facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Vandaag

Restaurant Vandaag
Adres: Bavelseparklaan 11, 4817 ZX Breda
Telefoonnummer: +31767820888
Stad: Breda
Route: Bavelseparklaan 11
Postcode: 4817 ZX


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant vandaag halal, restaurant vandaag rotterdam, restaurant vandaag menu, restaurant vandaag groupon, actiecode restaurant vandaag, restaurant vandaag breda, restaurant vandaag amsterdam parkeren, restaurant vandaag utrecht sluiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Paviljoen Wok Paviljoen 3 km Erg lekker! Vriendelijke bediening ook. Prima prijsje en gewoon een van de beste wokr...
Wereldkeuken Chasséhof Wereldkeuken Chasséhof 4 km Super lekkere sushi. Heerlijk gegeten komen vast en zeker terug voor miso soep.
Recensies
Even wennen aan het nieuwe concept, voor de rest lekkere verse eten en vriendelijke personeel. Een tip zou zijn de menukaart, vond dat onduidelijk. Er mogen best wat details erbij met een foto van wat je aan het bestellen bent, en of er bepaalde ingrediënten in het eten zitten die men bv niet mag.
Het is een heel leuk restaurant. Het is fijn dat het niet te grote borden zijn, daardoor pak je al niet gelijk te veel eten. De verschillende eilandjes is ook heel leuk, ieder eilandje heeft ander soort eten .
Heerlijke proeverij verdeeld over 3 boxen. Genoeg voor 4 personen. Lekker gegeten voor een mooie prijs.
Massale vreetfabriek maar wel met lekkere gerechten. Zijn er nu voor de eerste keer geweest en op zich wel goed bevallen. Zitplaatsen waar wij zaten stelde niet zoveel voor.
Prachtige inrichting. Veel keuze en prima eten. Vriendelijk personeel. Je moet er wel van houden...all you van eat...groot...is persoonlijk.
Keuze genoeg, voor ieder wat Wils. In plaats van per gerecht, betaal je hier per uur. Wel een leuk concept.
Het is prima kwaliteit voor de prijs. In ieder geval voor eenieder wat wils, en toen wij er waren was het relatief rustig. Kan me wel voorstellen dat het sneller als een 'vreetschuur' aan zou voelen als het helemaal volgeboekt zit, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. De vers gemaakte gerechten zijn favoriet, de warmgehouden gerechtjes kunnen soms wat droger smaken. Verder wel alles erg netjes en verzorgd.
Ronduit slecht. Om 19.30 veel buffetten leeg. Slabuffet werd na 2 keer vragen aangevuld, helaas met leftovers. Friet en snackbuffet niet te eten, lag er duidelijk al uren. Chinees indisch buffet zag er onsmakelijk uit. Biefstuk was te doen maar je krijgt zulke mini stukjes dat je beter gelijk een dubbele portie kan bestellen. Meisje receptie erg vriendelijk, rest vh personeel weet niet wat klantvriendelijkheid betekent. Drinken zit er niet meer bij inbegrepen. Voor ons laatste keer geweest.
Ontzettend slecht, ondanks de ruime keuze aan gerechten, is het voor klanten die vegetarisch zijn, zeker geen goede keuze. De gerechten waren, bijna tegen het koude aan. Veel left overs in de schalen , en aardappelgerechten en snacks lagen er echt te lang. Personeel vond het gezelliger met elkaar achter de bar, i.p.v dat ze op de klanten gericht waren. Zodat er een klant, ongezien haar tas vol stopte met aardbeien. Kortom voor ons zeker geen tweede keer meer.
Super veel keuze, heerlijk gegeten en gedronken! Echt een aanrader. Het was de eerste keer dat ik hier was maar zeker niet de laatste keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid