facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Rood

Restaurant Rood

Info

Mooie biefstuk, grote ambachtelijke schnitzels en verse vis! Lekker lokaal en regionaal en 7 avonden geopend! Tot vanavond.

Adres: Voorstraat 42, 3401 DC IJsselstein
Telefoonnummer: 0306876437
Stad: IJsselstein
Route: Voorstraat 42
Postcode: 3401 DC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30
Dinsdag: 17:00 - 21:30
Woensdag: 17:00 - 21:30
Donderdag: 17:00 - 21:30
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant rood te koop, restaurant ijsselstein, eigenaar restaurant rood, restaurant rood ijsselstein ah menu, parkeren restaurant rood ijsselstein, restaurant rood ijsselstein ah actie, restaurant dirkje ijsselstein, bij dirkje ijsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tony's Tony's 655 meter
Recensies
Bij de bestelling duidelijk gezegd dat we geen brood vooraf wilde. Toch werdt het gebracht, we zeiden dat we het niet besteld hadden. Ze beweerde geërgerd van wel. Brood is dan ook niet op tafel gekomen. Schnitzel smaakte goed, patat kwam later. De 2x kinder menu werden later gebracht door een communicatiefout in de keuken. Ook zou de salade nog gebracht worden. De salade is nooit gekomen. De kinderen kregen uiteindelijk hun eten, en wij waren al klaar met eten. Anders hadden we koud eten. Na dat ik afgerekend had, constateerde ik buiten op de bon dat het niet bestelde brood toch heb betaald. Fouten kunnen gebeuren, als het druk zou zijn geweest was het zelfs verklaarbaar, echter in totaal waren er 5 tafels bezet. Voor ons is het dat we er niet meer voor kiezen hier te gaan eten. Helaas, de schnitzel smaakte toch echt top, zoals gewend in oostenrijk.
Allereerst waren de bediening, het stokbrood met kruidenboter en de drankjes top! Het begon goed. Daarna werd het steeds slechter. Het voorgerecht van mijn zoontje, een aardappelsoep was extreem zout en smaakte vooral naar kaas en de zee. Ik had als voorgerecht escargots, waarbij je deze normaal met zijn zessen gepresenteerd krijgt in een speciaal schaaltje, maar deze werden opgediend in een voerbakje voor konijnen met zijn vijven karig. De enige smaak die ik proefde was grondsmaak en taaie slakjes. Het hoofdgerecht van mijn vrouw, sparribs, waren lauw en de bijbehorende salade leek wel uit een zakje van de supermarkt. Mijn hoofdgerecht was een visschotel, maar het leek meer op een vissoep qua consistentie en was overcooked. De mosselen en garnalen waren taai, de witte vis te gaar. De kipnuggets uit het kindermenu waren van slechte kwaliteit. De oplettende bediening 5 sterren heeft dit restaurant gered, want het eten beoordeel ik zwaar onvoldoende 1 ster.
Goed eten en vriendelijke bediening. Luisterde goed naar onze wensen. Kwamen met ah actie. Wel het idee dat de prijs voor het menu hoger is dan wat je normaal zou betalen via de menukaart voor deze 32.50. Maar goed, blijft een goede prijs voor prima eten. Over smaak valt niet te twisten, maar de muziek stond wel hard ebook niet het type van achtergrond muziek.
Gezellig hier. Goed eten en die schnitzels passen niet eens op je bord zo groot en lekker zijn ze. ik had de biefstuk, medium gebakken echt een verwennerij op de tong.Tel daar bij de geweldige wijn selectie op en je geniet van de geweldige maaltijd. Wij komen hier altijd eten als we naar het Fulco Theater gaan. Daar parkeren we de auto in de parkeer garage en lopen dan door het gezellige stadje naar het restaurant.
Helaas was de ossenhaas geen ossenhaas en zat er weinig smaak aan. De hoofdgerechten worden geserveerd in een diep soepbord waardoor je de sla en friet niet vanaf je bord kan eten zonder dat dit in de jus/saus ligt . Hier is duidelijk niet over nagedacht. Wil je goed en gezellig uit eten zou ik een andere keuze maken.
Goed restaurant met diverse en lekkere gerechten. Met de actie van AH hier tegen een zeer redelijke prijs kunnen eten met een groep van 5 man. Aardige en attente bediening die vaak komen vragen of alles naar wens is. De porties zijn van redelijke grootte, bij de hoofdgerechten krijg je een lekkere salade en friet geserveerd. Een verbeterpunt voor het restaurant zelf was de vis, deze was iets te gaar.
Leuk en gemoedelijk restaurant met een simpele kaart. Niet te veel keuze maar gewoon lekker eten.
Lekker eten voor een goede prijs. De service was goed en vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader voor lekkere snitzels
Gezellig restaurant met goede kaart en gangbare prijzen! Vriendelijke eigenaar en personeel. Ook goed alcoholvrij bier warsteiner!
We hebben echt heerlijk gegeten bij Rood. Het is een gezellig restaurant met heerlijk eten en een uitstekende bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid