facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Raedthuys

Restaurant 't Raedthuys

Info

't Raedthuys (anno 1863) van Hans den Engelsen & Karina van der Kolk.
Eten bij 't Raedthuys is werkelijk een culinair hoogtepunt.

Geschiedenis

Restaurant 't Raedthuys

't Raedthuys (anno 1863) van Hans den Engelsen & Karina van der Kolk.

Op een prachtige locatie in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem wordt historie gecombineerd met een moderne uitstraling.
Dit samenspel maakt de ambiance prettig en warm. 't Raedthuys is ook een plek waar culinaire creaties en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten.

Eten bij 't Raedthuys is werkelijk een culinair hoogtepunt.

In november 2013 heeft Hans den Engelsen een Michelin ster gekregen, die hij tot op de dag van vandaag heeft weten te behouden.



"kom en geniet!Op een prachtige locatie in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem is lunchen of dineren een culinair hoogtepunt.Dit kan in een mooie ambiance binnen of bij mooi weer op ons beschutte terras."
Adres: Rijksweg 51, 6921 AC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 31316268808
Stad: Duiven
Route: Rijksweg 51
Postcode: 6921 AC



op zoek naar gerelateerd: Raedthuys Duiven Social Deal, Raedthuys menukaart, Raedthuys Duiven menu, Raedthuys Duiven Groupon, Raedthuys Duiven recensies, Nieuw restaurant Duiven, Italiaans restaurant Duiven, Raedthuys Doetinchem
Recensies
Geweldig gegeten. Er werd ook zeer goed rekening gehouden met voedselallergieën gluten en soja. Bediening was goed, goede uitleg bij de gerechten. Topavond, zeker voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Verreweg het beste wat je in de regio kunt vinden en beter dan vele andere één ster restaurants. Zeer verfijnde smaken, mooie presentatie, goede bediening. Wij komen hier al jaren en het is altijd op een goed basisniveau. Goede wijnkaart met zeer betaalbare goede wijnen. Absolute aanrader!Eten: 5/5
Wij hebben gisteren een fantastische avond gehad in Restaurant 't Raedthuys. Welkome ontvangst gehad, mooi pand en ambiance. Aangenaam verrast door de chef, gastvrouw en de kundige en professionele staff. We hebben van mooie gerechtjes mogen genieten, prachtig in balans vergezeld van mooie, ongecompliceerde, bijpassende wijnen. Al met al een topavond, voor herhaling vatbaar en een ieder aan te raden !
Gisteren erg lekker gegeten en gedronken. Het personeel was erg vriendelijk en kundig.Eten: 5/5
Fantastisch gegeten! Genoten van een Chefs menu met unieke gerechten met uitgesproken smaken, gecombineerd met wijnen waar de geuren alleen al het geheel versterken tot een werkelijke smaaksensatie. Aan alle wensen van de tafelgasten is voldaan en welke dieetwens je ook had het was een feestje!Eten: 5/5
Een geweldige ervaring. Eerste keer in een restaurant met een Michelin ster gegeten. Is een culinaire belevenis.
Een belevenis, we hadden een 10 gangen DINNER gereserveerd maar een dinner je kan niet spreken. De " gangen" waren ter grootte van je pink..? En de ' ster' verfijning van de smaak was naar onze beleving gewoon te vlak. Apart was het wel, prima bediening met wel met gebrek aan inlevingsvermogen en humor. Niet voor herhaling vatbaar, te glamor en overpriced.
Prachtig tien gangen menu genoten. Technische hoogstandjes met smaak en vergezeld van goede bijpassende wijnen. Focus ligt naar mijn mening iets te veel op de techniek en presentatie, maar zou meer op smaakbeleving moeten worden gericht. Maar het is mij nog steeds vijf sterren waard.
Absoluut een fijn restaurant om goede gerechtjes te eten met vriendelijke bediening, maar naar mijn mening zijn er betere restaurants met één Michelin-ster. Positief: - Porties op maat, niet te groot; - Meestal genoeg creativiteit en smaakbeleving; - Amuses zijn een leuke afwisseling tussen speels, basic en een goed hapje; - Ook oogt het restaurant verzorgt en schoon; - Bediening weet van elkaar wat er gevraagd en gedaan is, dat ontspant; - Vis en coquille uitstekend bereidt. - Geweldig chocoladedessert. Alsof je chocolade met een heerlijk geurend bos eet; - Prachtige opmaak van de bordjes; -Niet te duur. Minder fijn: - Personeel wijst met hun wijsvinger naar je eten; - In een van de twee langoustines zat zand eerste gang. Het gerecht zelf met verschillende bereidingen van knollen en peulvruchten was te simpel lees overbekend en te weinig smaak; - Via de mail werd achteraf feedback gevraagd bovenstaande vermeld, maar reactie blijft uit; - Geen wijnen uit het arrangement om gevraagd, kon niet - Broodjes waren niks bijzonders als je de ambiance wegdenkt. Conclusie: Vier sterren, omdat 3,5 niet kan. Gunstige prijzen voor een fijn restaurant met meestal heerlijk eten, maar ook hier en daar voor makkelijke verbetering vatbaar.
Heerlijke gerechtjes, "dank u chef, u krijgt 3 sterren van mij", De beleving werd echter teniet gedaan door de ongekende HAUTAINE houding van het bedienend 2 dames personeel krijgen geen ster van ons. Denigrerend vroeg ze bij binnenkomst ons of wij " de menukaart bij de ingang wel hadden gezien": met andere woorden "kunt u zich ons wel veroorloven?" Ze kwam met de champagne wagen of wij wijn wilden, nee dank u want wij moeten nog eind rijden. Ze maakte alweer aanstalten om weg te gaan toen ik haar vroeg heeft u ook alcoholvrije wijn? Ja dat hebben wij. Ze bracht dat zonder uitleg van wat, waar, hoe of van welk wijnhuis het was. Er werd niet gevraagd of alles naar wens was bij betaling. Erg jammer voor de keuken die naar mijn mening misschien geen Michelin ster verdiende, maar de gerechtjes waren wel smakelijk. Voor het bedrag heb ik bij andere Michelin restaurants lekkerder gegeten en in restaurants zonder Michelin ster veel beter behandeld. Ik schaamde mij voor mijn zakelijke tafelgenoot. Mede door deze onprettige ambiance ging de zakelijke deal niet door. Geen aanrader tenzij eigenaar wat gaat doen aan de uitstraling en klantvriendelijkheid van het bedienend personeel. Body shaming kan echt niet, als dat het al was. Dat weet ik niet. Maar wij voelden ons niet welkom. Succes met de verbeteringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid