facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant ROKA

Info

Restaurant ROKA ligt recht tegenover de Lambertuskerk in Helmond.
Een plek waar Japans dineren een moderne betekenis heeft.

Diner

Geschiedenis

Japans Teppanyaki Restaurant met een open keuken

Adres: Kerkstraat 45, 5701 PL Helmond
Telefoonnummer: 0492387019
Stad: Helmond
Route: Kerkstraat 45
Postcode: 5701 PL



op zoek naar gerelateerd: ROKA restaurant, Restaurant Helmond Kerkstraat, ROKA London, Restaurant Steenweg Helmond, Restaurant Helmond maandag open, De Waard Helmond, Nastrium Helmond, Restaurant Helmond
Recensies
Super restaurant! Heerlijk gegeten. De beste sushi die ik op heb. Top service en binnen ziet het er goed uit. Geen kritiek.Eten: 5/5
Wij durfden niet meer zo snel naar nieuwe restaurants omdat we bang waren dat het weer tegen zou vallen. Beetje mixed feelings stapte we de deur binnen op onze bijzondere avond. Maar alle verwachtingen zijn overtroffen, zo oprecht vriendelijk al het personeel, zoveel oog voor detail, zo erg in de watten gelegd te worden. En het eten echt fantastisch. De smaken zo lekker, zo vers, echt heerlijk. Hoe de borden worden opgemaakt ook weer enorm oog voor detail echt een kunstwerk! Wij hebben echt een geweldige avond gehad en komen zeker nog een keer terug. Team Roka erg bedankt voor deze onvergetelijke avond. En ga zo door, hiermee zijn jullie uniek.
Wat hebben we verrukkelijk gegeten bij restaurant Roka....op en top heerlijk en verzorgd. Zulke mooi opgemaakte èn smakelijke gerechten. Hier krijg je een gevoel van...de klant is Koning...en zo hoort het naar mijn idee ook te zijn als je uit eten gaat. Wij komen hier heeeeeeeel graag nog eens terug...al is het voor ons niet naast de deur. Echt een aanrader !!!
Lekker gerechten! Die gyoza waren vers gemaakt. Goede bediening, fijne sfeer.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten! Wij hadden de sushi boot met als extra nog panko garnalen ebi fry. Als dessert de brownie met caramel. Omdat we met z'n tweeën waren alles shared dining wat prima ging. Porties waren ruim voldoende. Wij komen hier zeker terug.Aanbevolen gerechtenSushi Boot en Toetje
Heerlijk gegeten en super bediening. De keuze was het 4 gangen menu. Goede uitleg bij de gerechten en aansluitend lekkere wijnen. Op en top gegeten!
Wat een gezellig restaurant. Het eten was heerlijk en de borden met eten zagen er prachtig uit. Zo veel smaak sensatie. Elke hapje dat je pakt heeft een andere maar unieke smaak. Personeel is zeer snel en kundig en zeker zeer vriendelijk. Zo ook de eigenaresse, wat een aardige en gedreven vrouw is dat. Zij zet echt een stapje extra om je een heerlijke avond te geven. Mijn man was jarig en ook daar werd voor gezorgd door middel van een verlicht met vuur dessert en er werd gezongen. Dank je wel hiervoor. Dikke complimenten voor dit restaurant. Wij komen zeker snel terug.
Heerlijk gegeten. Super vriendelijke gastvrouw en personeel. Ik als zwangere was positief verrast door de keuzes die zijn gemaakt voor het 4-gangen verassingsdiner. Meestal teleurstellend, maar vanavond niet. We komen zeker nog eens terug!
Een keer wat anders dan all in concept voor sushi. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs! Personeel is zeer klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen.
Mijn zusje kunnen verrassen voor haar verjaardag met het verrssingsmenu 3 gangen. Top verzorgd door het personeel van Roka. Altijd heerlijk eten daar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid