facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant StrAnders vis & meer

Restaurant StrAnders vis & meer

Info

Het leukste visrestaurant van Ameland waar u kunt genieten van het goede leven, lekkere wijnen en ….vis!

www.restaurantstranders.nl
0519 543029

Geschiedenis

Tussen dorp en strand, omringd door Amelander natuur ligt het unieke: Restaurant StrAnders vis & meer, waar u gastvrij ontvangen wordt en kunt genieten van het goede leven, lekkere wijnen en ….vis! Op ons grote terras geleden op het zuid – westen is het heerlijk vertoeven. De lekkerste plek voor een gezellig zomeravonddiner!



Op onze menukaart: van fish & chips tot prachtige zeetongen, mosselen en garnalen. Ook serveren we vegetarische gerechten, salades en kwaliteitsvlees. We werken met dagverse producten en ingrediënten van het seizoen. Bovendien komen er een keur aan eilander producten aan bod; Amelander Hereford koe, lammeren, boerenkaas en mosterd. We zijn lid van het Amelands Produkt.



"Kijk voor de actuele openingstijden op onze eigen website! Niet op googleGoed eten bij het enige visrestaurant van Ameland!Uitwaaien op Ameland, slenteren door de straatjes van pittoreske dorpjes. Klinkt heerlijk, toch? Vanaf de boot fiets je in nog geen 10 minuten naar Buren. Een van de vier dorpjes op Ameland. Buren is omgeven door prachtige natuur, rust en ruimte. Fiets je richting het strand? Daar vind je ons restaurant."
Adres: Strandweg 71, 9164 KA Buren, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519543029
ln.srednartstnaruatser@ofni
Stad: Buren
Route: Strandweg 71
Postcode: 9164 KA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: stranders ameland menukaart, zee van tijd ameland, restaurant ameland, restaurant buren ameland, neighbours ameland, heksenketel ameland, sjoerd ameland, strandhuys buren
Recensies
Vakkundig personeel die goed meedenkt en meekijkt zonder dat je er om vraagt. Extra water verwisselen voor je handen schoon te maken bijv. Echt een pluspunt. De sea food platter was fantastisch, beetje veel maar erg lekker. En.. Veelal mag je dit elders alleen voor 2 personen bestellen maar met een kleine toeslag hier ook voor één. Super dat dit kan. De oesters waren heerlijk. En als toetje koffie, borreltje en er wat lekkers bij. Echt een aanrader. Qua sfeer, vond ik het leuk ingericht maar niet heel spannend. Met andere woorden.. De prijs, kwaliteit was top maar had zodoende iets meer van de inrichting verwacht.
Heerlijk gegeten bij restaurant Stranders op Ameland. We zaten op de waranda en daar was het, met de heaters aan, prima zitten. Het eten was goed. De bediening is vriendelijk. Aanrader.
Uitstekend eten en genieten. Iedere keer en goede keuze.Eten: 5/5
Tot twee keer toe fantastisch lekker gegeten. Het personeel is echt goed op elkaar ingespeeld en heeft merkbaar plezier in het vak. Qua eten was het enorm goed bevallen, zie foto's. Qua prijs vond ik het zeer netjes. Beleving in alle opzichten goed. Ook aan de kids is gedacht grote speeltuin naast het terras. Kindvriendelijkheid: Speeltuin en kleurplaten.
Heel mooi restaurant om hele lekkere vis te eten. Aardige bediening, goed gemutst, gezellige ambiance. Een aanrader: neem ook eens een Nobeltje of een Heksengoud. Echt heerlijk. Moet je gedaan hebben in je vakantie op Ameland.Eten: 5/5
Eten was prima, niets bijzonders. Beetje kleine kaart. Personeel kwam ongeïnteresseerd over. Iedere klant wordt gevraagd of men er ook water bij wil. Meestal wordt hier bevestigend op geantwoord. Let wel, je krijgt dan een half liter flesje Chaudfontaine voor €5,85!. Lekker verdien modelletje..
Echt verrukkelijke visgerechten, goede service en vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Voor de tweede wezen eten en het was zelfs nog beter dan vorige keer! Weer heerlijke gerechten, goeie sfeer en geweldige service. Absoluut Voor herhaling vatbaar! Eten: 5/5
Leuke plek met lekker eten en leuke speeltuin voor kinderen. Wij gingen door een zeer goede ervaring diezelfde week nog voor een tweede keer. Helaas was het toen wat minder, vandaar maar drie sterren. De scheermessen waren aan de koude kant en door miscommunicatie bij de bediening kreeg ik niet het gerecht zoals verwacht. Helaas werd dit na aangeven niet echt gecompenseerd; een koffietje/theetje van het huis was wel op zijn plaats geweest. Jammer, want de plek en het menu zijn zeker een aanrader! Kindvriendelijkheid: Leuke speeltuin
Redelijk gegeten. Kwaliteit was goed. Wat ons opviel waren de kleine porties en relatief hoge prijzen. Men geeft aan dat ze om verspilling te voorkomen de bijgerechten als supplement aanbieden. Dit leek ons meer een verkapte prijsstijging. Een ober was echt te amicaal. Toen we hem hierop aanspraken wist hij niet waar het over ging, bedankte voor de tip maar een excuus was ook zeker op zn plaats geweest,…deze bleef uit. Andere ober zeer behulpzaam en meedenkend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid