facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Kleijn Geluck

Restaurant 't Kleijn Geluck

Info

Mooie menu's
Heerlijke à la carte kaart
Ongedwongen sfeer met goede service
Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding
Heerlijk avondje uit!
Op zondag ook lunch



"Wij heten u graag van harte welkom in `t Kleijn Geluck. Met gepaste trots presenteren chef-kok Rick en gastvrouw Sanne u iedere maand een nieuwe menukaart incl. verrassende wijn-spijs combinaties!Samen met ons team zullen wij onze passie voor gastvrijheid met u delen, om zo een onvergetelijke avond uit te verzorgen.Restaurant ’t Kleijn Geluck is er voor zowel de vis- en vleesliefhebber, als de vegetariër. Iedereen die van verrassend en puur houdt kan bij ons genieten in een relaxte, gezellige sfeer.Wij verwelkomen u graag!Rick & SanneTeam Kleijn Geluck"
Adres: Raadhuisplein 20, 5691 AM Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0499-472702
Stad: Son
Route: Raadhuisplein 20
Postcode: 5691 AM


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Klein geluk, Lunchen Son, Novite Son, Restaurant De Zwaan Son menukaart, Spaans restaurant Son, Ontbijt Son, Novite Son menu, Italiaans restaurant Son en Breugel
Recensies
We kregen een fantastisch menu, wat ons betreft vergelijkbaar met Michelin ster niveau. Maar wel betaalbaar! Alle creaties zagen er fantastisch uit, bijna zonde om op te eten. We vonden dat de gastheer en -vrouw ons vriendelijk en ongedwongen bedienden.
Dit is echt een uniek restaurant waar we avondvullend hebben genoten van een fantastisch diner. Kleinschalig opgezet met een huiskamer gevoel en prima akoestiek. Sanne als gastvrouw en Rick als chef kok zijn heel vriendelijk en zorgen dat je niets te kort komt. Buiten het 5 gangen diner dat wij gekozen hadden, kregen we meerdere amuses. Allemaal met aandacht en detail gemaakt en geserveerd. Het zijn steeds kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt en die verfijnde smaken zijn een hele belevenis. Dit is echt vakwerk en daarbij werden prima wijnen geserveerd. Echt een aanrader en wij zullen hier zeker nog een keer terug komen.
Wat een bijzonder restaurant, Als je van lekker eten houd en iets bijzonders wil ervaren ga dan zeker een keer hier eten.
Heerlijk gegeten! Het personeel is super vriendelijk en nemen de tijd voor een klein praatje. De gerechten passen goed bij elkaar en zijn leuk opgemaakt. Je komt hier zeer zeker niks tekort. Hier ga ik zeer zeker nog een keer meer eten!
De amuses vonden we heerlijk en verassend. Hoofdgerecht en dessert was ook heerlijk. Echter vonden we het jammer dat er na het eerste warme gerecht wederom een koud visgerecht kwam. Dit was naar ons idee niet helemaal de juiste opbouw en mogelijk ook daardoor viel dit gerecht ons tegen. Ook was er geen keuze aan alcoholvrije wijn/cocktail. Uiteindelijk hebben ze wel een gezellig drankje gemaakt van Crodino wat de sfeer wel verhoogd. De bediening deed het overigens erg leuk en je voelde je hier gastvrij onthaald.
Enorm lekker gegeten en heel fijn gezeten dankzij de uitstekende service en rustige sfeer. Zeker de moeite waard voor een herhaling. Alle gerechten zagen er ook prachtig uit.
Heel leuk modern restaurant met ontzettend vriendelijk personeel / eigenaren... Moderne verzorgde gerechten.. Een aanrader!
Geweldig gegeten. Het aantal amuses is overweldigend en met onvoorstelbare nauwkeurigheid gemaakt. Super lekker. Bediening uitmuntend. Wijnadvies perfect en uitgebalanceerd. Een avondje genieten met creatief en met aandacht bereide gerechten
De zoveelste keer hier. Een regelrechte aanrader. Heerlijk gegeten. Gekozen voor 5 gangen maar met alle extra's wel 10. Was weer fantastisch.
We zijn hier bij toeval beland en hebben uiteindelijk niet eens gegeten omdat we niet de tijd hadden voor een meergangen menu. De starters waren echter al heerlijk en er staan veel verfijnde gerechten op de kaart.Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid