facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Fort

Restaurant 't Fort

Info

Restaurant 't Fort

Geschiedenis

Restaurant ‘t Fort is sinds mei 2005 gehuisvest in het historische Fort bij Vijfhuizen. Het fort is eigendom van de Stichting Kunstfort en herbergt naast tentoonstellingsruimtes ook ateliers voor kunstenaars.

Het fort maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Een oude verdedigingslinie gebouwd aan het einde van de 19e eeuw rondom de hoofdstad, dat door het bijzondere karakter is uitgeroepen tot Unesco-monument. Ook het forteiland is een bezoek waard en met het zomerse achterterras uitermate plezierig om te verblijven onder het genot van een drankje.

Uiteraard zijn we belangstellend naar uw reacties op ons restaurant. Voor suggesties en vragen staan we altijd open. Stuur ons een berichtje als u iets kwijt wilt ( [email protected] ) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots.

Adres: Fortwachter 3, 2141 EE Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-5589010
Stad: Vijfhuizen
Route: Fortwachter 3
Postcode: 2141 EE


Recensies
EEN STUKJE GESCHIEDENIS Binnen de verweerde muren van de bunkers van het restaurant Fort bij Vijfhuizen word je verrast met de authentieke uitstraling van dit verdedigingswerk. Fort bij Vijfhuizen was ter verdediging van de ringvaart en dijk van de Haarlemmermeerpolder. Op de menukaart van het restaurant ‘T Fort staan heerlijke lunchgerechten zonder te veel tierelantijnen. Ik koos voor de klassieke clubsandwich met kip, bacon, sla en ei met groente chips erbij. De clubsandwich was rijk belegd. Het sausje van avocado “ guacamole” in plaats van mayonaise dat maakte de clubsandwich net anders, buitengewoon lekker! De gastvrouwen waren zeer aardig en hulpvaardig. We kregen een verhaal over ‘T Fort, het was een voor ons onbekend stukje geschiedenis dus we hebben wat kennis opgedaan. Het restaurant is omgetoverd tot een unieke plek voor fine dining en gastronomisch genieten. Ik raad ‘T Fort zeker aan. #deproefblogger Vegetarische menuopties: 100% Vegetarisch gerechten Parkeren: Parkeren is gratis op het parkeerterrein gelegen achter de Genieloods. Rolstoeltoegankelijkheid: Restaurant 't Fort is toegankelijk voor minder validen. Speciale dieetwensen: Zij houden uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen. Geef dit aan bij de bediening.
Vanmiddag bij 't Fort geluncht. Dit restaurant ligt in Vijfhuizen in een deel van de Stelling van Amsterdam. Aparte, doch zeer goed ingerichte locatie. Onze gastvrouw, bleek achteraf de eigenaresse te zijn, was zeer vriendelijk en gastvrij. Mijn vrouw had een zgn. snelle lunch meergranen brood met zalm en ik Turks brood met hete kip. Beide gerechten waren mooi van opmaak, goed belegd en heerlijk van smaak. De gastvrouw nam de tijd om mijn vraag hoe de hete kip aan zijn aparte smaak kwam te beantwoorden. Hij wordt bereid met madam Jeannette i.p.v. met chilisaus o.i.d. Wij hebben genoten van de lunch. Thee, koffie en verse jus ook helemaal prima. Het is een aanrader vonden wij en komen zeker terug.
Als Fotograaf aanwezig bij een bruiloft. Ik kom op veel locaties. Super fijne bediening, gastvrij en er werd overal aan gedacht. Niet te vergeten: ook super lekker!
Op advies van collega bij 't Fort gegeten. Het restaurant zit in een gedeelte? van het fort, een onderdeel van de stelling van Amsterdam. De ruimte is heel mooi, lekker ruim opgezet. Het bestaat uit meerdere aan elkaar gekoppelde ruimtes. Personeel was erg vriendelijk en kwamen kundig over. Kaart is niet uitgebreid, maar compleet. Lastig een keuze te maken. Eten was van goede kwaliteit en voldoende. De moeite van het bezoeken waard.
Zo lang het nog kan, ga daar heerlijk lunchen. Eten is fantastisch en zeer vriendelijke personeel.Eten: 5/5
Behalve een leuke locatie om te goed te eten ook een zeer goede locatie voor feesten en partijen. Vegetarische menuopties: Er zijn goede afspraken over vegetarische opties. Kindvriendelijkheid: Grote locatie met leuke ontdekplekken. Parkeren: Ruime parkeerplaats op 50 meter afstand Speciale dieetwensen: Tijdens de Wine & Dine kon iedereen ruim iets vinden van zijn gading. Ruim voldoende en van prima kwaliteit en rondgebracht door vriendelijk en attent personeel. Ook de rondleiding door de vrijwilligers is een aanrader.
Super !! In 1 woord. Echt leuke plek voor een restaurant, bedienend personeel is fantastisch en uiterst vriendelijk. Alles loopt als een gesmeerde machine. Wij komen zeker terug want als alles wat op het menu staat zo geweldig is willen we het eigenlijk allemaal wel uitproberen. Een pareltje in de meer.. Van harte aanbevolen.
Prachtige inrichting, gezellig en smaakvol, op een bijzondere locatie. Super lekker gegeten, uitstekende kwaliteit en duidelijk met passie klaargemaakt. Menu heeft prima variatie. Warme en vlotte bediening - zeker aan te raden!
Mooie locatie, heerlijk eten en top bediening. Alleen de akoestiek binnen kan verbeterd, zodat je elkaar beter kunt verstaan.
Echt heerlijk gegeten, verrassende hapjes. Hele fijne bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid