facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Sluiszicht

Restaurant Sluiszicht

Info

Restaurant Sluiszicht

Geschiedenis

Gelegen aan het water, met een prachtig zicht op de brug en verderop de sluis.
Geniet van het uitzicht buiten, de sfeer binnen en de eigentijdse, eerlijke
gerechten. Bij Sluiszicht wordt gekookt met eerlijke, verse producten, met een echt
Fries accent. Wij maken gebruik van streek producten die u kunt zien en proeven
in onze gerechten. U bent bij ons van harte welkom voor een kopje koffie of thee,
overheerlijke lunch gerechten of laat u mee slepen tijdens het diner door onze
heerlijke Frans/Nederlandse keuken met een fries tintje. Heeft u iets te vieren dan
bent u bij ons ook aan het juiste adres, wij verzorgen catering i.s.m. JHN Catering,
van kleine tot grote partijen, uw wens is onze zorg.
Tot ziens in restaurant Sluiszicht, Workum

Adres: Sud 119, 8711 CT Workum
Telefoonnummer: 0515541736
moc.thcizsiuls@ofni
Stad: Workum
Route: Sud 119
Postcode: 8711 CT



op zoek naar gerelateerd: restaurant sluiszicht workum, sluiszicht maasbracht menu, restaurant "sluiszicht", tipstraat, maasbracht, nieuw restaurant maasbracht, restaurant sluiszicht blokzijl, kolentip, restaurant maasbracht, restaurant workum
Recensies
Wauw! Wat een pareltje van Friesland! Alles was gewoon perfect! Het eten warm broodje tonijn met mozarella en tomaat was heerlijk! De toiletten superschoon en vol sfeer, en buiten zitten in het zonnetje bij de brug was een genot. De mevrouw die ons hielp was zeer vriendelijk en ook snel qua bediening. Echt een aanrader deze plek!
Sfeervol restaurant met terras op een gezellige en levendige lokatie aan het water, vlak bij een brug. Langs varende boten! Heerlijk gegeten!!! Vriendelijke mensen zorgen voor een ongedwongen sfeer...!
Oog voor detail. Dat is het eerste wat in mijn gedachten komt, wanneer we volop aan het genieten zijn van onze maaltijd bij Restaurant Sluiszicht. Dit fijne restaurant ligt op een top plek in het charmante dorp Workum. Een top plek, omdat het terras, waar genoeg zon- én schaduwplekken aanwezig zijn, uitkijkt op de burg. Deze burg gaat telkens open voor allerlei bootjes, dus genoeg te aanschouwen. De kaart is overzichtelijk en ook hier is oog voor detail. Ze gebruiken in veel van hun gerechten regionale en verse producten en hun sausjes worden zelf gemaakt ipv uit een fles. Het witbier wordt op tafel gezet met de merknaam naar de drinker, de borden zijn voorverwarmd en bij elk gerecht wordt keurig een uitleg gegeven. Drankjes staan binnen een minuut op tafel, maar tussen de gangen wordt je niet opgejaagd. Het gevoel dat er voor je gezorgd wordt; dat kreeg ik. Verzorgend en met oog voor detail. Restaurant Sluiszicht, het was mij een waar genoegen!
Heerlijk gegeten hier. Zeer vriendelijke personeel. Aanrader!
Wij hebben hier heerlijk gegeten wij vonden het brood erg lekker en van de voorbij komende boten genoten. Verderop heb je een plein, maar hier heb je het uitzicht.
Mooie locatie en erg lekker gegeten. Gerechten met eigen gebakken brood.
Ook in Corona tijd n gezellig restaurant. Mooi terras aan t water. Prijs en menu is niet afwijkend van andere restaurants die ik deze week in Friesland bezocht heb. Gemiddelde prijs van t hoofdgerecht ca.20,00. Het menu o.a. kipsaté, bigburger, entrecote etc. met als uitzondering de curry. De smaak van dit gerecht was goed maar te weinig gebonden en te weinig rijst. Al met al n redelijk, iets te duur maar gezellig restaurant met vooral jonge goed functionerende bediening.
Mooi terras heerlijk om te zitten en drankjes waren ook goed. Naleven corona regels zoals het uit komt. Wij moesten wachten totdat tafel afgeruimd en schoon gemaakt was voordat we mochten gaan zitten. Vervolgens diverse tafels gezien dit niet ingeschreven waren, werd ook niet naar gevraagd, en pas opgeruimd als de nieuwen al zitten. Misschien lag het aan het feit dat dit duitsers waren waar voor ten minste één van de bediening de taal niet machtig was. Jammer dit verziekt een goede ervaring.
Begon goed. Lekker weer, mooie plaats, lekker brood met boter en tapenade. Hoofdgerecht, entrecote en lambduo, beide waren rauw. Terug gestuurd en wederom nog steeds rauw. Alleen zijkant dicht geschroeid. 2de keer terug gestuurd, zijkant nog verder dicht geschroeid, maar binnenin nog steeds rauw. Gauw betaald, geen excuses gehad, en naar de snackbar. Jammer. Geen aanrader.
Het voorgerecht schepte grote verwachtingen. Proeverij van soepjes was heerlijke. Het hoofdgerecht viel echter tegen. Er waren ons super lekkere spareribs aanbevolen door een kennis, maar eerlijk gezegd vond ik ze niets bijzonders. Aardappelen waren niet gaar en verdere garnituur droog en smakeloos. Echt jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid