facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tasca

Restaurant Tasca

Info

High-end but informal restaurant, serving traditionally prepared southern European dishes from an open kitchen.

Geschiedenis

Informeel, klassiek, bistro-stijl met ambachtelijke zuid Europese invloeden. Open keuken waar de chef kok/ eigenaresse dagverse specialiteiten voor u klaarmaakt. Er wordt dagelijks gekookt met seizoensgebonden gerechten. Heerlijke (huis)wijnen worden per geschonken, met een wisselende keuze van wijnen per glas. De sfeer, de uitstekende service en de traditioneel bereidde gerechten zullen u doen ontsnappen aan het dagelijks leven. Zeker met een locatie zo dicht bij zee, waant u zich bij ons even met vakantie.

Als toevoeging kunnen wij, indien nodig of gewenst, gerechten bereiden welke geheel gericht zijn op een specifiek dieet. De chefkok is opgeleid in o.a. vegetarisch, pescetarisch, veganistisch, Paleo, zout-arm, zuivel-vrij, gluten-vrij (ook voor Coeliakie patiënten), vet-arm, Halal en Kosher (niet-orthodox).

Tasca: eerlijk, heerlijk, onontbeerlijk!

Adres: Ankerstraat 2, 2586RK Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 70 220 71 61
Stad: Scheveningen
Route: Ankerstraat 2
Postcode: 2586RK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De eetkamer van Scheveningen De eetkamer van Scheveningen 239 meter Food was fantastic. My favourite dish was the scallop dumping in a broth boulion wit...
De Maatschappij De Maatschappij 268 meter Erg gezellig, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.
DUO eten & drinken DUO eten & drinken 273 meter DUO eten&drinken, dagelijks geopend v.a. 10:00 uur voor lunch, de borrel & diner! Ca...
Zarautz Scheveningen Zarautz Scheveningen 533 meter Toen we kwamen, zonder reservering, eigenlijk vol.Een tafeltje vrij gemaakt voor ons....
Le Cirque Le Cirque 587 meter Het was hier goed vertoeven. We hadden het 3 gangen diner. Voor een geitenkaas salade...
Spice Beach Club Spice Beach Club 643 meter Wij hebben hier heerlijk gegeten. Bij aankomst werden we vriendelijk verwelkomd en kr...
Tasty Comedy Tasty Comedy 1 km T was n gezellig avondje uit. We zaten met 4 onbekende mensen aan n tafel. De avond w...
Oscars Oscars 1 km Mooie trouwlocatie vlak aan het strand met luxe eigen parkeerterrein, heerlijk eten e...
Recensies
Ik geef zelf niet snel 5 sterren maar dit was werkelijk geweldig!!!! Zeer goede smaken en prijs kwaliteit is het ook erg goed. Voor 29,50 heb je al een drie gangen menu! Woorden schieten te kort het was gewoon geweldig!
Heerlijk gegeten bij Tasca. Het is een restaurant met een fijne ongedwongen sfeer en goedkoop. Je eet mooie ingrediënten voor een zacht prijsje. Grote aanrader om eens te gaan eten!
Wow. Wat een fantastisch restaurant. En wat n top eigenaresse. Voor verjaardag man op aanraden van vrienden gaan eten. Wat een culinaire verrassingen. Alles even smaakvol. Er wordt gewerkt met mooie biologische producten. Er wordt gekookt en geserveerd met passie. Zoon van 10 heeft van alles geproefd. Ik was heel blij dat er geen kindermenu was. Hij had ook een top avond en wil heel graag n keer terug. Vooral om weer even te kunnen kletsen met de eigenaresse. Die hij wel als tante zou willen.
Geweldig. Wijnkaart is goed en erg divers: usual suspects voor de zekerheidszoekers en voor de kwaliteitsavonturen genoeg om je te laten verbazen. Het diner is van uitstekend NIVO en met een surplus aan liefde voor goede ingrediënten. De warmte en gastvrijheid is positief verrassend. En de extra effort - waar immers staat naast voor de menselijke gasten ook een kleedje en bak water klaar voor de trouwe viervoeter.
Zeer gezellig restaurantje met lekker eten. Bediening was ook zeer vriendelijk, ze nam onze jassen netjes aan en hing deze weg, ook legde ze goed het eten en de wijnen uit. Ga eens niet op de boulevard eten maar probeer eens dit juweeltje in het dorp.
Eten verrukkelijk. Zeer lange wachttijden. Dus houd rekening als je erg hongerig bent. De hoofdmaaltijd was aan de kleine kant en het was een vrij lange zit op niet al te comfortabele stoelen. Tevens prijzig. Toch is het voor herhaling vatbaar omdat het lekker is.
Heel lekker gegeten, goeie makkelijke sfeer en live muziek. Gezellige, informele setting met echt kwalitatief eten. Zeker een aanrader!
Tasca heeft het wel letterlijk genomen 2e gratis tw een stuk vlees door tweeen een halve aardappel gebakken, 4 dunne boontjes en een lik mayonaise met knoflookpoeder op een lepel bakje stokbrood met spek chips, bodempje niet verneembare olijfolie, mini olijven met pit. twv € 5.00. kaasplankje voor 2, 3 mini stukjes, peer geconfijd kon je niet meer delen, en gesuikerde gember met 3 heel kleine TOASTJES!!!! moet vragen om een apart bordje Tasca voor jullie, ik vermoed en weet het wel zeker dat, dat niet de bedoeling van ALBERT HEIN IS! jULLIE MOETEN HET DAN MAAR NIET MEER DOEN JULLIE STELLEN VEEL MENSEN TELEUR OP DIE MANIER.
Super gegeten! Ilse weet wel hoe ze de gasten met een rijkelijk gevulde maag en een grote glimlach weer enthousiasmeert om zo snel mogelijk weer terug te komen! Bedankt!
Gezellig klein restaurant met heerlijk eten. Zeer prettige bediening. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid