facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Su

Restaurant Su

Info

Wij heten u van harte welkom in ons vernieuwde restaurant!

Geschiedenis

Wie lekker wil eten en drinken, kan prima uit de voeten bij Oriental Tastiest aan de Stationsweg in Hilversum. Voor 25 euro kan er onbeperkt gegeten worden. Wok, teppanyaki en/of warm buffet, het maakt niet uit. De niet-alcoholische drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, evenals drie glazen bier of wijn per persoon. Vanaf glas vier kosten de alcoholische drankjes 1 euro per stuk. 'Onze gasten kunnen bij ons luxe eten. We kopen dagelijks vers in. Het warm buffet bestaat bijvoorbeeld uit twaalf gerechten. Voor de wok is er keuze uit acht soorten saus van neutraal tot (zeer)pittig). Voor de teppanyaki wordt gewerkt met Japanse sojasaus en knoflook', verteld eigenaar Su. Het restaurant is goed bereikbaar en er is genoeg mogelijkheid tot parkeren op het marktterein.

Vanaf Maart 2013 zal het restaurant geen Oriental tastiest meer heten maar Su. De oude apotheek naast het restaurant is over genomen door de eigenaar en word verbouwd voor de uitbreiding van het restaurant. Het restaurant wordt hierdoor 2x zo groot en zal ruimte bieden voor een Loungeroom en bar! Bij de heropening in maart van het wokrestaurant zal de burgermeester van Hilversum aanwezig zijn om om als eerste de specialiteiten van het restaurant te proeven.

Dus mocht u met uw familie, vrienden, kennissen, collega's, buren enz. enz. een avond gezellig, lekker en voor een goede prijs willen eten? Kom dan naar Su.

Voor informatie/reserveringen: telefoon 035-6248123.



"All you can eat and drink Aziatisch buffet met kinderhoek"
Adres: Stationsstraat 36, 1211 EP Hilversum
Telefoonnummer: 035-6248123
Stad: Hilversum
Route: Stationsstraat 36
Postcode: 1211 EP



op zoek naar gerelateerd: Su Hilversum prijzen, Menukaart Restaurant Su, Hilversum, Su, Hilversum review, Wok Hilversum, All you can eat Hilversum, Restaurant Hilversum, Sushi Hilversum, All you can eat tapas Hilversum
Recensies
Su is echt verbeterd uit de Covid periode gekomen. Het restaurant had voorheen een beetje bij elkaar gezocht verouderd meubilair. Nu is er echt een duidelijke keuze gemaakt en onderdelen qua kleur en stijl prima op elkaar aangesloten. Nog steeds veel ronde tafels wat tafelen gewoon gezelliger maakt. Eten is redelijk zelfde gebleven maar maakt overal een beter indruk. Sushi's zeker. Die worden nu met veel meer zorg gemaakt en gepresenteerd. Concept en de prijs zijn ook goed te doen. Komen wij zeker nog vaker.
Top eten en top service! Desondanks de corona maatregelen hebben ze het hier echt top opgelost door middel van rondes waar ze je bedienen! En je word echt bedient door het top personeel wat je altijd al gewend bent : Het eten is net zo lekker als altijd en blijf het ook iedereen aanraden! Daarom deze 5 sterren :
Top zaak. Heerlijk eten vriendelijk personeel. Zeker gaan eten als je in Hilversum bent.
Fijn kindvriendelijk restaurant met een ballenbak. Het eten van de grill is heerlijk. De sushi is afhankelijk van welke kok er is wisselend lekker. 2 maanden geleden heerlijk, vandaag veel teveel azijn in de sushirijst. Het wordt helaas wel steeds duurder. Sinds corona bijna 10 euro duurder per persoon. Vriendelijk personeel.
Goed eten. Kwaliteit van een "all you can eat" is zeer goed. Het restaurant op zich is heel goed en niet overvol geladen met tafels, hieraan is gedacht om geen "vreetschuur" van te maken. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook is er gedacht aan de kinderen zodat zij niet overal tussen rennen heeft de eigenaar een leuke speelhoek met ballenbak gemaakt en apart van de eetzaal. Zeker voor herhaling vatbaar.
Overheerlijk eten, uitgebreid buffet maakt dat er voor iedereen wel wat wils is, heel kindvriendelijk, in een woord: perfect voor een diner met je kieskeurige oma, irritant neefje, partner of wie dan ook. Vrouw bij de toetjes is echt een heldin, zorgt ervoor dat kinderen niet met hun handjes in de chocolade fontein gaan en dat soort zooi. Goede prijs kwaliteit-verhouding. En lekkerste sushi in Hilversum tot nu toe. Vegetarische menuopties: Je kunt zelf kiezen wat je eet. Inc. drinken behalve alcohol, betaal je vgm wat extra's voor Kindvriendelijkheid: Ballenbak en kinderen kunnen zelf ijs scheppen en etc. Speciale dieetwensen: Je kunt dus zelf kiezen wat je eet.
Gisteren avond met familie wezen eten bij restaurant SU. Helaas geen leuke ervaring mee gehad. We hadden van te voren duidelijk gevraagd en gecommuniceerd. Of er een hondje mee mocht, dat was geen probleem. En is ons tot 3 x toe bevestigd, zelfs de dag van te voren nog fysiek in de zaak nagevraagd. De ontvangst was vriendelijk, en we werden naar onze tafel geleid. Eenmaal daar hadden we een vervelende confrontatie met de gastvrouw. Ik zet gast bewust tussen haakjes, want gasvrij was ze niet. Of we de hond maar even konden verstoppen, want andere mensen mochten hem niet zien. Wij legden vriendelijk uit dat we toestemming hadden gevraagd , en gekregen. Dit was tegen dovemans oren gericht. Uiteindelijk liep mevrouw boos weg, we hebben haar de hele avond niet meer gezien. Behalve bij het weggaan, als blikken konden doden.... Mevrouw had ook nog ruzie gezocht met een andere tafel oorzaak onbekend Het hondje heeft zich trouwens keurig gedragen, je hoorde of zag hem niet. Als honden ergens niet welkom zijn is dat geen probleem, maar als je het dan van te voren het netjes vraagt. En ter plaatse zo word behandeld, houd het voor mij op. Voor ons geen SU meer
Goed all you can eat restaurant met een wok en grillplaat. Beste is dat de gerechten van de gril netjes aan tafel worden gebracht op een mooi opgemaakt bord. De wok en de gril smaken goed, andere gerechten hebben we niet geproeft omdat de wok en de gril erg lekker was.
Super leuk met kinderen. Er is ook een ballenbak. Erg veel keuze qua eten! Wij waren er vroeg. Later werd het wel erg druk.Eten: 5/5
Gewoon een goed restaurant zag er netjes uit eten was goed bedankt voor de geweldige service groetjes stefan winkelmolen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid