facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tapisco

Restaurant Tapisco

Info

new in town
tapisco is een combinatie van het spaanse 'tapas' en het portugese 'petiscos' oftwel: kleine hapjes.

tapisco is 7 dagen per week geopend zijn vanaf 11:00 uur

Geschiedenis

Tapasbar en -restaurant



"restaurant tapisco is 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur ’s ochtends.tijdens de lunch en diner kan je kiezen uit een scala aan tapas en petiscos, uit de spaanse en portugese keuken geserveerd in een moderne uitvoering; zoals empenada’s , gilda beroemde pinxto uit san sebastian, macaron van inktvis en tonijn, kiphaasje en gamba piri pirina lunch gaat het langzaam over in de borrel waar je een heerlijk plateau vers gesneden spaanse hammen o.a. jamón iberico, cebo de campo, paleta iberico de bellota kan bestellen.cocktails, zullen naast de veelzijdigheid aan spaanse en portugese wijnen extra belicht worden."
Adres: Kneuterdijk 11, 2514 EM Den Haag
Telefoonnummer: +31702045006
Stad: The Hague
Route: Kneuterdijk 11
Postcode: 2514 EM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:45
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 01:30
Zaterdag: 12:00 - 01:30
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Tapisco Menu, Kneuterdijk 11 Den Haag, Tapisco Den Haag, Restaurant Tapisco reviews, Onbeperkt tapas Den Haag, Beste tapas Den Haag, Restaurant ñ Den Haag, Restaurant Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cubanita Den Haag La Cubanita Den Haag 300 meter Na in december met vrienden hier te hebben gegeten, gisteren weer teruggekomen. Vanwe...
Stories boutique café Stories boutique café 390 meter Stories boutique cafe , Korte Molenstraat Den Haag / Een restaurant met een bijzonder...
El Mercat, Drinks, Bites & Dinner El Mercat, Drinks, Bites & Dinner 504 meter Geweldig eten. Je kan kiezen uit diverse gerechten in combinatie met geweldige wijnen...
't Zusje 't Zusje 4 km Heerlijk met vrienden gegeten. Prima gerechten van uitstekende kwaliteit. We zaten aa...
Cati  Turku Evi Cati Turku Evi 4 km Restaurant
Strandpaviljoen de Kwartel Strandpaviljoen de Kwartel 5 km Het duurde heeeeeeel lang voor friet half uur maximaal en het was niet eens druk
Recensies
Al een paar keer langsgelopen. Vond het vanaf de straat vooral een ‘glazen’ ruimte. En daar hou ik niet zo van. Vandaag toch eindelijk bezocht, voorafgaand aan een avond Dilligentia. Vlot ontvangen door een keurige gastvrouw. Een tafel voor 2 in een knus hoekje bij binnenkomst rechts, op een ‘bestraat’ podiumpje. Knus plekje. Leuk publiek. Rond de 30 of jonger. Vriendinnen samen. Mooi uitzicht op de decoratief betegelde open keuken. Achter in de zaak hangt een leukere sfeer dan de ‘glazen’ straatkant. Maar dat is persoonlijk. Mooie GinMare met Tonic. Eten kwam snel. Eerst wat Oesters. De Yellow Fin die volgde beviel erg goed. Lekker! Glas prima Verdejo. De Kabeljauw erna was echt te droog. Niet warm ook. Van tevoren al gegaard vermoedelijk. Zonde. Iberico-ribs lekker. Mooie Cortado na. Leuke meid aan tafel! Had het goed in de smiezen. Was met moeder en zus gevlucht uit Odessa / Oekraïne. Niks uitkering. Engels verfijnen en gewoon hard aan het werk hier. Respect, ook voor de werkgevers! We komen zeker terug!
Beste plek in Den Haag voor een gezellige avond met onwaarschijnlijk lekker eten. Super bediening maakt deze plek een must bij ieder bezoek aan de stad.
Leuke zaak met goed concept. Open keuken. Vriendelijke en behulpzame bediening. Gewoon lekker en gezellig eten. Aanrader als je toch in Den Haag bent.
Om weer een x terug te komen. Was te laat voor een hapje helaas, had geen erg in de tijd. Ik kom graag nog een x voor een wijntje en de oesters. Al moet ik zeggen dat ik 6 euro voor een wijntje aan de te prijzige kant vind. Autumn salad met lobster lijkt me ook verrukkelijk. Props voor de vriendelijke barman. His attitude is my cup of tea zeg maar. Oh ja. Crema catalana op de kaart is natuurlijk ook geen pasteis de belem? .
Mooi, modern ingericht restaurant met een vriendelijke staff. De cocktails waren lekker. Het eten was zeer smakelijk en zag er mooi verzorgd uit. Minpuntje dat al redelijk vroeg in de avond items van de kaart op waren. In totaal drie over de gehele avond. Hoogtepunten van de avond waren de lamschouder en de creme catalana.
Weer even gezellig langs bij Tapisco voor een heerlijk glas wijn en mijn favoriete gevulde inktvisjes. Zóóó lekker.
Heerlijke verfijnde Portugese keuken; elk hapje is een feestje! Kleine mooie gerechten met vlees, vis, groente. Mooie keuze cocktails en drankjes, yammie. Daarnaast ruim voldoende professionele bediening die je lekker verwennen.
Update januari '23 Heerlijk genoten van een cocktail en daarna van de appetizers met een aantal Tapas, oesters, Empanada, boneless ribs en de superlekker mosselen met chorizo! Bediening is internationaal en altijd vriendelijk en behulpzaam bij de keuze. Mooie wijnkaart met Spaanse en Portugese toppers waaronder de Bodegas del Palacio de Fefiñanes–Albariño voor €41,-! Update juli 2022 Een paar keer op het terras gezeten, waar je alles onder het genot van een hapje en drankje voorbij ziet komen op de Kneuterdijk. De cocktails zijn een aanrader, hen eigen Tapisco sour is erg lekker. Heerlijke diverse appetizers en bij de Tapas zijn de empanada's, boneless Iberico ribs en de Gilda. Zeer uitgebreide wijnkaart met de top van Spanje en Portugal en een aantal per glas. Prachtig gelegen in het centrum van Den Haag, sfeervol ingericht met authentieke Spaanse en Portugese elementen. Heerlijk heel de avond op het terras genoten van allerlei tapas en petiscos van hoge, verfijnde kwaliteit. Vooraf eerst genoten van een perfect geserveerde cocktail! Het personeel is vriendelijke en behulpzaam met tips van de kaart en geeft de juiste uitleg bij de gerechten. De wijnkaart is uitsluitend met Spaanse en Portugese wijnen, en hebben genoten van een Albarino van Fillaboa. Absolute aanrader en hotspot in Den Haag!
Wij hadden gereserveerd om 1500 voor een late lunch/ vroeg diner, dat was mogelijk en geen probleem. Het aantal bezoekers was op dat moment op een hand te tellen. Bij het bestellen van de tweede ronde tapas we hadden pas 2 kleine gerechten op om 1600 uur kregen we te horen dat de keuken dicht ging, omdat ze het niet aankonden en om zich voor de nieuwe gasten voor de avond te kunnen voorbereiden. Op dat moment zagen een groepje van 4 en twee stellen eten. Het kwam er op neer dat we maar ergens anders moesten gaan eten. Kennelijk zijn de op dat moment aanwezige middaggasten geen gasten. De gerechten waren eveneens afgeraffeld, wel okish, maar voor de prijs mag je echt meer verwachten. Wekelijks gaan we uit eten in Den Haag, maar dit hadden we niet eerder meegemaakt.
Echt top gegeten! Kom er zeker een keer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid