facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant STEAK and more

Restaurant STEAK and more

Info

Heerlijk dineren aan de haven van Hoorn in een prachtig monumentaal pand.

Geschiedenis

In een van de mooiste panden van Hoorn genieten van heerlijke gerechten, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de haven.

Adres: Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn
Telefoonnummer: 0229508488
Stad: Hoorn
Route: Nieuwendam 1
Postcode: 1621 AP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant haven Hoorn, Wat kost biefstuk in een restaurant, Biefstuk menukaart, Bontekoe Hoorn, Steak Hoorn, Steak restaurant Zwolle, Steak restaurant Utrecht, Meat For More Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoornse Haven Hoornse Haven 83 meter
Hoorn Grashaven Hoorn Grashaven 365 meter
Gemeente Hoorn Gemeente Hoorn 2 km Dit is het officiële Facebook account van de gemeente Hoorn. Met nieuws vanuit de gem...
Recensies
Als onderdeel van de wandeling door Hoorn, de 2e gang gedaan bij Steak en More. Ook hier weer vriendelijke ontvangst en na even wachten onze gang met stoofvlees gegeten. Ook dit restaurant staat nu op ons lijstje om een keer echt te gaan eten. Zeker omdat dit gerecht al erg smaakvol was.
Droge diepvries spareribs!! Geen 500 gram zoals beloofd maar 2 magere stukjes sparerib a 200/300 gram. Ook de marinade waarmee ze adverteren ontbrak. Ze waren droog en smakeloos. Dat wij hier over hebben terug gebeld zijn wij 2x onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon!!
Prima eten vriendelijk personeel. En een mooi restaurant van binnen. Lekker sfeervol
Niet doen, kip was niet gaar. Geen personeel om te bedienen. Je betaalt het volle pond voor een rauwe kip hier!
Mega goed eten voor een zachte prijs, restaurant is ook mooi aan gekleed en bevindt zich op een mooie locatie in Hoorn. Werden vriendelijk ontvangen door het personeel en goed geholpen. Zoek je een goed restaurant voor een betaalbare prijs is dit zeker het overwegen waard.
Normaal gesproken best wel duur voor wat je krijgt, maar met een paar kaarten via WF Deals was het wel acceptabel. Wel prima gegeten en de Rib Eye en carpaccio waren goed te eten. De keuken is open en zag er tijdens ons bezoek prima uit. Met 2 man in de keuken en 1 serveerster vond ik het ook niet eens zo lang duren allemaal. Parkeren is wel hopeloos en bijna alleen maar voor vergunninghouders.
Gezellig restaurant, sfeervol, mooie plek aan de haven. Zeer prijzig en dat zie je niet terug op je bord of in de service. Zeer lang op eten moeten wachten. Tussen de voegen van de tafels mag wel eens een stofzuiger gehaald worden zit vol met vuil. Eten mixed grillspies was droog. Voor een schoteltje friet naast je eten zetten ze nog 3 euro op de rekening iets wat normaal toch bij de maaltijd hoort. Ook hebben ze niet de vraag gesteld of we dat als extra's willen nee, gewoon "wilt u daar frietjes of opbakaardappels bij.
Het was weer heerlijk en dat op een andere de mooiste plekjes van Hoorn.
Sfeervol restaurant. Vriendelijke bediening!! Lekkere gerechten!!
wij dachten lekker even een steak te eten, De service was goed naast het lange wachten het eten was opzich wel lekker medium rare besteld en dan super rare krijgen, we hadden een leuke avond met de vrienden. De volgende dag was helaas niet zo heel fijn, Opstaan ging goed, n beetje buikpijn maar dat kan iedereen overkomen. Tot dat je de schoenen aan doet en voorover bukt.... Het gevoel dat ik een steak een 2e keer kon eten... Ik moest bijna zo hard over m'n nek, en dan moet je nog naar je werk toe, nou hiep hiep hoera dat ging dus met 6 brokken steen in de maag he. TL;DR het was leuk voor een keer, maar ik ben niet boos maar gewoon teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid