facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Shanthy

Restaurant Shanthy

Info

Hartelijk welkom bij restaurant Shanthy!

Geschiedenis

Shanthy is het enige restaurant in Hilversum waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van de rijkdom van zowel de indiase als de Ceylonese keuken.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Het aanbod in ons restaurant is zo gevarieerd dat ieder iets van zijn gading zal kunnen vinden. De liefhebber van de pittige keuken zal wellicht kiezen voor één van onze heerlijke Zuid-Indiase of Ceylonese curry's. Maar ook voor wie het iets minder kruidig wil of zacht en romig, bieden wij de keus uit een breed scala van vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Al onze gerechten zijn op ambachtelijke wijze bereid met dagverse eersteklas ingrediënten op traditionele wijze. Een bijzonder voorbeeld hiervan vorm de tandoori, een op houtskool gestookte klei-oven die reeds in het zestiende eeuwse India werd gebruikt voor het bereiden van brood (de zogenaamde "nan"), vlees, vis en gevogelte. Vandaag de dag kan in restaurant Shanthy nog volop genoten worden van deze gerechten uit een oeroude rijke traditie.

Uiteraard willen wij u graag van dienst zijn als u advies wenst bij het samenstellen van uw menu.

Uw gastvrouw en gastheer,

Sitra en Radja



"Het enige restaurant waar u kunt genieten van de rijkdom van zowel de Indiase als de Ceylonese keuken."
Adres: Havenstraat 36, 1211 KM Hilversum
Telefoonnummer: 035-6219660
Stad: Hilversum
Route: Havenstraat 36
Postcode: 1211 KM


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: beste indiaas restaurant, hilversum, Ganesha hilversum, Restaurant Vaartweg Hilversum, Indiaas Restaurant Bussum, Surya Hilversum, India Poort Hilversum, Indonesisch Restaurant Hilversum, Gasthuisstraat 1 Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant India Poort Restaurant India Poort 91 meter Hier kan je echt heerlijk Indiaas eten! Klein, netjes en knus. De service was ook top...
Surya Surya 434 meter In een intieme, rustgevende sfeer hebben we heerlijk gegeten. Diverse gerechten beste...
SURYA Restaurant, Hilversum and Amsterdam, The Netherlands SURYA Restaurant, Hilversum and Amsterdam, T... 452 meter Aangename kennismaking met Surya te Hilversum. Na een drukke dag werken even bellen, ...
Recensies
Wat kun je hier overheerlijk eten. Dit moet je echt een keer gegeten hebben. De gerechten gaan van niet pittig tot heel erg pittig. Voor iedereen is er wel een heerlijk voor-, hoofd- of nagerecht. Het Naan brood is ook zeker aan te raden. Heerlijk om in de overgebleven saus te dopen. Het restaurant is niet groot maar heeft een zeer sjieke uitstraling. Als je hier wilt eten dan is vantevoren bespreken wel raadzaam. De dames in de bediening zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is een mooi familiebedrijf. Echt een aanrader. Nu 2 maanden later hebben wij er weer gegeten en het was weer overheerlijk.
Vriendelijke, behulpzame mensen die bedienen met een glimlach. Het eten de chef's special voor 2 personen was absoluut genoeg en héérlijk. Het restaurant is klein maar prachtig!
Wat mij betreft een smaak sensatie, en volgens mijn vrouw ook. Nette bediening in een aangename atmosfeer. Ik heb de lekkerste Vindaloo gegeten ooit, ik heb recht van spreken. De Menu kaart is werkelijk een plaatje met mooie gerechten en aan de tafel krijg je nadat je gekozen hebt, nog uitleg of info van wat je hebt besteld. De Kok komt zelf serveren, maar dat zal niet altijd lukken. Vriendelijke mensen met de juiste instelling. Zij hebben er in ieder geval 2 vaste klanten bij.
Heerlijk Indiaas/Ceylonees gegeten hier. Het eten was overduidelijk vers klaargemaakt en je kon de kruiden goed proeven. Voldoende vegetarische opties waar de Indiase keuken zo rijk aan is. De bediening was supervriendelijk. Jammer dat het zo lang geduurd heeft voor we dit restaurant ontdekten!
Vele jaren hier besteld. Super lekker eten, op tijd en warm bezorgd. Vandaag en enkele weken geleden zwaar teleurgesteld. Te laat bezorgd, maar veel erger koud eten en garlic naan is constant gewone naan. Gebeld maar, man aan telefoon luistert niet. Jammer, na vele jaren nemen we nu afscheid van dit bedrijf.
Altijd super lekker eten! Klein knus restaurant met altijd vriendelijke bediening. Ook bestellen en ophalen is een fijne optie om zo nu en dan te doen.
Er zijn best wat restaurants met Indiaas/Ceylonees gerechten, maar Shanty levert altijd goed en lekker eten. Super lekker restaurant. Er zijn niet veel tafels, dat maakt het extra gezellig. Echt een aanrader!
Stop nu met zoeken naar een GOED Indiaas restaurant, je hebt hem gevonden! In dit restaurant krijg je veel service, persoonlijke aandacht, verse ingrediënten, grote porties heerlijk Indiaas gekruid eten. Binnen een fraaie warme moderne persoonlijke ambiance. Ik ben fan van Indiaas eten en heb een hoop restaurants door Nederland bezocht maar Shanty's steekt met kop en schouder boven de rest uit. De prijs pretverhouding is heel scherp!
Heel lekker eten. Heet betekent ook echt heet, maar daar werd al voor gewaarschuwd. Fijne vriendelijke bediening.
Eten daar is zo lekker Echt met liefde gemaakt De beat Indians restaurant in Nederland echt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid