facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tanoor

Restaurant Tanoor
Adres: Haven 62 , Leiden 2312 ML, NL
Telefoonnummer: 06 41213573
Stad: Leiden
Route: Haven 62
Postcode: 2312 ML


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-00:00
Woensdag: 16:00-00:00
Donderdag: 16:00-00:00
Vrijdag: 16:00-01:00
Zaterdag: 16:00-01:00
Zondag: 16:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: tanoor restaurant in leiden, irakees restaurant leiden, tanoor leiden menukaart, tanoor leiden iens, arabisch restaurant leiden, libanees restaurant leiden, tanoor menu, iraans restaurant leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catootje Aan De Markt Catootje Aan De Markt 530 meter De verbouwing is prachtig uitgepakt, suler sfeervol. Fantastisch dat we hier zo goed ...
Tapas En Zo Tapas En Zo 858 meter
Tandir Tandir 985 meter Wij hebben hier werkelijk waar perfect gegeten, explosies van smaken dit smaakte heer...
Bree33 Bree33 1 km Wat een leuk restaurant. Heerlijk gegeten. De gerechten zijn ook een feestje op je b...
Restaurant Jacob Restaurant Jacob 1 km Mooie ambiance, knus, verdeelt over 3 ruimtes. Menukaart is niet uitgebreid maar wel ...
Recensies
Wij waren er op maandag: afgezien van één ander stel, geen gasten. Vriendelijke bediening en een normale wachttijd. Drie verschillende spiesen geprobeerd en die waren allemaal smakelijk. De porties zijn ook groot genoeg.
De eerste en laatste keer. Waarom? 1- Het duurt minimaal 20 min om een Tanoor Dish op tafel te zetten 2- Tanoor dish kost €45 en je krijgt salade, 2 kleine platte brood, 1 Kabab, 1 kip en de rest Elestisch vlees!! Van buiten grijs en van binnen rood. Zie de foto. 3- Klein Mezza van €21 is heel klein met een kleine platte brood. Je krijgt 6 soorten mezza elke ongeveer 50g. 4- Na een klacht over de vlees die Elestisch is, zegt de eigenaar: je bent de eerste die hierover klacht en de vlees ziet er goed uit. Hij wilde het niet vervangen en zei geef je vlees ik leg het terug op het vuur!?! 5- WC is op de eerste verdieping bereikbaar via trap. Geen lift of invalidentoilet aanwezig.
Een uitstekend restaurant met kwalitatief goede gerechten en een professioneel en vriendelijke bediening. Zeer tevreden met de Mix grill!
Warme sfeer en heerlijk eten. Echt een leuke plek. We hebben meerdere voorgerechten gedeeld in plaats van een hoofdgerecht en dat is wel een aanrader.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten bij Tanoor! Het brood is vers bereid uit de klei-oven en het vlees is heerlijk mals! Daarnaast is het personeel ook erg vriendelijk.
Eindelijk een keer gegeten hier. Mijn eerste kennismaking met Irakese keuken.. en het was ronduit geslaagd. Ook vegetarisch lukt het. Niet veel wijn om uit te kiezen maar wat er is, is goed. Prijsniveau is erg fijn trouwens, ik ga zeker terug.
Gezellig restaurant, vriendelijk en goed Nederlands sprekende bediening. Netjes, en het eten is heerlijk! Duidelijke menukaart. Het brood met de smeersels zijn top!! En de linzensoep is ook heel erg lekker.
Tanoor is echt een aanwinst voor Leiden. Het restaurant is fraai ingericht en de bediening is zeer vriendelijk. Wij hebben daar heerlijk gegeten. We werden door Tanoor verrast met een gekruide naan met drie verschillende dipjes. We bestelden een aubergine schotel en een tikka Lamsgerecht. Allebei waren voortreffelijk. De dessertkaart was wat minder. We hebben daarom buiten de deur een ijsje genomen.
Heerlijk gegeten, zeker een aanrader! Lekker eten en een gezellige locatie!
Als vleeseter kun je hier waarschijnlijk prima terecht, maar als vegetariërs zijn we hier ronduit afgezet. In plaats van een selectie van 5 voorgerechten kregen we er 2, waarvoor doodleuk dezelfde prijs werd gerekend. De serveerster was totaal ongevoelig voor feedback, gaf geen geste van begrip of een compensatie voor het geleden leed. Uiteindelijk hebben we bijna €70 betaald voor brood met smeersels en een paar gefrituurde hapjes. Totale afknapper!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid