facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Versaen

Info

Heerlijke gerechten, lekkere drankjes, sfeervol genieten in een monumentaal pand in het prachtige Ravenstein.

Geschiedenis

Liefde voor het vak... voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense...... Samenkomend in een restaurant, gerund door twee koks; Restaurant Versaen.

Restaurant Versaen is een restaurant waar met eerlijke producten en met de seizoenen mee gekookt wordt. De basis is een Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden. De nadruk zal gelegd worden op betaalbare producten en wijnen. De wijnen zullen voornamelijk uit de oude wereld afkomstig zijn, maar er is ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart.

Adres: Marktstraat 19, 5371 AC Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486851565
Stad: Ravenstein
Route: Marktstraat 19
Postcode: 5371 AC



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Versaen menu, Restaurant Ravenstein aan de Maas, Nieuw restaurant Ravenstein, Tapas restaurant Ravenstein, Lunch Ravenstein, Restaurant Grave, Versaen Ravenstein volkskrant, Restaurant Megen
Recensies
Heerlijk restaurant. Kleinschalig wat ervoor zorgt dat de gasten alle aandacht krijgen. Zeer goede bediening met veel verstand van zaken. Eten was ook top, mooie gerechten en presentaties.Eten: 5/5
Zo lekker gegeten, voor mijn zus en moeder de eerste keer zo culinair. Ze hebben gesmuld.Eten: 5/5
Gesitueerd in een prachtig pand in het pittoreske Ravenstein, ligt restaurant Versaen. We werden verwend met een aantal smakelijke amuses voordat we begonnen met het 8 gangen menu. Elk gerecht was een feestje voor de smaakpapillen en mooi in balans. Dit alles vergezeld door een mooi glas wijn of een smakelijke alcoholvrije optie. Erg attente bediening, die oog had voor de tafel zonder al te aanwezig te zijn.
Super lekker gegeten, fijne ambiance en vooral een super vrolijk en attent team! Zeker een aanrader voor een heerlijke sterren-avond!
Heerlijk gegeten in een fijne atmosfeer en mooi ingericht restaurant. Het feest begint al met de amuses die voorgeschoteld worden en die als kleine smaakbommetjes in je mond wegsmelten. Alle gerechten waren mooi opgediend en allen zeer smaakvol. De bediening is ook leuk en maakte de avond compleet. Kortom een aanrader.
Ik Jill had een bijzondere vraag, mijn spreekbeurt wilde ik gaan houden over het vak Sommelier! Ik was bij Versaen aan het juiste adres. Ook al ben ik pas 10 en mag ik geen alcohol heb ik heel veel informatie opgedaan. Sommelier Lars van Versaen heeft mij heel erg goed geholpen zodat ik mijn spreekbeurt heb gedaan en daar een 9.8 voor heb gekregen! Mijn ouders gaan binnenkort bij Versaen eten en natuurlijk wijn drinken. Lars nog een keer echt super bedankt! Ik ga thuis nog een keer mijn spreekbeurt doen alleen ben ik ranja sommelier net als in de klas!
Erg smaakvol 6 gangen diner met diverse amuses. Leuke bediening! We komen zeker nog een keer terug. Speciale dieetwensen: Lactose beperking
Op 22 juli aten wij op het terras van Versaen in Ravenstein. Nog nooit zo teleurgesteld door een restaurant met Michelin ster. Echt een zeer slechte ervaring. Toegegeven. De tarbot was heel lekker en mooi om te zien. Maar dat was dan ook het enige. Hier komen een paar ervaringen 1 20 minuten wachten voordat iemand kwam en kaart en amuses gebracht worden. 2 ik had aangegeven allergisch te zijn voor koriander. Hup: koriander in het gerecht. Ik kreeg geen vervagend gerecht. alleen een kaal kopje koffie 3 lelijk terras met ielige planten en krat lege cola flessen en kale tafeltjes zonder kleed of bloemen Zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Mensen van Michelin- er zijn zoveel restaurants in de streek rondom Nijmegen die wel een ster verdienen.
Een diner bij Versaen in Ravenstein is altijd een culinair feestje. Wij maakten gebruik van het jubileummenu, dat met een bedrag van € 44,00 een uitstekende aanbieding genoemd mag worden. 2 amuses en een aperitief zijn inbegrepen, evenals het afsluitende kopje koffie of thee met friandises. Het jubileummenu is te reserveren tot 28 maart op de dinsdag, woensdag of donderdag.
Heerlijke 3-gangen lunch gehad met prima amuses en champagne, lekkere bijpassende wijnen bij de gerechten, vriendelijke en niet al te stijve bediening. Eerder tijdens de lockdown afgehaald hier, dat was ook goed, maar hier te kunnen zitten is uiteraard nog veel prettiger. Wij komen zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Versaen.

Ravenstein biologisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Marktstraat 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Versaen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Versaen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Versaen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid