facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Upstairs

Restaurant Upstairs

Info

Restaurant Upstairs Van Der Valk

Geschiedenis

De keukenbrigade onder leiding van Luuk Brouwer kookt volgens de filosofie van Euro-Toques. Euro-Toques is een vereniging van restaurants en topkoks die zich een aantal principes hebben opgelegd. In elke keuken van Euro-Toques wordt gekookt naar eer en geweten met verse producten en bij voorkeur streekgebonden. Het behoud van natuurzuivere smaken wordt gegarandeerd.

Adres: Veurseweg 180, 2252 AG Voorschoten
Telefoonnummer: 310715602854
Stad: Voorschoten
Route: Veurseweg 180
Postcode: 2252 AG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Voorschoten aan het water, Kerstdiner bestellen Voorschoten, Restaurant aan de Vliet, De Knip Voorschoten, Paasbrunch Voorschoten, De Knip Voorschoten MICHELIN, Upstairs Traprenovatie, Lunch Voorschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floris V Restaurant Floris V Restaurant 1 km Plaats ok. We moesten zo lang wachten op bediening dat we maar weer zijn vetrokken.
Restaurant Allemansgeest Restaurant Allemansgeest 3 km Een onvergetelijke trouwdag bij Restaurant Allemansgeest, met Gabiëlle Cramer als gew...
Recensies
Prima restaurant met een mooie kaart, prachtige gerechten, kundig personeel en lof voor de chef. In de zomer buiten dineren met wijds uitzicht.
Eten was heel lekker. Service doet zijn best maar mist leiding.
Net wezen eten met 7 personen. Prima eten en vriendelijke en flexibele bediening! Gaan zeker nog een keer terug!
Uitstekende, lekkere lunch voor groep van ongeveer 40 personen. Uitstekende verzorging, keuken op hoog niveau. Alles klopte.
We waren niet upstairs maar gewoon downstairs. Heerlijk gegeten, maar..........waarom moest er bij zowel het hoofdgerecht halve snitzel; walnotenals het nagerecht creme brûlée; amandelen noten erbij? Iets waar ik absoluut niet van houd?????
Heerlijk gegeten, attente bediening. Vriendelijke benadering en uitgebreide uitkeg over de gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid