facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Info

[email protected], tel 035 - 656 1661

Geschiedenis

Wining & Dining in het Gooi.

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is restaurant Vlaar. Kom zowel tijdens lunch als diner genieten van pure producten en verse gerechten uit de Franse keuken met een modern accent.

Gevestigd in een rijksmonumentaal pand centraal in het Gooi in ’s-Graveland (de achtertuin van mediastad Hilversum). Met groot terras, ruime en gratis parkeergelegenheid en een aangelegen koetshuis voor vergaderingen en private dining. Tevens terras aan het water.

We zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, wining en dining. U bent van harte welkom!



"Welkom bij restaurant Vlaar in 's-Graveland! In ons restaurant draait het om voortreffelijk eten en drinken in luxe brasseriestijl. Op de menukaart vindt je zowel klassiekers als moderne gerechten. Dit Gooische restaurant ligt naast Hilversum en Bussum, met gratis en veel parkeergelegenheid. Je kunt hier dagelijks lunchen, vergaderen en dineren en de gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar. Iets te vieren? Boek een culinaire high tea of high wine! Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt in de landelijke omgeving van 's-Graveland en beschikt over een groot terras, en tevens een terras aan het water."
Adres: Noordereinde 129, 1243JL 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: Tel 035 - 656 1661
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 129
Postcode: 1243JL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Vlaar menu, Restaurant Vlaar openingstijden, Restaurant Ankeveen, Restaurant 's-Graveland, Restaurant Kortenhoef, Eigenaar Restaurant Vlaar, Kerstmenu Vlaar, Restaurant Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro de Garde Bistro de Garde 2 km Heel erg lekker, zelf eten gehaald in deze "coronatijd" Voor 4 personen. Vo...
De Colonie De Colonie 3 km Gezellig café-restaurant met een lekker menu. Prijs kwaliteit verhouding mag iets bet...
Recensies
Super gezellig gezeten op het terras. Eten was ontzettend lekker. Coquilles. Kreeft. Gamba’s en eendenlever. Alles verser dan vers. En dan een detail waar ik gewoon heel erg van hou. In de toilet naast een handwash een heerlijke hand creme. Dat zijn die kleine attenties die mij aanstaan. Deze plek is echt een aanrader voor liefhebbers van goed eten.
Je hebt uiteten en je hebt beleving. Het verschil zit 'm in het proeven en de tijd nemen voor de specialiteit van de kok. Wat eet ik nou precies, wat proef ik, wat gaat er in mij om? Vandaag hebben we een vader zoon momentje. De gerechten hebben de kwaliteit om je vingers bij af te likken, maar dat doen we niet hoor. Net effe te chique voor hier. Het verrassingsmenu 4 gangen is echt met liefde klaargemaakt en geserveerd met een lekker wijntje en dat proef je. Het personeel is uiterst vriendelijk en zeer correct. Je hebt echt het gevoel een avondje uit te zijn. Dank jullie wel bediening, en hulde aan de mensen in de keuken. Parkeren: Het parkeren kan gratis tegenover het restaurant.
Heerlijk kreeft gegeten, ruime porties en van goede kwaliteit/vers. Vriendelijke bediening en goede wijn. Zowel de kreeft als de salade Vlaar zijn aanraders en komen wij voor terug. Er is beperkte parkeergelegenheid aan de weg/voor de deur. Parkeren: Er is beperkte parkeergelegenheid aan de weg/voor de deur op grind.
Prijs/kwaliteit niet in orde. Leuke plek, bediening was prima maar eten vonden wij niet erg smaakvol of bijzonder. Tonijn tartaar bijvoorbeeld erg grof gesneden en te simpel. Prijzen te hoog.Eten: 2/5
Dit is echt een top restaurant! Voortreffelijk gegeten en heel aardig en lief personeel : Van het begin tot het einde was het super lekker! Ik raad dit restaurant iedereen aan.
We hebben gezocht naar een restaurant voor 8 vrouwen en uiteindelijk hebben we een plek gevonden bij het restaurant Vlaar. Meteen viel me de grote ruimte en hooge plafonds op, wat me zeer beviel. Ook het eten heeft ons zeer verrast: grote porties en voor iedereen wat wils. Natuurlijk hebben we allemaal erg lekker gegeten en we kunnen dit restaurant van harte aanbevelen aan iedereen.
Altijd een leuke verassing om er te eten. Prettige bediening en een goede keuken. Bordjes leuk opgemaakt, smaak bommetjes. Mooie wijn erbij en alles lekker betaalbaar. Heerlijk op terras gegeten.
Avondeten of lunch is hier verrukkelijk. Vriendelijke mensen die netjes de bediening regelen. Persoonlijke favoriet is de salade Vlaar.Eten: 5/5
Leuk lunchmenu en heerlijke sfeer. Fijne gerechten en prettige eetzaal met zeer vriendelijke bediening. Omgeving werkelijk schitterend om te wandelen. Aanrader als je met aandacht wilt eten.
Al jaren onze favoriet. Voor een schappelijke prijs culinair genieten in een mooie ambiance met fijne medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid