facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant SES

Restaurant SES
"Restaurant SES is een ideale locatie voor familiefeestjes, reünies en diners. Direct aan het Veluwemeer gelegen. Wanneer komt u bij Restaurant SES?"
Adres: Strandboulevard 27 , Putten 3882 RN, NL
Telefoonnummer: 0341 360 752
Stad: Putten
Route: Strandboulevard 27
Postcode: 3882 RN



op zoek naar gerelateerd: restaurant ses nulde, restaurant jachthaven nulde, restaurant ses - strand en smokey food putten, vegetarisch restaurant putten, restaurant nulde, restaurant nulde putten, restaurant putten, restaurants zeewolde
Recensies
Hier een SES "burger" gegeten.. Duidelijk verzonnen door iemand die hem zelf nooit heeft geprobeerd. 2 plakken speciaal brood met ertussen een dikke ronde "burger" gedrapeerd met uien, spek, champignons, kaas en saus. Geserveerd op een plank met een papier waarop de "burger" en garnering liggen. Brood is niet te snijden vanwege het botte bestek, burger is droog vanwege de dikke vorm en papier gaat gratis met de burger mee naar binnen omdat het oplost door het vet en gesnijd/gehak om door het brood heen te komen. Wat is er toch gebeurd met de burger die als burger gegeten kan worden ipv als gerecht met mes en vork..
Sfeer ligt uiteraard ook aan degene ,die je nee neemt . Bij ons was dat super. Het eten wat wij hadden was zeer geslaagd . Werd netjes geserveerd .Helemaal top . Mijn pepersaus vond ik zeperig smaken , maar dat heb ik bij meerderen al gehad . Bepaalde toevoeging van drank denk ik bah .... voor mij ....haha. Lekkere vooraf ... en lekker ijs na . Ik zeg : Dikke prima .
Soep was goed, hoofdgerechten echt goed mis! Risotto lauw en men was de champignons vergeten, terug gestuurd. De hamburger was rauw van binnen, ook terug gestuurd! Gelukkig goed opgelost door twee goede gerechten. Duurde wel ff een tijdje maar wegens gebrek aan personeel heel begrijpelijk. Ook de koffie was lauw en liet ff op zich wachten.
Wat een leuk restaurant is dit! We kwamen hier eigenlijk toevallig na een boswandeling in Zeewolde. Het restaurant bevindt zich op een camping en naast een jachthaven. Je kunt er gratis parkeren op het terrein achter de slagboom. Er zijn zitplaatsen binnen en buiten. Buiten kijk je uit op een strandje met speeltoestellen en een groot springkussen. Onze vier jonge kinderen hebben zich hier uren vermaakt. En wij hebben kunnen genieten van heerlijke koffie en de gastvrijheid van de serveerster. Zo hebben we ook besloten er aan het eind van de dag een hapje te eten. Ook dat was uitstekend. Wat een fijne plek, wij komen zeker terug!
Cup-a-soup Voor een late lunch even het campingsrestaurant binnen gewandeld. Je zit er lekker aan het water maar de service en het eten soep was waardeloos. Na enige tijd kwam een serveerster vragen of we wat te drinken wilden. We kregen de lunchkaart en bestelde soep van de dag mosterdsoep en een tomatensoep met een broodplankje. De soep had geen balletje/vermicelli of tomaat maar de tomatenpoeder was nog goed te proeven. Bediening was net zo goed als de soep zelf. Jammer en een gemiste kans voor een prachtige locatie.
Wat een leuke plek is dit! Heerlijke lunch, lekker aan het water en heel vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug :
Wat een mooie plek! Super vriendelijke mensen in de bediening en heerlijk gegeten! Echte aanrader.Eten: 5/5
Onverwacht leuk restaurant, gezellige bediening en goed eten. Met toeval gevonden om de file te vermijden.Eten: 5/5
Top plek! Heerlijk in het zonnetje met lekkere snackjes en top service.Eten: 5/5
Wij hebben wat gedronken bij dit sympathieke strand restaurant. Mooi terras en leuk ingericht binnen. Drinken en koffie prima en zeer vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid