facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Rhodos Den Bosch

Restaurant Rhodos Den Bosch

Geschiedenis

Griekse sferen onder de toren van de Sint Jan

Onder de toren van de Sint Janskathedraal staat al 25 jaar het eerste Grieks restaurant van ‘s-Hertogenbosch, Rhodos. Vanuit Griekenland liet de eigenaar meubels, schilderijen en een grote dosis Griekse gastvrijheid overkomen. Het sfeervolle restaurant, de goede keuken en de prachtige locatie aan de Kerkstraat in het hartje centrum zorgen ervoor dat Rhodos al jaren een van de best lopende restaurants van ‘s-Hertogenbosch is.

Als u deze gezellige Griekse sfeer eens zelf wilt meemaken dan heten Dimitris Braziotis en Giorgos Delidimos u van harte welkom in hun restaurant.

Adres: Kerkstraat 87, 5211 KE 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: (073) 613 22 13
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Kerkstraat 87
Postcode: 5211 KE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Grieks Restaurant Den Bosch Sirtaki, Griek Den Bosch hinthamereinde, Grieks afhalen Den Bosch, Griek Den Bosch Pegasus, Rhodos restaurant, Grieks Restaurant Den Bosch rivierenplein, Restaurant Rhodos, Griekenland, Restaurant Kerkstraat Den Bosch
Recensies
Naast dat dit het beste griekse restaurant is. Kwaliteit Vond ik de service echt erboven uit schieten. Van tevoren krijg je drankje van het huis aangeboden. De service was erg snel. Vriendelijk. Deed alles uit het hoofd. En als een kindje het bestek liet vallen. Stond zij er al 10 seconden later naast met nieuw bestek. Ik vind jammer dat ik niet in de buurt woon anders was ik zeker terug gekomen voor een visschotel voor 2 personen. 7 verschillende tapas Mixed grill 2 personen *veel Grote bonen Friet
Met kerst geweest, viel helaas een beetje tegen. Had als voorgerecht de meze die grotendeels wel prima waren, mosselen waren het lekkerst vond ik, maar de kalamaria waren niet echt krokant gefrituurd. Stifado miste ik een beetje de rijke smaak van gestoofde sjalotten, mogelijk dat het wat minder lang op het vuur heeft gestaan vanwege de drukte, maar vond de smaak slechts een 6/10 ipv echt een 10/10. Het vlees was wel lekker mals. Daarnaast duurde het ook wel redelijk lang voordat alles op tafel kwam. Mogelijk vanwege een personeelstekort die avond oid.
Heerlijk gegeten. Een klein gezellig restaurant met de mogelijkheid om buiten op terras te eten. Lekkere gril schotel en een heerlijk toetje. Vriendelijk personeel. Midden in centrum Den Bosch. Parkeren geen probleem voor invaliden.
Zeer goed gegeten. Gerechten waren goed op smaak. Medewerkers in de bediening zijn vriendelijk en maken een fijn praatje. Fles Assyrtiko is zeker een aanrader!
Het beste Griekse restaurant dat ik ken! We gaan hier al jaaaaren heen en het eten en de service stellen nooit teleur. In tegendeel! Zelfs in Griekenland krijg je geen betere Gyros of Moussaka enjoy!
Poli oreo!! Altijd weer heerlijk eten en drinken hier. Het is hier altijd weer een feestje, Ja Mas! Antio
We kwamen voor een simpel kopje koffie en een Bossche bol. Maar was ook geen probleem, we werden hartelijk welkom geheten door het personeel en hebben lekker gegeten voor een nette prijs.
Normaal gesproken vind ik het eten in Griekse restaurants in Nederland "wel oké" maar bij dít restaurant was ik er voor het eerst echt enthousiast over. Eindelijk rijst met smáák en ook het vlees was heerlijk gekruid. De inrichting is netjes en sfeervol en de bediening prettig en snel. Helaas wonen wij niet in de buurt maar mocht dat ooit weer het geval zijn dan komen wij graag weer terug!
Wederom hier gegeten. Het is er altijd goed. Fijne sfeer, alerte bediening. Er zit duidelijk structuur in deze zaak en dat merk je aan de geoliede bediening. Het eten was perfect gegrild. Er was een grote groep van een bedrijf maar daar merkte je beneden niets van, die zaten keurig apart. Goede keuzemogelijkheden in het menu en de porties zijn goed. In het kort: erg lekker gegeten, goede kwaliteit, snelle en goede bediening, sfeervol. Aandacht voor gasten.
Goed gegeten, alleen belachelijk dat je bij het stokbrood de kruidenboter moet bijbetalen en dat er standaard geen friet bij het gerecht zit maar er extra voor moet betalen. Heb ik werkelijk nog nooit bij een Griek meegemaakt. Ook de tafels bij de bar zijn vrij irritant aangezien er telkens personeelsleden naast je tafel staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid