facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Proeverij De Open Keuken

Info

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt.

Geschiedenis

Restaurant in Hilversum | Proeverij De Open Keuken

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt.

Kom in ons restaurant in Hilversum gezellig eten door met z'n allen te proeven van onze 'Proevertjes', internationale minigerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen. Ook bieden we een gevarieerd aanbod van 'normale' gerechten zoals een heerlijke malse tournedos, een portie goed gemarineerde Open Keuken gamba's en een overheerlijke carpaccio XL.

Uit eten bij restaurant De Open Keuken in Hilversum is 's zomers heerlijk vanwege het grote gezellige terras, 's winters realiseer je je pas echt waarom restaurant De Open Keuken zo heet, als je aanschuift aan een keukentafel terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier het eten bereidt.


Geniet van onze ongecompliceerde, hartelijke sfeer.
Kom lekker uit eten in ons restaurant te Hilversum!

Groetjes Cival & Jorick Jansen

Adres: Laanstraat 31-35, 1211 HG Hilversum
Telefoonnummer: 035-6230777
Stad: Hilversum
Route: Laanstraat 31-35
Postcode: 1211 HG


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Surya Surya 155 meter In een intieme, rustgevende sfeer hebben we heerlijk gegeten. Diverse gerechten beste...
Recensies
Wat een ontzettende tegenvaller! De online/thuis opwarm gerechten zijn smakeloos. Je betaald best veel geld voor slechte kwaliteit. Geen aanrader, niet voor herhaling vatbaar helaas.
Stil, maar vol geweldige ideeën en acties in Corona tijd!!
Gemoedelijk restaurant. Bediening niet al te vlot en eten middelmatig. Niks mis mee op zich naar ook niet speciaal. We zaten in een nogal weg gestopte hoek naast de bar en daar werden de hele avond afwas verplaatst en uitgezocht wat gepaard ging met de nodige herrie. Ik zou dit toch in de keuken doen.
Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Vooral buiten op het terras is het goed vertoeven. De desserts zijn zinneprikkelend, tongstrelend en om je vingers bij af te likken.
Heerlijk gegeten, ook als afhaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid