facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Smaeckvol

Restaurant Smaeckvol

Info

Restaurant Smaeckvol; een karakteristieke boerderij midden in de landerijen waar u kunt genieten van vele smaken van streekproducten.

Geschiedenis

U KUNT TOT 20:30 UUR BIJ ONS RESERVEREN WAARNA ONZE KOKS LEKKER VOOR U AAN DE SLAG GAAN.

Bij Restaurant Smaeckvol zijn we er vol van …Vol van smaeck natuurlijk!!
Maar ook vol van Brabantse gastvrijheid, vol van de prachtige omgeving en onze authentieke hoeve. In ons restaurant aan de Vessemse Driehuizen wordt gemoedelijke Brabantse sfeer moeiteloos gecombineerd met een frisse kijk op koken. Eerlijke en herkenbare ingrediënten, veelal afkomstig van omliggende boerderijen. Toegankelijk en op een verrassende wijze bereid met respect voor grootmoeders keuken.

Adres: Driehuizen 3, 5512 NA Vessem
Telefoonnummer: 0497-592 072
Stad: Vessem
Route: Driehuizen 3
Postcode: 5512 NA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Vessem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smaeckvol Smaeckvol 11 meter Mooi restaurant. Goede bediening. Lekker gegeten
De lekkerste spareribs van Brabant De lekkerste spareribs van Brabant 12 meter De lekkerste spareribs van Brabant eet je bij restaurant Smaeckvol in Vessem
De Gouden Leeuw Vessem De Gouden Leeuw Vessem 857 meter Geweldige kamers. Heel groot. Bij de onderste kamers ook nog een terras. Ontbijt tege...
Cafetaria de Smickel Vessem Cafetaria de Smickel Vessem 943 meter Meer dan royale porties! Goed gebakken frites en vriendelijk personeel.
Zoet&Goed Zoet&Goed 1 km Erica van den Boogaard Atelier Zoet&Goed Voor persoonlijke handgemaakte kadootjes
Recensies
Zoals altijd weer heerlijk gegeten in dit mooie en gemoedelijke restaurant. De spareribs waren fantastisch en ook het chocoladefeest was heerlijk.
Lekkerste spareribs? Die lag dan niet op mijn bord. De marinade was goed. Het vlees wel gaar maar wat droog en niet lekker. Het zag er wel heel lekker uit.
Mooi restaurant. Goede bediening. Lekker gegeten
Bedankt voor de geweldige ervaring. Niet alleen in het restaurant hebben jullie alle aandacht voor de klant super systeem met lampen op tafel, maar meedenken en waarschuwen dat we een stuk door het donker moesten zegt alles; de klant staat bij jullie op één! Oh ja, de drankjes en het eten waren ook nog eens heerlijk. Topavond gehad!
Ja, Smaeckvol ... grote 'schuur' en eten; ten eerste ... De claim om de lekkerste spareribs. Die beoordelingen blijft subjectief. Laat me zeggen dat het echt lekkere ribs zijn, zonder dat de marinade alle smaak bepaalt. Gewoon een dikke dikke 8. Als je Spareribs zoekt die van het vet van het bot vallen en 8 weken geweekt zijn in zoete marinade? Zijn deze niet voor jou. Ten tweede .... Bediening is goed en het lampjes systeem voor de bediening lampje omdraaien en wordt rood is te gek! Binnen 15 seconden iemand aan tafel . Zou elk restaurant moeten hebben
Lang geleden dat ik zo slecht en smakeloos gegeten heb in een restaurant. De groenten was snoghaar. Garnalen dreven in een vette mier zoete saus. Het hoofdgerecht waren 2 diepvries loempias op een bedje van vette ook sitgare groenten. De kok zou zich moeten schamen om zo iets smerigs uur te serveren!
Leuk restaurant op mooie locatie. Op tafel staat een lampje wat rood wordt als je het omdraait, de bediening komt dan direct. Erg leuk. Toch 3 sterren omdat ik het eten tegen vond vallen. De tartaar van falafel was saai. De falafel was een hoopje kruimels ipv een mooie samenhangende tartaar op smaak. De biefstuk was van slechte kwaliteit. Veel pezen, dat verwacht je niet van een goede biefstuk.
Al vaker hier geweest met kerst, er zit altijd wel iets tussen op het kerstmenu wat we met een grotere groep lekker vinden. Geweldig hoe jullie omgaan met allergieën. Alles in overleg zodat ook diegene met allergieën goed kan eten. Top!
Geweldig, gezellig, lekker eten fijne bediening. Gemoedelijke sfeer
Heerlijk gegeten. Gerechten met zorg bereid en echt " Smaekvol" Goede, vriendelijke, meedenkende bediening. Verzoekjes net buiten het normale menu om waren geen enkel probleem. Leuke plek en " warme " ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid