facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Vandaag

Restaurant Vandaag
Adres: Proostwetering 80 L , Utrecht 3543 AJ, NL
Telefoonnummer: 030 238 7888
Stad: Utrecht
Route: Proostwetering 80 L
Postcode: 3543 AJ



op zoek naar gerelateerd: restaurant vandaag halal, restaurant vandaag rotterdam, restaurant vandaag menu, restaurant vandaag groupon, actiecode restaurant vandaag, restaurant vandaag breda, restaurant vandaag amsterdam parkeren, restaurant vandaag utrecht sluiten
Recensies
Voor het eerste geweest met mijn zoon bij Restaurant vandaag. We waren te laat maar konden nog gewoon naar binnen. We gingen eerst wokken. Ik had champignons, paprikareepjes, broccoli, uien, rundvlees, vismix en noedels in sweet chilisaus. Het was heerlijk. Mijn zoon nam, champignons, broccoli, garnalen, kipfilet en rundvlees in sweet en sour saus. Hij vond het ook lekker. Als bijgerecht had ik groente loempiatjes, Pekingeend en wonton. was ook lekker. Van de grill had ik spareribs en mijn zoon lamsvlees was lekker. Ze hadden sushi en nog veel meer. Ik heb ook 3 keer champignonsoep gegeten. Dit is echt een aanrader, gaan we vaker komen. Het mag wel iets duurder zijn maar de kwaliteit en vriendelijkheid is op en top.
All you can eat buffetrestaurant.inmiddels permanent gesloten. Leuk met kids of als groep. Aanbod is ruim gevarieerd, de kwaliteit alleszins redelijk tot goed. Heel erg bijzonder is het niet. Ben je vroeg, dan loop je de kans dat niet al het eten even warm is. De medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en geduldig mbt kinderen. Vooral voor kinderen is er veel te kiezen, of anders kunnen ze even spelen in de speelkamer. Ook mogen ze zelf koekjes bakken. En met verkregen muntjes kunnen ze een cadeautje kopen in het winkeltje. De gratis parkeerplaats puilt al wel snel uit op een wat drukkere avond. Jarigen zijn gratis en op vrijdag geldt een vroege vogelkorting. De sfeer en inrichting zijn aangenaam warm. Kwaliteit eten niet slecht maar zou wel nog beter kunnen.
Niets dan lof en goede woorden!! Wij zijn met zn tweeen geweest voor het 4h arrangement en hebben een fantastische avond gehad dankzij de hartelijke en uitstekende service van het personeel, met speciale dank aan de geweldige souschef Noel :- Een ware aanwinst voor het restaurant, die met zijn vakkundige en liefdevolle benadering van het eten een gewoon all you can eat restaurant verheft tot vijf sterren niveau gault milliauilt kwaliteit :- In verband met speciale dieetwensen wegens ernstige allergieen hadden wij verzocht om een vegetarisch gerecht te bereiden en Noel heeft er een waar prachtig kunstwerk van gemaakt!! Oprecht genoten en zeker de moeite en het geld waard!! Wat begon als een verschrikkelijke avond is een magnifieke culinaire beleving geworden dankzij de betrokken inzet en warme houding van het personeel Een echte aanrader Zodra wij het bij elkaar gespaard hebben, komen wij zeker weer terug!!!!
Lekker eten en echt van alles te krijgen. Alles word steeds aangevuld dus het komt bijna nooit voor dat je mis grijpt. Leuke lage bakken zodat de kids zelf eten kunnen pakken. Koekjes bakken en een speelkamer met ballenbak en tv. Vriendelijke personeel en borden worden snel afgeruimd dus geen volle tafels. Min puntjes vind ik wel de rook kamer in het restaurant....veel rokers laten se deur open staan waardoor je nog in de rook rooklucht van een ander zit te eten..heel smerig. Vind dat die kamer gewoon weg moet. Gaan ze maar buiten roken. Als je echt perse een sigaret nodig hebt als je 2uurtjes eet. En ik vind het jammer dat het steeds voller word gezet met tafels op de meest rare plaatsen waardoor je bijna bij elkaar aan tafel zit. En dus ook elkaar gesprekken mee kan horen. En het zou super zijn als je 3uur de tijd zou hebben. 2 uur is echt kort waardoor je snel moet eten en eigenlijk minder gezellig zit om te kletsen en eten. De prijs van 2 uur voor 3 uurtjes zou perfect zijn en meer mensen aantrekken denk ik.
Reeds diverse malen geweest en iedere keer was het goed te doen. Tot aan vanavond! In de zittingen van de stoelen zaten scheuren, de deksel van een toilet wat compleet afgebroken, de sausjes bij de wok waren hun smaak kwijt, de sate en de bitterballen waren erg lauw, de drink-automaat was defect, de koffie was als thee, het gebakken vlees wordt gepakt met de tang waarmee ze ook het rauwe vlees pakken, het ijs wordt niet aangevuld en is niet bevroren, enz. Ik weet wel dat er een grote renovatie aan komt maar dan nog is het geen reden om zulke "kwaliteit" te leveren!!! Wij komen er in ieder geval niet meer!
Een van mijn favoriete restaurants in de keten van Vandaag. Bijzondere sfeer en in tegenstelling to bijvoorbeeld Amsterdam RAI wat ruimtelijker ingericht. De tafels hebben dermate veel spreiding waardoor je ondanks drukte toch comfortabel op je eigen plek zit. Het personeel is bijzonder vriendelijk en als de drukte toelaat ook wel te porren voor een gesprek tussendoor. De chefs die de teppanyaki bakplaat bedienen mogen wat mij betreft wel iets actiever zijn maar dat is ze vergeven gezien de smaak en kwaliteit uitstekend is
All you can eat restaurant, klein beetje duur maar drankjes zijn wel included! Als je jarig bent, en een geldig ID bewijs laat zien, mag je hier gratis dinneren. Wel moet je dan andere mensen meenemen die wel betalen. Ze hebben van alle keukens wat: sushi, wok, salades, groenten in verschillende sauzen, gegrilde kip/vis, frituur dingen zoals bitterballen en kroketten, onbeperkt snoep en zelfs luxe koffie /expressso /latte machhiato. Ze hebben een luxe toetjes afdeling en maken live crème brûlée voor je. Ook kun je zelf een pizza samenstellen die ze dan live voor je maken. Ze hebben kibbeling, sliptong, maken zelfs live je zalm, garnalen of "coquilles de sint jaqcue" klaar. Er is een giga chocolade fontijn met daar omheen aardbeien snoep en schuimpjes om er onder te houden. Er is een afdeling gewijd aan kazen.
Het is heel groot. Een hele grote all you can eat restaurant. You can er lekker eten. Mix tussen Nederlands en Aziatisch. Je hebt een speciale kinderafdeling. Je kan als kind koekjes maken. En spelen. Drinken is ook onbeperkt. Het toetje is ook heel lekker. Je moet wel alles zelf pakken behalve bij het vlees. Dat moet je vragen of de kok het maakt. Het wel een beetje donker.
Super veel keus. Goede sushi, saladebuffet, pizza bakkerts, lekker vleesie of visje laten bakken, goede wok. Maar zo tering duur. Echt waar. Twordt elk jaar erger. Wel onbeperkt drinken en eten enzo, maar je eet er echt niet voor €40. Als je jarig bent op vertoon van je paspoort, dan kan je gratis eten dus dan is het wel de moeite waard, maar anders kan je ergens anders veel goedkoper eten.
Dit is een all you can eat restaurant. Er is veel zit gelegenheid. Vooraf betaal je een vast bedrag en daarna kan je onbeperkt eten en drinken. Voor kinderen is er een gelegenheid om koekjes te bakken. Er is van alles wat om te eten. Er staat al eten klaar en daarnaast is er de optie om eten te laten wokken en grillen. Het eten vond ik niet erg bijzonder en de sfeer is niet heel gezellig. Het is wel handig voor grote groep en, omdat er van alles is, voor ieder wat wils.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid