facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tibbe

Restaurant Tibbe

Info

Gourmet restaurant, classic/ modern style cuisine. Memorabele dining. Fair price/quality.. Keep enjoying this place..

Geschiedenis

Welkom bij Tibbe hotel, restaurant, partycentrum en catering in Mariaparochie. Restaurant Tibbe is vernieuwd! We zouden het daarom leuk vinden om u binnenkort als gast te mogen ontvangen.

Wat is er allemaal anders? We hebben ons terras en de feestzaal een facelift gegeven. We garanderen een heerlijk ontspannen entourage voor uw diner, bruiloft of partij.

Tevens hebben we onze à la carte kaart vernieuwd en deze zal elk seizoen mee veranderen.

Onze chefkok zal ook iedere maand een speciaal Twents menu op de kaartzetten. Daarnaast hebben we een kindermenu en smakelijke desserts als kroon op een heerlijk diner.

Voor uw vragen en speciale wensen staan wij altijd tot uw beschikking. Aarzel niet om contact op te nemen. Samen maken wij van uw feest of bijzondere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis. Bij Tibbe voelt u zich thuis en wilt u zeker "wierkôm'n".

We zien u graag.

Uw gastheer,

Bram van den Bosch

Adres: Almeloseweg 214, 7614 LC Mariaparochie
Telefoonnummer: 0546861520
Stad: Mariaparochie
Route: Almeloseweg 214
Postcode: 7614 LC


Recensies
Helaas geen goede recensie . We hebben gebruik gemaakt van de feestzaal. Er was mij nooit verteld dat er met muntjes wordt gewerktzoiets moet je aangeven vind ik, kon daarom niemand daarover inlichten ik kwam er zelf pas achter op het feest. En er stonden 10 stoelen minder dan waar we voor hadden betaald, toen dit bij de medewerkers werd gemeld deden ze er niets mee. Ik was eerst enthausiast en van plan de zaal te huren voor nog een feest maar ben achteraf teleurgesteld.
Zondag 12 maart 2017 met 7 personen eten. Over het geheel is de prijs te hoog Je zit bijna een uur te wachten op je eten en dan nog weer een 40 min op het IJs wat heel erg slecht is, Het IJs was zuur gewoon heel slecht. Het vlees was goed maar verder heel slecht voor het geld. De bediening is onder de maat.
Daar sta je dan voor een dichte deur als je van een begrafenis komt en je hoop op een bakje koffie Gelukkig konden we wel snel terecht bij Kampkuiper Waarvoor hulde
Hele slechte zaak, de baas is naar mijn mening ook te close met zijn veel jongere werknemers. Leuk restaurant voor stichting Martijn.
Man man man, je wordt er wel zoutig van. Het was heerlijk zout. Verder wel vriendelijk personeel en de rest goed geregeld!
zeer slecht we hadden om 12.00uur gereserveerd ivm begravenis. is er om 12.00uur helemaal niemand
Ben er vorig jaar 1 maal geweest. Vond het top.!
Waardeloos. Al dagen niet meer open. Ziet er verwaarloosd uit.
Chagerijnige en langzame bediening.Verouderde toiletten.Matige zaal.
Gezellige restaurant met mooie feest zalen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid