerlijke prijs! We hebben als diner gekozen voor een 5-gangenmenu dat wekelijks wisselt. Wij hadden lekkere ham met geitenkaas, een mosterdsoepje, noedels met mosselen verrassend lekker!, biefstuk met pepersausje en salade en friet en een wafel met ijs, banketbakkersroom en een lekkere zure rodevruchtensaus toe. Alles goed bereid! We komen hier zeker terug als we in Harlingen zijn!
Heerlijk eten, prijs kwaliteitverhouding top! Erg leuke en attente bediening. Echt de moeite waard!!
Jong personeel betekent niet altijd slecht. Ze zijn de toekomst. Maak als eigenaar de juiste keuze en de juiste mix van ervaren een onervaren personeel. Als het opnemen via een telefoon / handheld meer efficiëntie moet betekenen dan snap ik het. Dat zou ook betekenen dat drank maar zeker eten ook sneller bereid kan worden. " Sorry de pannenkoeken zijn op" ??? Een van de drie mogelijke scenario's: een van de drie basis ingrediënten is op melk, bloem, eieren of de kant en klare ingekochte pannenkoeken zijn op of de jonge dame in de keuken is niet capabel genoeg om het beslag te maken cq. de pannenkoeken te bakken. Salade zalm met rivierkreeftjes. Helaas we hebben geen rivierkreeftjes. Ik besluit maar voor de geitenkaas te gaan. Iemand anders neemt hem toch. Na meer 30 minuten voor 2x brood zalm, 1 tosti, salade zalm, salade geitenkaas zijn er toch rivierkreeftjes ineens. Bij de rekening wordt verteld dat ze er toch waren en dat er s'ochtends is verteld dat ze op waren. Jammer dat de interne communicatie zo stroef opgang komt of die is er helemaal niet naar de dame die de bestelling en opneemt. Gemiste kans gewoon. Zeker als je kijkt naar het mooie weer de warmte en dus een kans voor drankomzet in de eerste 4 uurtjes dat je open bent. Met alleen 1 dranken rondje aan het begin en daarna niks meer is niet van deze tijd. Zonde, want het leek een leuk zaakje. Het bovenstaande bericht is voornamelijk voor de eigenaar.
Hoera, we gaan er weer eten! Wat het precies is in dit restaurant, is moeilijk te zeggen. Het eten is 'recht toe, recht aan', het is er rumoerig en de wijnen eenvoudig. Maar ze slagen er iedere keer weer in die perfecte en verrassende combinaties van gerechten en wijnen te maken. Liefde voor en kennis van het vak, zo leggen mijn vrouw en ik het maar uit, want snappen doen we het niet. Zeker niet, als we naar de prijs kijken. De bediening is ongedwongen zonder opdringerig te worden. Ik prefereer dit restaurant boven sommige restaurants met Michelin-sterren.
Lekkere lunchkaart, prima bediening
Beide een verassingsmenu genomen 1 x vis voorkeur, 1 x vlees voorkeur. Amuse, in bacon gebakken garnaal, was heerlijk. Een goed begin en het werd steeds beter. Als voorgerecht beide een rol van lende, erg smaakvol, perfect bereid. Als hoofdgerecht 1 x op de huid gebakken schelvis en 1 x diamant biefstuk met rode wijn saus. Beide gerechten erg smaakvol en perfect bereid. Als nagerecht een waanzinnig lekkere tiramisu, heel bijzonder. Wat ik iedereen aanraad is om het verrassingsmenu aan te vullen met een proeve van bijbehorende wijnen. Goede combinatie en mooie aanvulling op de gerechten. Lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben.
Leuk restaurant. Leuk, gezellig en knus terras aan / op de gracht van Harlingen. Vele wijtjes, paar biertjes op de kaart. Erg lekkere zelf gemaakte originele borrelhapjes. Goede prijs kwaliteit. Poosje terug ook gedineerd, was ook erg goed. Aanrader.
Een goede en betaalbare eetgelegenheid midden in het historische centrum van Harlingen; de sympathieke eigenaar in de open keuken en zijn kundige partner stuurt en assisteert de bediening. Tevens zorgt deze vinologe voor de juiste wijnen bij de fijne gerechten. Een aanrader.
In 2 weken vakantie nog niet zo heerlijk gegeten. Net even anders met wat creativiteit en zeer verzorgd. Èn voortreffelijke wijn. Aanrader!
Altijd heerlijk eten, lekkere wijnen en een gezellige sfeer. Ook de bediening is prima in orde, vriendelijk oplettend en attent. Al met al een prima gelegenheid om een avondje echt lekker te eten. Eten bij Ons is niet te groot, reserveren kan nooit kwaad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid