facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Proeverij Gewoon Lekker

Restaurant Proeverij Gewoon Lekker

Info

Onbeperkt lekker eten voor € 23,50 * p.p. bij restaurant-proeverij gewoon lekker in Wervershoof

Geschiedenis

Het concept is zo simpel als wat; eten tot je geen trek meer hebt. En dat voor een vast bedrag. We zijn er dol op; vooraf weten wat we gaan uitgeven aan ons eten. Noem het onbeperkt eten, noem het all-in eten. Noem het zoals u wilt. Wij van restaurant-proeverij gewoon lekker serveren u graag onbeperkt de lekkerste gerechten van uw keuze.

Tel.: 085-9020490

Adres: Droge Wijmersweg 5, 1693HP Wervershoof
Stad: Wervershoof
Route: Droge Wijmersweg 5
Postcode: 1693HP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: gewoon lekker menukaart zaandam, restaurant hoorn, gewoon lekker wervershoof telefoonnummer, gewoon lekker heerhugowaard, gewoon lekker wervershoof kosten, gewoon lekker zaandam reserveren, gewoon lekker hoorn reserveren, gewoon lekker hoorn prijs
Recensies
Na de Sinterklaas high-tea wat helemaal super was... Nu de kerstbox-vlees en een kidsbox. Het ophalen ging wat langzaam doordat er allerlei verschillende manieren waren van bestellen deal-aanbieders etc maar met de aangeboden koffie en thee was het prima wachten. Heerlijke kleine hapjes en leuk opgemaakt. Heel gemakkelijk nog zelf een aantal gerechtjes opwarmen. Alles kan op dezelfde ovenstand en heeft na het opwarmen nog een prima bite. Het enige dat wellicht anders moet is de gekruide chickenwing in de kidsbox... die was net zo pittig als de volwassen versie. Ik denk dat we met Paas weer een high-tea bestellen.
Kleine gerechten in het concept 'All you can eat' Super smaakvol en mooi gepresenteerd. Patat, salade en broodjes als bijgerecht en onder andere de fijne rode wijn uit Chili maakt dit tot een zeer complete avond uit eten.
Mooi restaurant. Presentatie van het eten ziet er goed uit. Smaak daarin tegen iets minder, kip piri piri zonder piri piri, zalm bonbon smaakloze vulling. Gamba's waren prima en de smaak was goed.
Het eten leek van iets mindere kwaliteit dan voorheen. Maar dat kan ook aan smaak liggen. Met zijn 11en geweest. Keurig een mooie lange tafel. Genoeg ruimte was er voor iedereen. Personeel was vriendelijk maar de borden afruimen mocht wel iets vriendelijker. Voor de rest blijft het een leuke tent.
Het eten was heerlijk, alleen het duurde lang voor dat je nieuw eten kon bestellen. En kreeg niet vaak nieuw drinken.
Lekker eten, allerlei hapjes. Bediening ok, behalve als je aan de laatste ronde toe bent. Dan duurt het wat langer voor er weer iemand langs komt. Het is er enorm groot met heel veel mensen en tafeltjes. Niet helemaal mijn ding. Ik heb liever iets intiemers
Lekker, ook veel keuze als je geen vlees eet. Dieetwensen wordt rekening mee gehouden. Druk bezet, rumoerige gezellige tent.
Locatie en sfeer helemaal top ! Eten genoeg variatie en afwisseling en GEWOON LEKKER.
Heerlijk gegeten, veel te veel, alleen kogelbiefstuk was iets te doorbakken.
Leuke plek weg v/d snelweg erge mooie locatie en goede bediening goed concept zeer de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid