facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Taverne

Restaurant Taverne

Info

Restaurant Taverne is gelegen op een unieke locatie aan de Haven van Urk, met aan de voorkant de bedrijvigheid van de passantenhaven en aan de achterkant een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Geschiedenis

Restaurant Taverne is gelegen op een unieke locatie aan de Haven van Urk, met aan de voorkant de bedrijvigheid van de passantenhaven en aan de achterkant een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Taverne is een modern en gezellig restaurant, wat beschikt over ruim 90 zitplaatsen.

Daarom zijn wij een bij uitstek uitstekende gelegenheid voor zowel kleine als grote groepen en er is ruim gratis parkeergelegenheid aanwezig.

In de zomer is het goed vertoeven op ons terras aan de haven met 100 zitplaatsen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 23.00 en als u meer informatie wilt of wilt reserveren, dan kunt u het formulier hieronder invullen of contact met ons opnemen via 0527-264687

Adres: BURGEMEESTER J. SCHIPPER KADE, 8321 EH Urk
Telefoonnummer: 0527-264687
ln.liamtoh@enrevattnaruatser
Stad: Urk
Route: BURGEMEESTER J. SCHIPPER KADE
Postcode: 8321 EH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: taverne urk menu, taverne urk groupon, menukaart taverne urk, taverne urk high tea, restaurant de kaap urk, restaurant de boet urk, restaurant urk, restaurant urk haven
Recensies
Zeer smakelijke Heerlijke gerechten. mooi en zorgzaam opgediend. Goed warm. Zoals het hoort. Vriendelijk gastvrije bediende. Voor de 2de maal een bezoek gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar Tevens leuke locatie.
We hebben hier de mini high-tea gehad. Wij hadden hem voor de helft van de prijs via Groupon, maar ook voor de normale €14,50 een prima prijs-kwaliteitverhouding! Verse jus d'orange, super lekker. De broodjes waren erg lekker: vooral die met verse zalm! De zoete hapjes waren ook lekker, de ene was iets lekkerder dan de andere, maar dat is meer dan logisch. Bovendien een goede service, niet onbelangrijk. En een leuke locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat was het weer lekker. Voorgerecht met garnalen zalm en paling. Bootje kibbeling en broodje met tapenade en Chardonay erbij. Heerlijk!!!!!!
Vandaag gelunched gift for you 34.95 voor 2 personen. 1 kopje soep en 3 kleine ienimini broodjes met vis met een nagerecht. Op dit nagerecht een half uur gewacht. Om ons heen werd telkens drinken aangeboden maar wij werden in dat half uur wachten op het nagerecht totaal genegeerd. Wij zijn er uit gelopen zonder naverecht te hebben gehad omdat we het wachten zat waren en op een droogje moesten zitten. U kunt het nagerecht nog steeds krijgen hoor en u had zelf ook om drinken kunnen vragen en u hoeft niet zo boos te doen was de reactie van 1 van de serveerster. We waren niet boos maar geïrriteerd en teleurgesteld. Een slechte ervaring betreft de service. Onbegrijpelijk dit.
Het is dat ik in goed gezelschap was, maar ik raad de high tea absoluut af! We hadden om 12 uur gereserveerd, omdat oma met diabetes graag op tijd eet. Om 10 voor half 1 kregen we een kan verse jus en werd er een bakje thee gebracht. Kort daarna werden de zoete hapjes gebracht deels bevroren en helaas niks zelfgemaakt ertussen, achtervolgd door broodjes 11, terwijl we met z'n 6 waren.. was overigens wel lekker! en 5 minuten daarna de saucijzenbroodjes 4 broodjes in stukjes gesneden en vers fruit. Om half 2 ben ik zelf nog om een bakje thee gaan vragen. Helaas niet wat wij ervan hadden verwacht.
Een etentje voor 2 pers via vakantie veiling gewonnen voor 25 euro. Bij binnenkomst de formulieren ingeleverd en lekker op het terras gaan zitten. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Totdat we moesten afrekenen. Het complete bedrag want ze waren vergeten aan het andere personeel door te geven dat wij via vakantie veiling kwamen. Is toch niet onze fout zou je denken. Maar helaas in principe het complete bedrag moeten betalen. Beetje sneu aangezien dit een cadeautje was van mijn dochter voor moederdag wat alsnog erg duur uitpakte. Heeel jammer dat de communicatie van het personeel onderling zo slecht is en dan ons daarvan de schuld geven. Niet netjes
Het eten was prima. Maar de rest valt nog over te praten. De kinderstoel viel van elende nog net niet in 100 stukken. De commode zaten dode beesten in en leek wel alsof die al weken niet schoongemaakt was. Het behang laat al los van de muren. Verder zagen de tafels er wel mooi uit en de sfeer is goed. Het personeel tsjah mag wat professioneler.
We wilden hier eens borrelen buiten op het terras. Na een uur gezeten hebben buiten met nog een aantal gasten toch maar eens naar binnen gelopen en toen te horen gekregen dat er buiten niet bediend word. Mij zie je hier nooit weer hele slechte bediening!!! Onbeschoft personeel liep zonder schaamte naar binnen en gaf ons geen ander oplossing van kom gezellig binnen
Niet top en ook niet slecht. Meerdere keren al gegeten, de ene keer verschilt heel erg met de andere keer. De gerechten zijn prima, maar zonder beleving. Soepen die geserveerd worden komen duidelijk uit een pakje. Vlees gerechten zijn prima, maar weer erg standaard. De bij geserveerde friet, groentes etc. zijn futloos, en komen duidelijk uit bewaar bakken. De na gerechten zijn ronduit basic, deze zijn niet restaurant waardig. Over alles gezien, prima eten voor een te hoge prijs in een inspiratie loos en slapend restaurant.
Gastvrije hartelijke ontvangst, fijne bediening. Gezellige entourage met uitzicht op haven. Voor-, hoofdgerecht erg goed, helaas nagerecht liet te wensen over slagroom overroulde t ijs. Deze input richting chef werd direct gecommuniceerd richting keuken. Echt een aanrader. Graag tot ziens met hartelijke groet, Meinte, Evelien en Robert Jan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid