facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Karrewiel

Restaurant 't Karrewiel

Info

Restaurant ‘t Karrewiel is gevestigd in een geheel gerestaureerde, monumentale boerderij aan de Zuiddijk 2 te Hellevoetsluis.

Geschiedenis

Restaurant ‘t Karrewiel is gevestigd in een geheel gerestaureerde, monumentale boerderij aan de Zuiddijk 2 te Hellevoetsluis. Gunstig gelegen op loopafstand van Resort Cape Helius en de jachthaven en ligt aan de rand van Camping ’t Weergors. Dankzij het huiselijke aandoende, Oud Hollands boeren interieur en niet te vergeten een royale parkeervoorziening op eigen terrein is Restaurant ’t Karrewiel een garantie voor een sfeervol en comfortabel avondje uit.
Een bezoek aan het restauant begint natuurlijk in onze gezellige lounge hoek. Onder het genot van een aperitiefje kunt u een keuze maken uit onze heerlijke Oud Hollandse boeren gerechten, om zo te genieten van een diner dat wel eens uit Grootmoeders Tijd zou kunnen komen! Restaurant ’t Karrewiel staat voor persoonlijke service en gastvrijheid, daarnaast dragen wij er zorg voor sfeer en comfort betaalbaar te houden.

Adres: Zuiddijk 2, 3221 LJ Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181329000
Stad: Hellevoetsluis
Route: Zuiddijk 2
Postcode: 3221 LJ



op zoek naar gerelateerd: De Waag Hellevoetsluis, Restaurant Hellevoetsluis, Kerstdiner Hellevoetsluis, Restaurant Spijkenisse, Kerstdiner bestellen Hellevoetsluis, Afhaal Karrewiel, Grill restaurant Hellevoetsluis, Afhaal restaurant Hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe t hoeckie Eetcafe t hoeckie 2 km Lekker eten voor redelijke prijzen. Het is wel jammer dat ze bij 90% van de leveringe...
Recensies
Een restaurant op een camping....wordt eigenlijk beschouwd als eetschuur!!...De kaart is niet zeer uitgebreid , maar dat hoeft ook niet...Om onverwacht te gaan eten is een goede optie....maar voor het Lekkere eten....adviseer ik ergens anders...Vlees te lang gebakken en gegaard....dus droog...enz...Niet byzonder dus...Jammer.... Parkeren: Korte afstand lopen... Rolstoeltoegankelijkheid: Van parkeerplaats tot restaurant harde ondergrond...of stenen...
Zeer lekker gegeten grote portie kleine prijs enigste minpuntje zou kunnen zijn nogal rumoerig maar het ligt dan ook vast aan een camping zeker een aanrader
Gezellig restaurant, vriendelijke mensen en heerlijk gegeten. Wat wil je nog meer. Dus wij gaan hier vaker een lekker hapje eten!
Heel gezellig, leuke sfeer, vriendelijke medewerkers
Kaart op internet dient bijgewerkt te worden, dit werkt misleidend als je ter plekke komt en de prijzen liggen hoger, of ze hebben het gerecht niet eens. Verder: neem geen toetje, want voor € 7,50 krijg je 2 halve bolletjes ijs, toefje slagroom en een streepje advocaat op je bord......bij navraag haalde men de schouders op!! Verder redelijk eten.
Lekker gegeten en vriendelijk personeel
Gezellige ambiance,vriendelijk personeel ,eten is prima,dus top,zeker een aanrader.
De kaart ligt al op tafel als placemat. Dus je kan al gelijk beginnen met je lekker te maken met het eten. Het restaurant is sfeervol ingericht. Bediening is vriendelijk en correct. Bij navraag blijkt dat alles zelf wordt gemaakt. Ook de Griekse saus. Goede prijs kwaliteit. Verwacht geen culinair maaltijd maar een eerlijke maaltijd. Wij hadden vier hoofdgerechten en die waren allemaal prima. Lekkere nagerechten. Dus de moeite waard voor een camping restaurant. Er waren ondanks deze Corona tijd ook veel eters van buiten de camping.
We hebben heerlijk gegeten, fijne locatie als je met kinderen gaat eten. Alleen beetje koud binnen. Maar we gaan zeker nog een keer terug als het wat beter weer wordt.
Erg lekker gegeten. Kipspies en varkensschnitzel rijkelijk aangevuld met saus, salade en friet/gebakken aardappelen. Prijs/kwaliteit/hoeveelheid is helemaal goed voor het eten. Dame Blanche is wel erg mager voor de prijs. Was erg rustig op een woensdag avond, bediend door een vrolijke, aardige jonge dame.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid