facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Roya

Restaurant Roya

Info

*Diner
*Catering
*Zaalverhuur
*Thuisbezorgd

Adres:
Telefoonnummer: 0102307257
Stad: Capelle-Oostgaarde


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Afghaans Restaurant, Afghaans restaurant Dordrecht, Afghaans Restaurant Den Haag, Pathé De Kuip restaurants, Halal restaurant Rotterdam, Alcoholvrij Restaurant Rotterdam, Iftar Restaurant, Pakistaans restaurant Rotterdam Zuid
Recensies
Lekkerste koobideh kebab van Nederland! Zelf na halfuur rijden naar huis nog super warm. Hier kom ik vaker!
Ik heb vandaag hier eten afgehaald en wat was dat heerlijk!! Tevens werken er super vriendelijke medewerkers. Het eten wordt geserveerd in grote porties voor een goede prijs. Zeker een aanrader en ik zal hier vaker bestellen!
Mantu en Qabuli Palaw Kofte besteld. Echt traditioneel Afghaans eten. De mantu was heerlijk! Kofte was goed gekruid. Niets was te pittig. Ook alles voor een goede prijs!
Heerlijk gegeten! Een van de weinige restaurants in NL die écht 100% halal is: er wordt naast het bereiden van halal vlees geen alcohol verkocht. Wij gaan hier zeker vaker eten!
Hier eten opgehaald het was erg lekker het Afghaanse eten. Bolani, Zereshk Chalaw en mantu fam menu super lekker gegeten. Moeten meer mensen kennis maken met de Afghaanse keuken.
Heerlijk eten en fijne mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid